Prietaisu paneles tiuningas

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Xenon

Prietaisu paneles tiuningas

Standartinė Xenon »

Sveiki,

Esu naujokas siam saite ir tikiuos isilieti i Calibru myletoju kluba. Turiu klausimeli : kas Lietuvoje galetu padaryti Prietaisu paneles tiuninga, pvz. neonini apsivietima? :?:

Is anksto dekoju uz pagalba.
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Re: Prietaisu paneles tiuningas

Standartinė energizer »

Xenon rašė:Sveiki,

Esu naujokas siam saite ir tikiuos isilieti i Calibru myletoju kluba. Turiu klausimeli : kas Lietuvoje galetu padaryti Prietaisu paneles tiuninga, pvz. neonini apsivietima? :?:

Is anksto dekoju uz pagalba.
Na neoninis apsvietimas tai nera jau visas prietaisu paneles tiuningas :wink: Jeigu jau darytis tadu ir pacia panele visa tvarkytis, o ne tik neonkes uzsimest :roll: O siaip daromes arba patys, o jei jau nori firmoj ir dideles babkes kist, tai yra tokia kaip moderna ir t.t. :wink:
Xenon

Standartinė Xenon »

:D

Na babkiu daug kisti nesinori, o beje paciam darant ir patirties igyciau. Kaip manai i kokia suma cia galima isiterpti?
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Xenon rašė::D

Na babkiu daug kisti nesinori, o beje paciam darant ir patirties igyciau. Kaip manai i kokia suma cia galima isiterpti?
Ziurint ka tu darysi tadu reikia ir skaiciuot :wink: O siaip gali dar uzeiti i vidaus tiuningas tai ten apie spidometra ir paneles dazyma tiek prirasyta, kad turbut uzteks tau info :wink:
Xenon

Standartinė Xenon »

Dekuj energizer, pradesim gylintis... :)
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Standartinė CalibriS »

energizer rašė:
Xenon rašė::D

Ziurint ka tu darysi tadu reikia ir skaiciuot :wink: O siaip gali dar uzeiti i vidaus tiuningas tai ten apie spidometra ir paneles dazyma tiek prirasyta, kad turbut uzteks tau info :wink:
jei apie spyda snekesim tai tu gali prasisukti apie 30-40lt :wink: zinoma jeigu viskas iseip pujkei seksis tai is su 20lt prasisuksi,bet is patirties zynau daug nervu ir daug sudegintu dijodu,kuj pirmas blunas visada prisvyla 8)
Xenon

Standartinė Xenon »

Ne tik apie spidometra kalbam ir apie migtukus vius (ten galinio lango sildymo ir tt.). Siaip tai maciau pas kazka neblogai padarytas neonins apsvietimas :wink: , kazin kiek kainuotu ir kiek ten lempuciu reikia?
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Standartinė CalibriS »

Xenon rašė:Ne tik apie spidometra kalbam ir apie migtukus vius (ten galinio lango sildymo ir tt.). Siaip tai maciau pas kazka neblogai padarytas neonins apsvietimas :wink: , kazin kiek kainuotu ir kiek ten lempuciu reikia?
i spyda as esu sudejes 14dijodu,i kompa 2dij, ir po dijoda kiekvenai knopkei
iseina gana apvali sumele susideda,kiek prisimenu man suvisais dijodais ir spidyko svietimu bei poperium netoli 60lt jei nedaugau :wink:
Uždaryta