Tie servizistai visai afigeli

Techninių klausimų forumas.
vivo
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Tie servizistai visai afigeli

Standartinė vivo »

:evil: noriu pasikeisti pagrindini dirzeli tai man uzgiedojo 250 lt , tai kas bus jei visus noresiu keisti ???!!! kitam servise sako 145 jau berots maziau bet vistiek nesamone,radau kad berots ir uz 60 lt pakeis bet tai dar nezinia kaip bus kaip nuvaziuosiu kad nepradetu sakyti va cia paverst va cia atverst + dar cia kondisinas yra tai ir gausis koks 100. Gal kas zino kur VLN keitcia visus dirzelius su guoliais uz zemiska kaina. Tiesa kiek gali kainuoti guoliai ir kur pigiau juos isigyti ??? as galvoju i garus numauti ten turbut rasiu. O gal man tu guoliu ir nereikia keisti kaip manote ???!!! siaip pas mane jau cype kaskuris dirzelis speju kad generatoriaus,ar usteks gal man ji tik paversti. Vien zodziu uz bet koki info dekui. P.S. jei kas man juos pakeistu tai duotciau galini calibros bamperi spoileri ir dar primoketciau. IKIz aciu uz demesi. :wink:
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

jai pas tave 16 v, tai siuliciau pakeist ir itempimo guolius. visa tai galima nusipirkti net gi tanagroj ( jai reiks nuolaidos- galiu padet). na kiek man teko matyt kaina pagrindinio dirzo keitimo 80 lt. plius ir dirzas kazkur tiek kainuoja.
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

o del servisistai afigeli- tai jau laikas priprast, europoj gyveni :evil:
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

jei nori pigiai - vazhiuok kurnors i utena, ar shiaip i netolima provincija. Atsipirks benzas ir dar liks ;]
ramaster
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus

Standartinė ramaster »

man servise uzh itempejus pagr dirza pompa parazitiny guoly paprashe 800 :evil:
there was 16v DOHC - With little help from LEXMAUL ;)
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Re: Tie servizistai visai afigeli

Standartinė calibra »

vivo rašė::evil: noriu pasikeisti pagrindini dirzeli tai man uzgiedojo 250 lt , tai kas bus jei visus noresiu keisti ???!!! kitam servise sako 145 jau berots maziau bet vistiek nesamone,radau kad berots ir uz 60 lt pakeis bet tai dar nezinia kaip bus kaip nuvaziuosiu kad nepradetu sakyti va cia paverst va cia atverst + dar cia kondisinas yra tai ir gausis koks 100. Gal kas zino kur VLN keitcia visus dirzelius su guoliais uz zemiska kaina. Tiesa kiek gali kainuoti guoliai ir kur pigiau juos isigyti ??? as galvoju i garus numauti ten turbut rasiu. O gal man tu guoliu ir nereikia keisti kaip manote ???!!! siaip pas mane jau cype kaskuris dirzelis speju kad generatoriaus,ar usteks gal man ji tik paversti. Vien zodziu uz bet koki info dekui. P.S. jei kas man juos pakeistu tai duotciau galini calibros bamperi spoileri ir dar primoketciau. IKIz aciu uz demesi. :wink:
Keiciant pagrindini paskirstimo dirza, labai rekomenduojama pasikeisti ir itempimo guolius ir visa kita stuff'a prie to.

Guolius asmeniskai rekomenduociau SKF, dirzeliai.. net nezinau ka rekomenduoti. Imk kokius nors brangesnius, gal pataikysi ant geresniu, juk ne kazin koks ten skirtumas nuo pigiausiu.

Tiesa, neparashei kokia pas tave caly. Jei 2.5V6, tai 250Lt su dirzeliais ir darbu sakychiau buu nerealiai pigu.

p.s. pvz skaiciau pugu forume, kad p406coupe 3.0V6 varikliui dirzo pakeitimas kainuoja net 3000Lt, tai cia tie 250Lt taip juokingai atrodo, ypac jei iskaitant ir pacius guolius su dirzeliais =)
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
vivo
Klubo ex-Narys

Standartinė vivo »

2.0 8 voztuvu + kondisenas, ieskosiu uz 60 lt kad padarytu manau rasiu.Reiks garuose paziureti guoliu ,sake yra. Mano pazistamas pats visus dirzus pasikete sake biski darbo ir jam visi dirzai apsiejo kaskas apie 50 lt .Bet jei ka tai nuolaidu tanagroi gal reiks,siaip vaziuoju i Plunge ten gal rasiu pigiau.Beje kiek man reikia dirzu 3 ar kiek ir beje girdejau calibroi 2 guoliai. O ar generatoriuje reikia guolius keist ar kaip ???!!!
egidas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė egidas »

