Kur galetumet klp pasiulyti pasikeisti galines padangas. Turiu labai geras 225/50/16. Gal kas galit patart kur galeciau nuvaziuoti ir gauti labai geras 215/50/16 vetoj dabartiniu?
Hm chebryte gal ir ne visai protingas klausimas, bet blem man tai nervai paeme Tatai nuvariau cali nusiplaut, siaip zinojau, kad desines puses duru gumos jau amen yra, nes vejukai svilpauja, nu bet kai plovykloj pradejo po spaudymu varyt.... bl... bl... vos spejau nosinaites traukliot ir langu is vaidau valyt Dabar pasakykit gal kas buvo susidure su tokia problemele? Ar visu pirma ten guma pasikeicia kaip tai ir jei taip, tai ar butu kazin tokiu dalyku pirkt pardej? Na lauzyne jauciu a taip a taip rasti imanoma, tik stovis neaiskus butu
Beda aiski.Parduotuvej nemanau ar rasi toki dalyka.Na nebent uzsakineti,bet kainuos nesveikai.O savartynuose gali rast ir nebutinai parejusias.zodziu kai susitiksim parodysi kame beda,gal ka siaip eis suburt
Tai va, kur Klp gali ispjauti veidrodeliui stikla ir ji priklijuoti. Gal zinote, kas tuom uzsiimtu. Jei nieko neiseis, reikes vaziuoti i turgu ir pirkti viena veidrodeli. Gal pritaikysiu (pati stikliuka).
Tai, va jei nukrenta veidrodelio stikliukas, nereikia pulti i panika ir galvoti apie masinos pardavima. Stikliuka ispjaus ir priklijuos uz 25 Lt UAB Stiklita, Praryziaus Komunos 25.
Nu tai biski brangokai sakyciau plosi uz stikliuka, kiek pamenu as mokejau uz stikliuka apie 10-15lt. ir priklijavimas nahaliavai Ir cia viskas Kretingoj
energizer rašė:Nu tai biski brangokai sakyciau plosi uz stikliuka, kiek pamenu as mokejau uz stikliuka apie 10-15lt. ir priklijavimas nahaliavai Ir cia viskas Kretingoj
energizer rašė:Nu tai biski brangokai sakyciau plosi uz stikliuka, kiek pamenu as mokejau uz stikliuka apie 10-15lt. ir priklijavimas nahaliavai Ir cia viskas Kretingoj
Tikriausiai man pigiau bus nuvaziuoti i Kretinga Benzas nieko nekainuoja tau? Del kainos nezinau, man reikia greitai, tad labai dziaugiuosi ir taip rades, kurie imasi tokiu smulkmenu.
A tai keiciasi stikliuko tadu forma Anokia cia problema papjaustyt ir papyliavot, ir viskas ciki piki Sakiau, kad nepirktu is Maximos veidrodziu, vat ir laksto paskui stikliukai ir nepritaikysi originalo
Hm blemba man vasarines lyg ir tiktu Egida, bet vat dabar galvos skausmas pas mane nes neapsisprendziu kokiu ratu as noriu Siaip galvojau anksciau apie 15 ratlankius ir deti 205/55 padangas, bet kazkaip neseniai siule 17 ir dabar vat 16 reikia tik paziuret kaip atrodo O be to kaip man daug vazinejanciam tai jauciu sezono neistvertu tos vasarines