Vo vo tas pat ir pas mane: apie 210km/h trauka krenta ir juoda duma meta. kas per Š
RPM sensor + boost (c20let)
jimai kiek zynai , jau antra turba pas mane, ir tokia pat beda kaip pas tave. ypac kaip ijungi 6 saiba... ir po 210 nehujovas traukos provalas... isibegeja, bet su kaprizais
))[/quote]
Vo vo tas pat ir pas mane: apie 210km/h trauka krenta ir juoda duma meta. kas per Š
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Calibra C20NE parduota
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
- Kontaktinė informacija:
pas mane blogo benzo nebuvo niekada 98-95ultiam statoilas visada! apie lambdos ir purkshtuku rpavalyma reiktu pagalvot....kas tai atilikt galetu?Staska rašė:ypac minant i kalna ? man padejo geras benzas + lambda zondo ir purkshtuku ishvalymasjimaz rašė:prie to pacio kad nuajos temos nekurt:
trasoj vaziuojant pradejus spaust stiprei gaza nuo ~110-120km/h uzsidega 'check engine' pavaziavus ramiau uzgest vel.. pasidariau diagnostika ta tai meta 31 klaidos koda...
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
tam ir patariu lambda meteri tureti, nes pas mane tiesiog sulesedavo mishynys + uzkaisdavo oras ko pasekoj buvo detonacijajimaz rašė:pas mane blogo benzo nebuvo niekada 98-95ultiam statoilas visada! apie lambdos ir purkshtuku rpavalyma reiktu pagalvot....kas tai atilikt galetu?Staska rašė:ypac minant i kalna ? man padejo geras benzas + lambda zondo ir purkshtuku ishvalymasjimaz rašė:prie to pacio kad nuajos temos nekurt:
trasoj vaziuojant pradejus spaust stiprei gaza nuo ~110-120km/h uzsidega 'check engine' pavaziavus ramiau uzgest vel.. pasidariau diagnostika ta tai meta 31 klaidos koda...![]()
Alfisti...
ieskantiems intercoolerio - turetu praversti:
http://www.student.kun.nl/p.oonincx/Intercooler.html
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipėda-Vilnius
cia siaip pamastymui:dd rašė:ieskantiems intercoolerio - turetu praversti:
idomu eitu i paprasta varikli (8v) toki daigta instatyt?
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
Haris_24 rašė:cia siaip pamastymui:dd rašė:ieskantiems intercoolerio - turetu praversti:
butu totali nesamone.
kai nera turbinos, nera kas kaitintu paimama ora - tai kam tas intercooleris???
ic siuo atveju - tik kliutis => blogiau trauks.
Paskutinį kartą redagavo dd 21 Bal 2005, 17:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipėda-Vilnius
Saldyti pasiurbiama ora.calibra rašė:Viskas imanoma. Bet kam 8v. reikalingas intercooleris? (irgi pamastymui)Haris_24 rašė: cia siaip pamastymui:
Ai, nesamone vistiek gausis.Gal ir eitu 1-2 laipsn. numest oro temp, bet tolko jokio...
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
Haris_24 rašė:Saldyti pasiurbiama ora.calibra rašė:Viskas imanoma. Bet kam 8v. reikalingas intercooleris? (irgi pamastymui)Haris_24 rašė: cia siaip pamastymui:
idomu eitu i paprasta varikli (8v) toki daigta instatyt?![]()
Ai, nesamone vistiek gausis.Gal ir eitu 1-2 laipsn. numest oro temp, bet tolko jokio...
isidek saldytuva tada
dd rašė:Haris_24 rašė:Saldyti pasiurbiama ora.calibra rašė: Viskas imanoma. Bet kam 8v. reikalingas intercooleris? (irgi pamastymui)![]()
Ai, nesamone vistiek gausis.Gal ir eitu 1-2 laipsn. numest oro temp, bet tolko jokio...![]()
isidek saldytuva tada
skysta azota tada purshkia ant jo
Alfisti...