generatoriaus gedimas

Su automobilio elektrine dalimi ir jos eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
pagran2kas
Entuziastas
Vietovė: Vilnius - Rokiskis

generatoriaus gedimas

Standartinė pagran2kas »

zodziu, pakeit martone generatoriaus dirzeli, pavaziavau gal 8km ir akumas nusedo :(
ir nekrauna niekas. kas gali buti? kiek kainuos remontas?
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Na kaip tau atsakysi čia kiek kainuos, kai neaišku kas parėjo.. man kapitalinis generatoriaus remontas atsiėjo net 320lt :shock: Bet čia jau manau maximumas koks begali būti, bet man ir keitė ir diodinį tiltą ir angliukus ir guolį.. :roll:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
pagran2kas
Entuziastas
Vietovė: Vilnius - Rokiskis

Standartinė pagran2kas »

ir dar pas mane ijungus degima nedega akumas. krc, pizdukai tie martonieciai. kad daugiau ka ten tvarkyciau.
o tai jei man ten relyte ar kokie sepeteliai nuejo?
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Paprasciausia patikrink laidus nes galejo atsijungt ir neber dabar kontakto. Man ir taip buvo. Pervaliau visus kontaktus ir viskas OK, o pries tai pas meistrus variau tai ir keite tablete (angliukus) ir nepadejo, o esme buvo laido kontakte 8) Jei nerodo akumo lempos tai gali buti atsijunges toks juodas plonas laidas nuo generatoriaus (neesu tuom 100 proc. uztikrintas del to laido).
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
valentinas
Pradedantysis
Vietovė: vln

Standartinė valentinas »

jei tas laidas neprijunktas tai akumo lempa isjungus degima visa laika turi sviest
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

valentinas rašė:jei tas laidas neprijunktas tai akumo lempa isjungus degima visa laika turi sviest
Kazkodel man nedege visa laika. Ir iscis pas mane elektronika keistai dujungta. Siandien visa diena su laidais prasiknisau kol viska istikrinau
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Atsakyti