Staska rašė:tiesiog opelio servisose faktishkai nieko niezino apie tos variklius, ir tau prishnekes daug nesamoniu, man asmenishkai siule keisti visa kompa kai mete lambda meterio klaida, o uzteko tik pravalyti kontaktus. o sheip tai 31 kodas yra neproblema, tu matyt tikrini ant neuzvesto variklio, tai jis ir meta.
kaip pirstu i aki del servisu!
katik grizau. daugiau nevaziuosiu.
kaip tycia, 10min. iki autodinos nusipirkau nauja akuma kauno gatvej, tai visi ecu kodai nuejo... nepagalvojau...
bet gal ir gerai, nes nieko daugiau kaip tuos pacius kodus, kuriuos zinau ir nebutu pasake... jis (toks su akinukais, kur uzsarineja visus) ta kad ir labai nenoredamas, bet pripazino

dar klausiau, ar pas jus yra SPECAS kuris gaudosi gerai c20let, turbinos slegio reguliavime ir t.t. - atsakymas - tas pats muilinimas -paliekat masina o mes paziuresim... laisves pr. autodinoj, bent pasake, kad meistras, kuris kazka gaudosi - serga. so kaip ir neverta vaziuot dabar!
po to dar pareiske, kad tipo turi daug darbu ir neturi laiko (nesvarbu, kad esu uzsirases ir atvaziaves savo laiku!)
zodziu - ka daryt? vel uzspausti acceleratoriu, kad islistu kodai ir laukti kol pasveiks meistras kuris kazkiek gaudosi?
2Staska: man didziausia problema, kad ant aukstu apsuku netraukia. o dar retkarciais ir ecu islenda. slegio nelaiko. o tikrinu tai ant neuzvesto- bet kai kodas irasytas i ecu ar tai kazka keicia?
prie to pacio - ar gerai mobil1 5w50 i c20let? castrol neipirksiu. dabar su pusiau sintetiniu vazineju. vasara kartais kamsciuose ir salta uzvedus padymija. ar nevarys per visus galus sintetinis?