ir nekrauna niekas. kas gali buti? kiek kainuos remontas?
generatoriaus gedimas
-
pagran2kas
- Entuziastas
- Vietovė: Vilnius - Rokiskis
generatoriaus gedimas
zodziu, pakeit martone generatoriaus dirzeli, pavaziavau gal 8km ir akumas nusedo
Na kaip tau atsakysi čia kiek kainuos, kai neaišku kas parėjo.. man kapitalinis generatoriaus remontas atsiėjo net 320lt
Bet čia jau manau maximumas koks begali būti, bet man ir keitė ir diodinį tiltą ir angliukus ir guolį.. 
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
pagran2kas
- Entuziastas
- Vietovė: Vilnius - Rokiskis
Paprasciausia patikrink laidus nes galejo atsijungt ir neber dabar kontakto. Man ir taip buvo. Pervaliau visus kontaktus ir viskas OK, o pries tai pas meistrus variau tai ir keite tablete (angliukus) ir nepadejo, o esme buvo laido kontakte
Jei nerodo akumo lempos tai gali buti atsijunges toks juodas plonas laidas nuo generatoriaus (neesu tuom 100 proc. uztikrintas del to laido).
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
-
valentinas
- Pradedantysis
- Vietovė: vln
Kazkodel man nedege visa laika. Ir iscis pas mane elektronika keistai dujungta. Siandien visa diena su laidais prasiknisau kol viska istikrinauvalentinas rašė:jei tas laidas neprijunktas tai akumo lempa isjungus degima visa laika turi sviest
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB