Klausimas del stekliuku...

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Andriushka
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Klausimas del stekliuku...

Standartinė Andriushka »

As ieskau stikliuko nuo faros...ir man pasake kad turgui uz 30-50 litu ten ju dahuj... tik Taiwanetishku...
Ar didelis skirtumas tarp tu is Taiwanio ir.......
Aciu.........
marciuz
Naujokas
Vietovė: Kaunas

Standartinė marciuz »

siaip tai skiriasi....
o is kur istraukiai tokia suma as kai klausiau tai man atrodo sake 90-100 lt
Andriushka
Klubo ex-Narys

Standartinė Andriushka »

Man irgi taip atrodo...Na tai treciadieni vaziuosiu i turgu,ir pats suzinosiu...
xexas
Naujokas
Vietovė: Vilnius

Standartinė xexas »

kiek zinau calibru daliu pad*obkes daro tik ispanai bet ir ne papigei, o apie taivanietiskas tai dar negirdejes, na, vaziuok i turgu, tada papasakok ir man kas ten tokio...
Karolis

....

Standartinė Karolis »

Jo turgui kai pirksi tai ziurek kad nusipirkes nesviestu idijotiskai... Ir piesinys skirsis o tai tech praeiti gali ruosti 100 lt.
Zmogelis nusipirko turgui golfui stikliuka tai kai pamaciau kaip sviecia tai sakes, prisingai i kita puse o ka padarysi stiklas deformuotas, o siaip nesimato. Zinai kaip sako: skupas moka du kartus :?: :?: :?:
gaga
Entuziastas
Vietovė: SIAULIAI

Standartinė gaga »

Nu nezinau kaip tau bus su technikiniu, nes kai turejau civic'a tai keiciau faros stikliuka, tai technikinis prisikabino kad ne orginalas, tipo daba neatsimenu nuo kada bet jau reikalauja kad butu orginalas.
sekmes tau ieskant
Aruncia
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Londonas

Standartinė Aruncia »

Taip taip neapsiðauk pirkdamas,nes gali bûti paskui taip kad stiklas nelauþ spindulio.Firmos vectrai taip buvo uþdëjo kaþkas faros stiklà made in taiwan,tai vietoj spindulio lauþimo ðviesos blynas,tai teko kesti faros stiklà kad tech.apþiûrà praeiti. Tad þiûrëk neapsiðauk pirkdamas. SËKMËS :!:
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Andriushka
Klubo ex-Narys

Standartinė Andriushka »

Na va vyrai,buvau siandien turguje---calitems isvis nieko niera(nei faru,nei stekliuku) vien tik golfukams ir audiuskems... :( Buvau dar nuvaziaves i OPEL ARMI autoservisa,jie man pasiule uzsakit visafera,kaina---1070lt!!! :shock: Buvau ir apvaziaves ir pora svalkiu---be rezultato... :cry: Jo...ne taip viskas lengva kaip maniau :wink:
gaga
Entuziastas
Vietovė: SIAULIAI

Standartinė gaga »

pasiziurek Siauliu forume, temoje "Perku-parduodu" yra ardomu cali tai gal tures
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Standartinė CalibriS »

tu zynok su tais korijeceis nejuokauk
nes gali prisipisti tehnikineje as nusipirkai viena angliska tai teknikineje
smalsei klausinejo
bet praleido :lol:
Uždaryta