vivo rašė:2.0 8 voztuvu + kondisenas, ieskosiu uz 60 lt kad padarytu manau rasiu.Reiks garuose paziureti guoliu ,sake yra. Mano pazistamas pats visus dirzus pasikete sake biski darbo ir jam visi dirzai apsiejo kaskas apie 50 lt .Bet jei ka tai nuolaidu tanagroi gal reiks,siaip vaziuoju i Plunge ten gal rasiu pigiau.Beje kiek man reikia dirzu 3 ar kiek ir beje girdejau calibroi 2 guoliai. O ar generatoriuje reikia guolius keist ar kaip ???!!!
Genertoriaus geriau neliesk :) Jei krauna normaliai, tai tuo ir baigiasi. Na, o jei krauna per mazai, reikia keisti angliukus. Tada vel papildoma sumele prisedada...
95'm. 8v
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

ziema eme nekraut generatorius,tai isardziau ta prancuziska gaidi nieko blogo nerades vel surinkau ir atsirado krovimas.kazkur matomai kontakto nebuvo :roll: .norejau tuo paciu guolius pakeist,tai nei vienoj parduotuvej neradau,o del ju i kauna vaziuot tai visai nesinori.kai kada nors uzlinks,tai isimesiu boch ir bus viskas zjb :wink:
Izabelitas
Naujokas

Re: Tie servizistai visai afigeli

Standartinė Izabelitas »

vivo rašė::evil: noriu pasikeisti pagrindini dirzeli tai man uzgiedojo 250 lt , tai kas bus jei visus noresiu keisti ???!!! kitam servise sako 145 jau berots maziau bet vistiek nesamone,radau kad berots ir uz 60 lt pakeis bet tai dar nezinia kaip bus kaip nuvaziuosiu kad nepradetu sakyti va cia paverst va cia atverst + dar cia kondisinas yra tai ir gausis koks 100. Gal kas zino kur VLN keitcia visus dirzelius su guoliais uz zemiska kaina. Tiesa kiek gali kainuoti guoliai ir kur pigiau juos isigyti ??? as galvoju i garus numauti ten turbut rasiu. O gal man tu guoliu ir nereikia keisti kaip manote ???!!! siaip pas mane jau cype kaskuris dirzelis speju kad generatoriaus,ar usteks gal man ji tik paversti. Vien zodziu uz bet koki info dekui. P.S. jei kas man juos pakeistu tai duotciau galini calibros bamperi spoileri ir dar primoketciau. IKIz aciu uz demesi. :wink:
keiciau as generatoriaus dirza ir dar perdejo ta pati stiprintuvo dirza. uz viska sumokejau apie 130 litu ir tai man pasirode brangiai... jei dar domina, yra toks servisas vaziuojant link oro uosto (naujamiestyje) ir pravaziavus tilta, uz kokiu 50 m reikia sukti i kaire... siaip, man bet kuriame servise paliekant masina sirdi skauda, nes negaliu ziureti kaip tie meistrai pjauna gryba... as pats esu visiskai zalias, o jie dar man uzduoda 20 klausimu i kuriuos patys atsakyti turetu :evil:
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

O ce rimtai 130lt uz generat dirza? pas mus uz tiek varikly pakeistu :lol: Siaubas!
Izabelitas
Naujokas

Standartinė Izabelitas »

soundas rašė:O ce rimtai 130lt uz generat dirza? pas mus uz tiek varikly pakeistu :lol: Siaubas!

Jap, uz dirza paeme 50 lituku ir 80 uz darba :roll:
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Keiciau generatoriaus dirziuka 8v ziema, tai uz dirziuka berods 12lt sumokejau, jei gerai pamenu, o pasikeiciau pats.
Izabelitas
Naujokas

Standartinė Izabelitas »

SpottAuto rašė:Keiciau generatoriaus dirziuka 8v ziema, tai uz dirziuka berods 12lt sumokejau, jei gerai pamenu, o pasikeiciau pats.
Dirzeli pirkau Tanagroj. Jauciu, kad brangiau Vilniuje ir negalejau rasti. O del isidejimo, tai tada as dar net nezinojau kas isvis tas generatorius yra
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Kashkaip negaliu patiket, jau pagrindinis dirzas pas mus 32-40Lt generatoriaus 8-10Lt o kas ten pas tave tai nesuprantu, ash nedrysciau paprashyt 80Lt uz dirzelio keitima.. :? O tai kiek ten kokios sankabos keitimas gal kokie 2000-3000Lt :?
Izabelitas
Naujokas

