Smirda benzinu salone...

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Smirda benzinu salone...

Standartinė Calvin »

tai va mašiniukas važiuoja ir dujomis, tačiau salone laikas nuo laiko "paduoda" benzinu :x Ypač jei vėjelis įjungtas. Kas per velnias? Kur pradėt žiūrėti?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
BravoL
Klubo garbės narys
Vietovė: Alytus
Kontaktinė informacija:

Standartinė BravoL »

Hmm.. Zinai man irgy taip buvo praitais metais, tai pasikeicew bako dangtely ta uzsukama ir baigesi tie kwapai..
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Hmm nzn net.. man toks jausmas kad nuo variklio paduoda :( Ir kapota atsidarius toks ispudis sustipreja..
c20ne 93' - SOLD
Aruncia
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Londonas

Standartinė Aruncia »

Calvin rašė:Hmm nzn net.. man toks jausmas kad nuo variklio paduoda :( Ir kapota atsidarius toks ispudis sustipreja..
Jei kuru paduoda is po kapoto tai ziurek kuro vamzdelius na tuos guminius labai daznas reiskinys kad jie pratrunyja.Arba atsilaisvina savarza kur pasijungia kuro zarneles.
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

Aruncia rašė:
Calvin rašė:Hmm nzn net.. man toks jausmas kad nuo variklio paduoda :( Ir kapota atsidarius toks ispudis sustipreja..
Jei kuru paduoda is po kapoto tai ziurek kuro vamzdelius na tuos guminius labai daznas reiskinys kad jie pratrunyja.Arba atsilaisvina savarza kur pasijungia kuro zarneles.
Jai smirda benzinu tai dazniausiai buna kaltos slangutes, uztenka net maziausios skylutes ir jau kvapas gerai sklinda... todel is pradziu patarciau perziureti visas benzino slangutes :idea:
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

amd rašė: Jai smirda benzinu tai dazniausiai buna kaltos slangutes, uztenka net maziausios skylutes ir jau kvapas gerai sklinda... todel is pradziu patarciau perziureti visas benzino slangutes :idea:
ir kuo greiciau...
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

nepilk benza i salona.. pabandik i baka :)
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
BravoL
Klubo garbės narys
Vietovė: Alytus
Kontaktinė informacija:

Standartinė BravoL »

serik222 rašė:nepilk benza i salona.. pabandik i baka :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
Karolis

....

Standartinė Karolis »

Visiskai sutinku su amd. Patikrink pagrindine slangele, ir bako. ji eina po baku i siurbliuka. Jeigu ji dregna arba slapia, pasikeisk skubei. Bo kita karta gali kaip turbina isauti :))))) :twisted: :twisted: :twisted:
amerigo
Naujokas
Vietovė: Vilnius - Klaipeda

Standartinė amerigo »

dar gali buti del kiauro duslintuvo
Apie Calibras gerai arba labai gerai.
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

amerigo rašė:dar gali buti del kiauro duslintuvo
???????????????????? :lol:
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Ale tau gerai Clalvin uzciuhini biski benzo ir varai kaip dzuku briedis ishsiviepes :lol: :lol: :lol: Konkreciai slangeles panasiai pas cingi buvo, tai sustvarke :wink:
xexas
Naujokas
Vietovė: Vilnius

Standartinė xexas »

99% itrukusi slangele, tik atidares kapota nerukyk-rimtai, maza kas :) , nes ten yra vietu kur benzas nenuteka ant zemes ir kaupiasi
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Re: Smirda benzinu salone...

