Klausimas del stekliuku...
-
Andriushka
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
Klausimas del stekliuku...
As ieskau stikliuko nuo faros...ir man pasake kad turgui uz 30-50 litu ten ju dahuj... tik Taiwanetishku...
Ar didelis skirtumas tarp tu is Taiwanio ir.......
Aciu.........
Ar didelis skirtumas tarp tu is Taiwanio ir.......
Aciu.........
-
Andriushka
- Klubo ex-Narys
-
Karolis
....
Jo turgui kai pirksi tai ziurek kad nusipirkes nesviestu idijotiskai... Ir piesinys skirsis o tai tech praeiti gali ruosti 100 lt.
Zmogelis nusipirko turgui golfui stikliuka tai kai pamaciau kaip sviecia tai sakes, prisingai i kita puse o ka padarysi stiklas deformuotas, o siaip nesimato. Zinai kaip sako: skupas moka du kartus

Zmogelis nusipirko turgui golfui stikliuka tai kai pamaciau kaip sviecia tai sakes, prisingai i kita puse o ka padarysi stiklas deformuotas, o siaip nesimato. Zinai kaip sako: skupas moka du kartus
Taip taip neapsiðauk pirkdamas,nes gali bûti paskui taip kad stiklas nelauþ spindulio.Firmos vectrai taip buvo uþdëjo kaþkas faros stiklà made in taiwan,tai vietoj spindulio lauþimo ðviesos blynas,tai teko kesti faros stiklà kad tech.apþiûrà praeiti. Tad þiûrëk neapsiðauk pirkdamas. SËKMËS 
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Calibra C20NE parduota
-
Andriushka
- Klubo ex-Narys
Na va vyrai,buvau siandien turguje---calitems isvis nieko niera(nei faru,nei stekliuku) vien tik golfukams ir audiuskems...
Buvau dar nuvaziaves i OPEL ARMI autoservisa,jie man pasiule uzsakit visafera,kaina---1070lt!!!
Buvau ir apvaziaves ir pora svalkiu---be rezultato...
Jo...ne taip viskas lengva kaip maniau