Standartinė Izabelitas »

soundas rašė:Kashkaip negaliu patiket, jau pagrindinis dirzas pas mus 32-40Lt generatoriaus 8-10Lt o kas ten pas tave tai nesuprantu, ash nedrysciau paprashyt 80Lt uz dirzelio keitima.. :? O tai kiek ten kokios sankabos keitimas gal kokie 2000-3000Lt :?
Nei vienas negimem zinodami kiek kur ir uz kiek. Tai yra mano pirmoji masina ir apskritai, kai truko man tas dirzelis, as net nezinojau kas tas generatorius. As tikiu, kad tu ir nuo traktoriaus ar kombaino dirzeli pritaikytum generatoriui, o as pats kolkas tik padanga pripusti moku. Kada nors ismoksiu ir tepalo isipilti. O kol nemoku, basliuoju litus kitiems :roll:
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Izabelitas rašė:Nei vienas negimem zinodami kiek kur ir uz kiek. Tai yra mano pirmoji masina ir apskritai, kai truko man tas dirzelis, as net nezinojau kas tas generatorius. As tikiu, kad tu ir nuo traktoriaus ar kombaino dirzeli pritaikytum generatoriui, o as pats kolkas tik padanga pripusti moku. Kada nors ismoksiu ir tepalo isipilti. O kol nemoku, basliuoju litus kitiems :roll:
As irgi panasiai, nesijaudink :) Tik man biski labaiu sekasi, kad vis atrandu kas gali ka padaryti is pazystamu :) Tai paneles tevukas pakeite dirzelius for free :)
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
vivo
Klubo ex-Narys

Standartinė vivo »

Joo gerai kaip kas gali for free padaryti, as tai nedauk dar ka pats keitciu. Na, tepalus, filtrus dar termostata pasikeitciau ratus galima permesti na vien zo ka galima padaryti be instrumentu ta ir darau tik va dirzeliu kaskaip nesinori patciam keisti, nors ir galima butu.Daugiau 60 lt nesiruosiu moketi zinant kiek ten darbo.
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Izabelitas ash tau nieko ir nesakau man tik tie meistrai labai jau ydomus, na aishku kainu ash tikrai nelabai zinau tuose didmiesciuos..
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Beje Izabelitas betkada gali paklausti forume ir tikrai manau kasnors patars kaip ka pakeist :wink:
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Nu cia neblogu minciu pasaket, tik man vat pries metus dar kai turejau geltona calibra nutruko pgrindinis dirzelis,(aciu dievui 8v voztuvu nelanksto) Su darbu ir dizeliu paploju 150lt ir nesiskundziau kad daug, taciau dabar kai v6 turiu ir jau ruosiuosi keisti nes pro salnikus tepalai pateko prie pagrindinio dirzelio, tai vieno pagrindinio itempejo kaina toj pacioj Tanagroj 340lt!Dirzelis pagrindinis 90lt guoliukai ten apie 100lt gal nesumuosiu kokie skaiciai nekalbant apie darba susidaro? :) Gearai kad yra pazystamu toje sferoj tai viskas atpigs apie 40proc...
P.S Vivo tu gal pradek nuo to koks pas tavy ten variklis?...
Izabelitas
Naujokas

Standartinė Izabelitas »

soundas rašė:Izabelitas ash tau nieko ir nesakau man tik tie meistrai labai jau ydomus, na aishku kainu ash tikrai nelabai zinau tuose didmiesciuos..
va neseniai sugalvojau, kad noriu susitvarkyti abs'us, pakeisti granatos guma ir susitvarkyti priekine lempa. Esme tame, kad ta lempa net neperdegus ( patrankius kapota uzsidegdavo, bet man atsibodo trankyti, nes bijau sulankstyti...) ne esme. Esme tame, kad visas sitas malonumas man buvo suteikiamas autovisatoje. Jei buciau pats mokejes, kaina apie 300 litu (plius minus 10 lt) Man pasiseke ir finansai buvo nurasyti i firmos saskaita. Dabar as sedziu ir galvojau: kodel nepaprasiau, kad sutvarkytu pavaru deze, kodel nepakeiciau tepalu, kodel nekeiciau zvakiu ir t.t. Juk ta lempa galejau issiimti ir susitvarkyti pats, abs'ai galejo palaukti... Dabar vaziuoju, lempa dega, abs'ai yra, guma stovi, bet kol ijungiu begi, mano aki pradeda tampyti nervinis tikas ir as suprakaituoju, nes nezinau kame saknys. Ir visi sie psichofiziologiniai simptomai tik todel, kad man i galva nesove zvakes, tepalai ir t.t. Galvojau, kad pavaru deze yra gera, o as tik esu grybas ir nemoku normaliai tu saibu sumetyti. Dabar supratau, kad nesu toks grybas ir tas saibas metau i tas puses, i kurias ir reikia, bet nemokamai niekas nebetaisys. Kur bevaziuoju, visi siulo keisti pavaru deze net nepaziureje kas blogai :cry: Jauciu, kad vel basliuosiu, nes truks kantrybe
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Mane tai ir nervina kartais vos eina 1 begi ijungti, kazkaip labai kaprizingai.. ir dega abs lempute man rodos, kazko pradejo oziuotis :|
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Su tais begiais tai dar buna vienas prikolas, jai kliba kashkiek begu rankena tai gali but toks kaip yvore ar koks tai ten kaip kishtukas nu vienu zodziu po kapotu kur eina tos visos svirtys ten nu tas mechanizmas begiu rankenos iki dezes tai buna kurnors laisva, jau susideveje ir del to netiksliai jungesi ir neysijunge, na bent man taip buvo..
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Beveik pats nesupratau ka parasiau :)
Uždaryta