Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
DoviX
Naujokas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė DoviX »

Kur galetumet klp pasiulyti pasikeisti galines padangas. Turiu labai geras 225/50/16. Gal kas galit patart kur galeciau nuvaziuoti ir gauti labai geras 215/50/16 vetoj dabartiniu?
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Hm chebryte gal ir ne visai protingas klausimas, bet blem man tai nervai paeme :x Tatai nuvariau cali nusiplaut, siaip zinojau, kad desines puses duru gumos jau amen yra, nes vejukai svilpauja, nu bet kai plovykloj pradejo po spaudymu varyt.... bl... bl... vos spejau nosinaites traukliot ir langu is vaidau valyt :x Dabar pasakykit gal kas buvo susidure su tokia problemele? Ar visu pirma ten guma pasikeicia kaip tai ir jei taip, tai ar butu kazin tokiu dalyku pirkt pardej? Na lauzyne jauciu a taip a taip rasti imanoma, tik stovis neaiskus butu :)
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Beda aiski.Parduotuvej nemanau ar rasi toki dalyka.Na nebent uzsakineti,bet kainuos nesveikai.O savartynuose gali rast ir nebutinai parejusias.zodziu kai susitiksim parodysi kame beda,gal ka siaip eis suburt :)
JACKASS'as
biurokrate
Klubo ex-Nare
Vietovė: Klaipëda

Standartinė biurokrate »

As tai sia problema issprendziau labai paprastai - daugiau niekada nevaziavau plauti masinos po spaudimu... :lol:
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

biurokrate rašė:As tai sia problema issprendziau labai paprastai - daugiau niekada nevaziavau plauti masinos po spaudimu... :lol:
A tai kaip dabar ja plauni :?: :lol: Nu bet visteik as kai lekiu su vejuku, tai kai pusteli man pro tuos tarpus tai ojojoj pasidaro :lol:
Kipšas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda

Standartinė Kipšas »

na tai kad po spaudimu plaunant visoms masinoms kurios neturi remo apie stikla truputi pritasko i vidu.
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Kipšas rašė:na tai kad po spaudimu plaunant visoms masinoms kurios neturi remo apie stikla truputi pritasko i vidu.
Kad ir jeigu neplauciau po spaudimu, vat vakar pameginau paprastai su slanga, tai visitiek pabega truputi, ten jau ta guma apie rema eina saibom :)
Kipšas
Klubo ex-Narys

Standartinė Kipšas »

you have big problem :)
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Kipšas rašė:you have big problem :)
Anokia cia problema vat dar pasikankinsiu ir kai nervai nebelaikys nuplesiu :lol:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Tai va, kur Klp gali ispjauti veidrodeliui stikla ir ji priklijuoti. Gal zinote, kas tuom uzsiimtu. Jei nieko neiseis, reikes vaziuoti i turgu ir pirkti viena veidrodeli. Gal pritaikysiu (pati stikliuka).
95'm. 8v
Kipšas
Klubo ex-Narys

Standartinė Kipšas »

vaziuoji i plastena ar kur dar gamina plastikinius langus tik nevesk kokios formos tau reiks wat
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Tai, va jei nukrenta veidrodelio stikliukas, nereikia pulti i panika ir galvoti apie masinos pardavima. Stikliuka ispjaus ir priklijuos uz 25 Lt UAB Stiklita, Praryziaus Komunos 25. :lol:
95'm. 8v
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

nu jei orginalas veidrodelis tai ju yra pirkt po 15lt lygtais.
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

cingis rašė:nu jei orginalas veidrodelis tai ju yra pirkt po 15lt lygtais.
Pas mane turginis varianta...
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Nu tai biski brangokai sakyciau plosi uz stikliuka, kiek pamenu as mokejau uz stikliuka apie 10-15lt. ir priklijavimas nahaliavai :wink: Ir cia viskas Kretingoj :lol:
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

energizer rašė:Nu tai biski brangokai sakyciau plosi uz stikliuka, kiek pamenu as mokejau uz stikliuka apie 10-15lt. ir priklijavimas nahaliavai :wink: Ir cia viskas Kretingoj :lol:

nu gi pas egida tuninginiai veidrodziai
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

energizer rašė:Nu tai biski brangokai sakyciau plosi uz stikliuka, kiek pamenu as mokejau uz stikliuka apie 10-15lt. ir priklijavimas nahaliavai :wink: Ir cia viskas Kretingoj :lol:
Tikriausiai man pigiau bus nuvaziuoti i Kretinga :) Benzas nieko nekainuoja tau? Del kainos nezinau, man reikia greitai, tad labai dziaugiuosi ir taip rades, kurie imasi tokiu smulkmenu.
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

A tai keiciasi stikliuko tadu forma :shock: Anokia cia problema papjaustyt ir papyliavot, ir viskas ciki piki :lol: Sakiau, kad nepirktu is Maximos veidrodziu, vat ir laksto paskui stikliukai ir nepritaikysi originalo :lol: :wink:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Ot KANDIS :!: :!: :!: :lol:
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

egidas rašė:Ot KANDIS :!: :!: :!: :lol:
Bet moraliskai as su tavim :lol: :lol: :lol: Nepasiduok :!: :wink: :lol:
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

nu ka as begaliu pasakyt :lol:
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Nu jus duodat del stikliuko tiek triuksmo as blemba aplamai nezinau nuo ko pradet tvarkyt ir vistiek man viskas ciki :lol:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Jei ka domina, pas mane yra trupuciukas padangu susikaupe:

Yra 4 vasarines (vienodo rasto) R15/55/205. Kas mazai vaziuoja, sezonui dar pilnai uztektu. Uz kokia 100 Lt atiduociau.

Yra 4 ziemines R15/60/195, nesipuotos. Jei kam reikia padangu pasvilinimui ar taip vietoj zapaskes, atiduosiu uz bokala alaus. :roll:
95'm. 8v
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Egi gali sakyti kad bokala ar net kelis is manes gavai :) zieminiu neismesk jai ka man reiketu :oops:
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Hm blemba man vasarines lyg ir tiktu Egida, bet vat dabar galvos skausmas pas mane nes neapsisprendziu kokiu ratu as noriu :lol: Siaip galvojau anksciau apie 15 ratlankius ir deti 205/55 padangas, bet kazkaip neseniai siule 17 ir dabar vat 16 reikia tik paziuret kaip atrodo :? O be to kaip man daug vazinejanciam tai jauciu sezono neistvertu tos vasarines 8)
Atsakyti