Standartinė CalibriS »

Calvin rašė:tai va mašiniukas važiuoja ir dujomis, tačiau salone laikas nuo laiko "paduoda" benzinu :x Ypač jei vėjelis įjungtas. Kas per velnias? Kur pradėt žiūrėti?
seip turetu praleisti per slanga kuri susijungia su purkstukais kur yra ysiurbimo kolektorius
o kvavas pareina todel nes netoliese yra ventiletorius
man taspac buvo :cry:
Ramas

Standartinė Ramas »

Calvin rašė:tai va mašiniukas važiuoja ir dujomis, tačiau salone laikas nuo laiko "paduoda" benzinu :x Ypač jei vėjelis įjungtas. Kas per velnias? Kur pradėt žiūrėti?
Man taip buvo tai stai kas atsitiko. Pas mane salia reduktoriaus eina 2 benzino slangelei, tai pasirodo kad jie lietesi su reduktoriumi ir toje vietoje gal dar truputi judejo o reduktorius juk dar ir karstas tai ir prasilyde. Pakeiciau slangelius ir pritvirtinau juos kiek toliau nuo reduktoriaus.

Siulau idemiau pasiziureti tuos slangelius.Sekmes
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Ramas rašė: gal dar truputi judejo o reduktorius juk dar ir karstas tai ir prasilyde
No comments...
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

pas mane ta pati beda;
ateinanti sekmadieni (jei iki to neissausiu kaip raketa :D ) varau i servisa kad viska sutvarkytu, tai bus aisq parasysiu kas buvo .
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Beje kai vazhineju TIK ant duju ta smarve dingo..
Bet leksiu tvarkyt...
c20ne 93' - SOLD
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Nebe_Studentas »

draugeliui pradejo smirdet tai atidare kapota buvom lengvai nustebinti...Benzas per itrukusia slangele ciurksle bego(ant glusako)... :shock: pas mane karts nuo karto irgi benzu padvelkia, tai sian varau i garaza islandziosiu visur ir visas slangeles pasitikrinsiu...:)
Karolis

....

Standartinė Karolis »

Butinai atkreipk demesy ne tik i slangele, bet ir i jos stovy. Pas mane neleido, ta prasme nevarvejo, bet slangele buvo dregna ir taip nelabai. Kaip meistrai ja truputy timelejo, tai prie bako ir nutruko. :twisted: :twisted: :twisted:
Endriux
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas/Jonava

Standartinė Endriux »

na ka pas mane irgi panasi situacija kad slangeles prie reduktoreus buvo aptrunijusios delto ir dvokdavo benzu salone :D :D jas pasikeiceu ir liktais dingo kvapas.... bet kartkartem vel smirda.... kai ijungi vintiliatoriu... reiks ziureti....
Egide
Pradedantysis
Vietovė: Panevėžys

Standartinė Egide »

pas mane buvo vamzdelis prarudyjes, tai kol varikli isjungtas nieko nepamatysi nes siurblys isijunges slegio vamzdziuose ner tai ir nebega o kai uzkuri tai ir pasmisdavo benzu, kol man blyn daejo blondinui uzkurtai masinai paziuret.... :D
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

man tai vieni meistrai geriausiai pasake: "kuro slangute lieciasi prie karsto pavirsiaus ir todel smirda" ,bet tipo pareiske kad benzino neleidzia
666
Pradedantysis
Vietovė: Klaipëda

Standartinė 666 »

[quote="TripleX"]man tai vieni meistrai geriausiai pasake: "kuro slangute lieciasi prie karsto pavirsiaus ir todel smirda" ,bet tipo pareiske kad benzino neleidzia[/quote]

Tegu uosto gėles tie tavo šaltkvailiai. Patikrink visą kuro vamzdyną dirbant varikliui. Atkreipk dėmesį į padavimo ir grįžtamuosius šlangus prie purkštukų magistralės
Auris
Pradedantysis
Vietovė: Siauliai

Standartinė Auris »

Pas mane salone ir smyrda, bet tik kai uzkuriu, biski pavaziavus issisklaido :) , man benzas varva per filtriuka kuris yra ant gryztamo rysio slangutes, tas filtriuks kiek zinau ne pas visas cali yra, cia is patirties :lol:.
Gal ir tau ta problema :?: , jei jis pas tave yra.
Uždaryta