granatos kaina

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Atsakyti
Spurgyte
Pradedantysis
Vietovė: Rokiskis

granatos kaina

Standartinė Spurgyte »

Sveiki, gal galit pasakyt mazdaug kiek kainuoja granata? nes labai idomu, o sian kadangi pardes nedirba, negalejau suzinoti. subyrejo ji man, tai kazi kiek kirs per pinigine :x
Tik prisėdi padirbėti, tai būtinai kas nors pažadina!!!
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Isorine granata kainuoja nuo 75 Lt, antra vertus pigiausia daznai nebuna geriausia ;) Bet vel gi normaliai vazinejant metus, kitus ko gero atlaikys.
pauliuza
Entuziastas
Vietovė: siauliai-pakruojis

Standartinė pauliuza »

ramus rašė:Isorine granata kainuoja nuo 75 Lt, antra vertus pigiausia daznai nebuna geriausia ;) Bet vel gi normaliai vazinejant metus, kitus ko gero atlaikys.
granatos subyra lbj retai ;) ir neapsimoka pirkt jos naujos ;) nusiperki sena granata is lauzyno ir naujas guma is pardes ir viskas... beto guma parsiduoda su tepalu ir chamutais ;)
Red Top
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

aš ėmiau brangiausią kai man ji pradėjo tratėti sumokėjau 180lt berods tik prieš perkant susiskaičiuok kiek abs dantukų yra ;)
c20let
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

pauliuza rašė: neapsimoka pirkt jos naujos ;) nusiperki sena granata is lauzyno
dar pradekim tepalus ir antifryza is lauzyno pirkti :x
pauliuza rašė:guma parsiduoda
guma ne parsiduoda, o guma yra parduodama. parsiduoti gali prostitute ;)

as kai pirkau granata savajai, tai su ABS damtukais kainos prasidejo nuo 180lietuvisku :shock: , be ABS daugiau nei per puse pigiau, kadangi jis pas mane neveike, tai jamiau pigesne :lol: tai va, jei pas tamstele temos autore netycia ABS taip pat neveikia, tai pasiieskokite pigesnio varijanto - be dantuku :lol:
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

Pas mane kadangi staigiai reikejo ir nebuvo pasirinkimo tai pirkau nauja uz 75 Lt ir ABS veikia be jokiu problemu, na tiesa savotiskai esu nusiteikes poros metu begyje dar karta pasikeisti granata, nes esu realistas ir zinau, kad pigiai ir gerai nelabai buna, bet moketi daugiau nei 150 Lt nesiruosiu ;)
JunioR
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda,Kartena
Kontaktinė informacija:

Standartinė JunioR »

em cia prie to pacio o kiek mazdaug vidine granata? daugiau ar maziau? ;)
Calibra 2.5 v6
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

nera ju nauju,bent jau as neradau :lol:
sake-nesugadinama detale :D

Posted after 1 minute 7 seconds:

180lt keista :?
net "KEMI" tokiu kainu nepamenu :shock: :D
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
JunioR
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė JunioR »

kaip tai dar nesugadinama :D puikiausiai sugenda......... :evil: ;)
Calibra 2.5 v6
krax
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

jai laiku pakeisi pusasio guma,tai nesugadinsi :twisted:
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
JunioR
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė JunioR »

kaip man sake kad ne pati granata suejo o tie kaip ten "shlitsai" berods.... tai arba visa pusashi ir dar ta shuda kuris i pavaru deze ieina pirkt normalios bukles arba tipo pirkt nauja vidine granata ir ziuret gal tada sujungus nebeklibes (nes pas mane per ta sujungima kur vid. granata jungias su tuo irgi kaip pusashiu kuris jau i pavaru deze ieina ir per ta sujungima kliba......) pats nebepagaunu ka parashiau gal suprasi :D
Calibra 2.5 v6
krax
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

tai susirask nuo sixerio ta vidine granata ir isidek,nes naua jei ir rasi,tai kosmosas kaina bus speju. as kai man reikejo domejausi "Kemi",tai sake neturi.
JunioR
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė JunioR »

bandysiu ieshkot... gaila kad v6 mazai dalim tera.. ;)
Calibra 2.5 v6
krax
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

na,tas tai joa ;)
Egas
Entuziastas
Vietovė: Plunge

Standartinė Egas »

As tai savo calibrai turiu idejes Vectros B 98m. pusasi su visom gramatom ir vargo nematau... Srote pazystamas uz viska paprase 60Lt... ;)
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

JunioR rašė:bandysiu ieshkot... gaila kad v6 mazai dalim tera.. ;)
Paieškok autopliuse berods dalių skiltyje mačiau kad buvo v6 dalim parduodama telšiuose ;)
c20let
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Darbe, pas fracus tai nuo granatos nusikaldavo zedelis toks, kur buvo abs dantukai. ;)

Kazkas juokes, akd pirkt is lauzyno, kodel gi ne, jei gumos ner sutezusios dar, jas pakeitei, ir turi gera diagta, gal net org. :) O tai amnau geriau laikys nei taiwan...
[WhItE bItCh EdItIoN]
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

Ar tu dedamas deveta daikta i savo masina zinai kaip jis buvo naudojamas anksciau (tuo labiau kad jis pastoviai vekiamas dideliu apkrovu)? Tik pagalvok apie tai, kad calibra zmones pirko ne i baznycia ar soda nuvaziuoti. Galu gale tos granatos is devetu auto daznai desimtis tukst. km. atlaike, ir jei jau nededam devetu guoliu i savo auto tai ir granatas ipirkt naujas nemanau, kad didele problema ;)
Paskutinį kartą redagavo ramus 17 Vas 2009, 23:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
NightBoy
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Kad tos devetos kai kurios dalys tikrai geriau laiko nei naujos :P
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Standartinė Python »

tame ir diela, kad nezinai is kokios auto nupirksi, ar dadroztos (pardavejas pasakys, kad variklio defektas ir galvosi, kad senukas nepazejes tepalu sup*si varikli) arba dauztos (pagalvosi, kad draskesi ir ikale kazkur, nors vairuotojas buvo padorus eismo dalyvis ir jam ikale, masina buvo uzlaikyta)... neesme ka pries tai parasiau, moralas tame, kad nezinai ant ko papulsi, kaip cia kazkas jau minejo.
Atsakyti