Tie servizistai visai afigeli

Techninių klausimų forumas.
Izabelitas
Naujokas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Izabelitas »

soundas rašė:Beveik pats nesupratau ka parasiau :)
as supratau... :) purskiau as wd40 ir ten kur ta begiu rankena ir ten, kur tu sakai, nes cia buvo vienas is serviso darbuotojo patarimu, bet toks dalykas padeda tik laikinai. Siaip, kartais buna, kad jungiasi normaliai, bet... dazniausiai iki pirmos sankryzos. Nezinau, gal cia temperaturos pokyciai turi itakos :roll:
vivo
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė vivo »

pas mane irgi begys 1 sunkiai jungesi,buvau nuvares i servisa pas pazistama sake reikia keisti ten vos ne viska kaina 250 cia su didele tipo nuolida. Na bet va vazineju ir jokiu bedu sunkiai ir sunkiai ne visada juk reikia atsargiai junkti ir ciki. Abs tai veikia tai neveikia zinau ka reikia keisti tik vat ranka nedaveina . Vazinesiu kol visai nepareis nes dar gal pravazinesiu kokius 2 metus,servise ka nori pasakys tik kad pas juos keistum as sita jau zinau.
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

vivo rašė:pas mane irgi begys 1 sunkiai jungesi,buvau nuvares i servisa pas pazistama sake reikia keisti ten vos ne viska kaina 250 cia su didele tipo nuolida. Na bet va vazineju ir jokiu bedu sunkiai ir sunkiai ne visada juk reikia atsargiai junkti ir ciki. Abs tai veikia tai neveikia zinau ka reikia keisti tik vat ranka nedaveina . Vazinesiu kol visai nepareis nes dar gal pravazinesiu kokius 2 metus,servise ka nori pasakys tik kad pas juos keistum as sita jau zinau.
Cia tavo numeriai ABS...?
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Uždaryta