granatos kaina
granatos kaina
Sveiki, gal galit pasakyt mazdaug kiek kainuoja granata? nes labai idomu, o sian kadangi pardes nedirba, negalejau suzinoti. subyrejo ji man, tai kazi kiek kirs per pinigine 
Tik prisėdi padirbėti, tai būtinai kas nors pažadina!!!
granatos subyra lbj retairamus rašė:Isorine granata kainuoja nuo 75 Lt, antra vertus pigiausia daznai nebuna geriausiaBet vel gi normaliai vazinejant metus, kitus ko gero atlaikys.
Red Top
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
dar pradekim tepalus ir antifryza is lauzyno pirktipauliuza rašė: neapsimoka pirkt jos naujosnusiperki sena granata is lauzyno
guma ne parsiduoda, o guma yra parduodama. parsiduoti gali prostitutepauliuza rašė:guma parsiduoda
as kai pirkau granata savajai, tai su ABS damtukais kainos prasidejo nuo 180lietuvisku
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
Pas mane kadangi staigiai reikejo ir nebuvo pasirinkimo tai pirkau nauja uz 75 Lt ir ABS veikia be jokiu problemu, na tiesa savotiskai esu nusiteikes poros metu begyje dar karta pasikeisti granata, nes esu realistas ir zinau, kad pigiai ir gerai nelabai buna, bet moketi daugiau nei 150 Lt nesiruosiu 
-
JunioR
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda,Kartena
- Kontaktinė informacija:
kaip man sake kad ne pati granata suejo o tie kaip ten "shlitsai" berods.... tai arba visa pusashi ir dar ta shuda kuris i pavaru deze ieina pirkt normalios bukles arba tipo pirkt nauja vidine granata ir ziuret gal tada sujungus nebeklibes (nes pas mane per ta sujungima kur vid. granata jungias su tuo irgi kaip pusashiu kuris jau i pavaru deze ieina ir per ta sujungima kliba......) pats nebepagaunu ka parashiau gal suprasi 
Calibra 2.5 v6
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
tai susirask nuo sixerio ta vidine granata ir isidek,nes naua jei ir rasi,tai kosmosas kaina bus speju. as kai man reikejo domejausi "Kemi",tai sake neturi.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Ar tu dedamas deveta daikta i savo masina zinai kaip jis buvo naudojamas anksciau (tuo labiau kad jis pastoviai vekiamas dideliu apkrovu)? Tik pagalvok apie tai, kad calibra zmones pirko ne i baznycia ar soda nuvaziuoti. Galu gale tos granatos is devetu auto daznai desimtis tukst. km. atlaike, ir jei jau nededam devetu guoliu i savo auto tai ir granatas ipirkt naujas nemanau, kad didele problema 
Paskutinį kartą redagavo ramus 17 Vas 2009, 23:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
tame ir diela, kad nezinai is kokios auto nupirksi, ar dadroztos (pardavejas pasakys, kad variklio defektas ir galvosi, kad senukas nepazejes tepalu sup*si varikli) arba dauztos (pagalvosi, kad draskesi ir ikale kazkur, nors vairuotojas buvo padorus eismo dalyvis ir jam ikale, masina buvo uzlaikyta)... neesme ka pries tai parasiau, moralas tame, kad nezinai ant ko papulsi, kaip cia kazkas jau minejo.