tai va mašiniukas važiuoja ir dujomis, tačiau salone laikas nuo laiko "paduoda" benzinu Ypač jei vėjelis įjungtas. Kas per velnias? Kur pradėt žiūrėti?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin rašė:Hmm nzn net.. man toks jausmas kad nuo variklio paduoda Ir kapota atsidarius toks ispudis sustipreja..
Jei kuru paduoda is po kapoto tai ziurek kuro vamzdelius na tuos guminius labai daznas reiskinys kad jie pratrunyja.Arba atsilaisvina savarza kur pasijungia kuro zarneles.
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Calvin rašė:Hmm nzn net.. man toks jausmas kad nuo variklio paduoda Ir kapota atsidarius toks ispudis sustipreja..
Jei kuru paduoda is po kapoto tai ziurek kuro vamzdelius na tuos guminius labai daznas reiskinys kad jie pratrunyja.Arba atsilaisvina savarza kur pasijungia kuro zarneles.
Jai smirda benzinu tai dazniausiai buna kaltos slangutes, uztenka net maziausios skylutes ir jau kvapas gerai sklinda... todel is pradziu patarciau perziureti visas benzino slangutes
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
amd rašė:
Jai smirda benzinu tai dazniausiai buna kaltos slangutes, uztenka net maziausios skylutes ir jau kvapas gerai sklinda... todel is pradziu patarciau perziureti visas benzino slangutes
Visiskai sutinku su amd. Patikrink pagrindine slangele, ir bako. ji eina po baku i siurbliuka. Jeigu ji dregna arba slapia, pasikeisk skubei. Bo kita karta gali kaip turbina isauti ))))
Calvin rašė:tai va mašiniukas važiuoja ir dujomis, tačiau salone laikas nuo laiko "paduoda" benzinu Ypač jei vėjelis įjungtas. Kas per velnias? Kur pradėt žiūrėti?
seip turetu praleisti per slanga kuri susijungia su purkstukais kur yra ysiurbimo kolektorius
o kvavas pareina todel nes netoliese yra ventiletorius
man taspac buvo
Calvin rašė:tai va mašiniukas važiuoja ir dujomis, tačiau salone laikas nuo laiko "paduoda" benzinu Ypač jei vėjelis įjungtas. Kas per velnias? Kur pradėt žiūrėti?
Man taip buvo tai stai kas atsitiko. Pas mane salia reduktoriaus eina 2 benzino slangelei, tai pasirodo kad jie lietesi su reduktoriumi ir toje vietoje gal dar truputi judejo o reduktorius juk dar ir karstas tai ir prasilyde. Pakeiciau slangelius ir pritvirtinau juos kiek toliau nuo reduktoriaus.
pas mane ta pati beda;
ateinanti sekmadieni (jei iki to neissausiu kaip raketa ) varau i servisa kad viska sutvarkytu, tai bus aisq parasysiu kas buvo .
draugeliui pradejo smirdet tai atidare kapota buvom lengvai nustebinti...Benzas per itrukusia slangele ciurksle bego(ant glusako)... pas mane karts nuo karto irgi benzu padvelkia, tai sian varau i garaza islandziosiu visur ir visas slangeles pasitikrinsiu...
Butinai atkreipk demesy ne tik i slangele, bet ir i jos stovy. Pas mane neleido, ta prasme nevarvejo, bet slangele buvo dregna ir taip nelabai. Kaip meistrai ja truputy timelejo, tai prie bako ir nutruko.
na ka pas mane irgi panasi situacija kad slangeles prie reduktoreus buvo aptrunijusios delto ir dvokdavo benzu salone jas pasikeiceu ir liktais dingo kvapas.... bet kartkartem vel smirda.... kai ijungi vintiliatoriu... reiks ziureti....
pas mane buvo vamzdelis prarudyjes, tai kol varikli isjungtas nieko nepamatysi nes siurblys isijunges slegio vamzdziuose ner tai ir nebega o kai uzkuri tai ir pasmisdavo benzu, kol man blyn daejo blondinui uzkurtai masinai paziuret....
[quote="TripleX"]man tai vieni meistrai geriausiai pasake: "kuro slangute lieciasi prie karsto pavirsiaus ir todel smirda" ,bet tipo pareiske kad benzino neleidzia[/quote]
Tegu uosto gėles tie tavo šaltkvailiai. Patikrink visą kuro vamzdyną dirbant varikliui. Atkreipk dėmesį į padavimo ir grįžtamuosius šlangus prie purkštukų magistralės
Pas mane salone ir smyrda, bet tik kai uzkuriu, biski pavaziavus issisklaido , man benzas varva per filtriuka kuris yra ant gryztamo rysio slangutes, tas filtriuks kiek zinau ne pas visas cali yra, cia is patirties .
Gal ir tau ta problema , jei jis pas tave yra.