Esu naujokas siam saite ir tikiuos isilieti i Calibru myletoju kluba. Turiu klausimeli : kas Lietuvoje galetu padaryti Prietaisu paneles tiuninga, pvz. neonini apsivietima?
Esu naujokas siam saite ir tikiuos isilieti i Calibru myletoju kluba. Turiu klausimeli : kas Lietuvoje galetu padaryti Prietaisu paneles tiuninga, pvz. neonini apsivietima?
Is anksto dekoju uz pagalba.
Na neoninis apsvietimas tai nera jau visas prietaisu paneles tiuningas Jeigu jau darytis tadu ir pacia panele visa tvarkytis, o ne tik neonkes uzsimest O siaip daromes arba patys, o jei jau nori firmoj ir dideles babkes kist, tai yra tokia kaip moderna ir t.t.
Na babkiu daug kisti nesinori, o beje paciam darant ir patirties igyciau. Kaip manai i kokia suma cia galima isiterpti?
Ziurint ka tu darysi tadu reikia ir skaiciuot O siaip gali dar uzeiti i vidaus tiuningas tai ten apie spidometra ir paneles dazyma tiek prirasyta, kad turbut uzteks tau info
Na babkiu daug kisti nesinori, o beje paciam darant ir patirties igyciau. Kaip manai i kokia suma cia galima isiterpti?
Ziurint ka tu darysi tadu reikia ir skaiciuot O siaip gali dar uzeiti i vidaus tiuningas tai ten apie spidometra ir paneles dazyma tiek prirasyta, kad turbut uzteks tau info
jei apie spyda snekesim tai tu gali prasisukti apie 30-40lt zinoma jeigu viskas iseip pujkei seksis tai is su 20lt prasisuksi,bet is patirties zynau daug nervu ir daug sudegintu dijodu,kuj pirmas blunas visada prisvyla
Ne tik apie spidometra kalbam ir apie migtukus vius (ten galinio lango sildymo ir tt.). Siaip tai maciau pas kazka neblogai padarytas neonins apsvietimas , kazin kiek kainuotu ir kiek ten lempuciu reikia?
Xenon rašė:Ne tik apie spidometra kalbam ir apie migtukus vius (ten galinio lango sildymo ir tt.). Siaip tai maciau pas kazka neblogai padarytas neonins apsvietimas , kazin kiek kainuotu ir kiek ten lempuciu reikia?
i spyda as esu sudejes 14dijodu,i kompa 2dij, ir po dijoda kiekvenai knopkei
iseina gana apvali sumele susideda,kiek prisimenu man suvisais dijodais ir spidyko svietimu bei poperium netoli 60lt jei nedaugau