DEL calibru sildymo
DEL calibru sildymo
nu nzn koxs velnias nutika ... bet maniske kazko nenori susilti.... turiu omeny ventiliatorius.... siluma tokia vos vos.... kadangi laukia dabar buna ir -15 tai nera labai linksma kasdien atvaziuoti 30km ir salti masinoje....
[/quote][/b]
Kartonas tikrai nera butinas ar reikalingas, jei auto tvarkinga.egidas rašė:Siulau, kartona uzkisti is priekio
Pas mane jokiu kartonu nera, tie patys ir -15 ir -20, ir priklausomai nuo eksploatacijos po uzvedimo, variklis prishyla per ~5-10min. nuo puses iki pilnos darbines temperaturos (siuo atveju "pilna darbine temperatura" yra vidurys tarp zemiausios ir auksciausios zymos temperaturu skaleje).
Re: .......
Karolis rašė:Pirmiausia kaip ir daugelis siulo tai patikrinti termostata.
Antra reiktu pasiziureti paty varikliuka ventiliatoriuaus, gal kur uzsikises.
Trecia kartonas nepamaisytu, jei pirmo ir antro punkto nera galimybes atlikti.
kartonas labai padejo
ir nereikia daug pastangu
Fährst Du schon oder stehst du noch?
siuo metu VW GOLF 2.0 GTI
siuo metu VW GOLF 2.0 GTI
-
Karolis
.....
Pries dedami kartona, isitikinkite kad gerai ir efektyviai suveikia ventiliatoriaus daviklis ir sekmingai suveikia ventiliatorius. Kaip patikrinti, uzveskite masina, ji dirbs ir variklis kais, po 15-20 min, turi suveikti, stebekite prietaisu skydelyje temperaturos kilima. SEKMES
Kartonas tikrai nera butinas ar reikalingas, jei auto tvarkinga.
Pas mane jokiu kartonu nera, tie patys ir -15 ir -20, ir priklausomai nuo eksploatacijos po uzvedimo, variklis prishyla per ~5-10min. nuo puses iki pilnos darbines temperaturos (siuo atveju "pilna darbine temperatura" yra vidurys tarp zemiausios ir auksciausios zymos temperaturu skaleje).[/quote]
tai va kad ta temperaturos skale ir nejuda, rodykle faktiskai visada guli ant mazeusios padalos, o kartais uzkyla jai mieste kamsciose istringi ir tada buna kad uzkyla iki 90 laipsniu, isijungia ventiliatorius ir po kurio laiko rodykle vel nukrinta..... ka manot apie tai???
Pas mane jokiu kartonu nera, tie patys ir -15 ir -20, ir priklausomai nuo eksploatacijos po uzvedimo, variklis prishyla per ~5-10min. nuo puses iki pilnos darbines temperaturos (siuo atveju "pilna darbine temperatura" yra vidurys tarp zemiausios ir auksciausios zymos temperaturu skaleje).[/quote]
tai va kad ta temperaturos skale ir nejuda, rodykle faktiskai visada guli ant mazeusios padalos, o kartais uzkyla jai mieste kamsciose istringi ir tada buna kad uzkyla iki 90 laipsniu, isijungia ventiliatorius ir po kurio laiko rodykle vel nukrinta..... ka manot apie tai???
Re: .....
nezinau gal reikia paziureti ventiliatoriu, nes jis kazkaip labai xujovai veikia? ir kaip yra tas reguliavimas salone ( putimo galingumas ) tai veikia pas mane tik pati stipreusia padala.... o kaip pas jus?Karolis rašė:Pries dedami kartona, isitikinkite kad gerai ir efektyviai suveikia ventiliatoriaus daviklis ir sekmingai suveikia ventiliatorius. Kaip patikrinti, uzveskite masina, ji dirbs ir variklis kais, po 15-20 min, turi suveikti, stebekite prietaisu skydelyje temperaturos kilima. SEKMES
-
VaLco
turiu viena pasiulyma. paziurek antifreezo kieki. jei jo truksta, tai ir silumos mazai. cia viena is galimu bedu. O del ventiliatoriaus padalu, tai reikia keisti tokias varzas, kur stovi prie pacio ventiliatoriaus. mano "kaime" jos kainuoja ~20lt srote. sekmes.Endriux rašė:nezinau gal reikia paziureti ventiliatoriu, nes jis kazkaip labai xujovai veikia? ir kaip yra tas reguliavimas salone ( putimo galingumas ) tai veikia pas mane tik pati stipreusia padala.... o kaip pas jus?Karolis rašė:Pries dedami kartona, isitikinkite kad gerai ir efektyviai suveikia ventiliatoriaus daviklis ir sekmingai suveikia ventiliatorius. Kaip patikrinti, uzveskite masina, ji dirbs ir variklis kais, po 15-20 min, turi suveikti, stebekite prietaisu skydelyje temperaturos kilima. SEKMES
-
Karolis
.............
Jei tusolo mazai, tai variklis greiciau uzyla ?????????????? kai jo mazai tai gali susidaryti kamstis ???????
jusu beda termostatas, o del galingumo, reikia kontaktus ziureti, kaip ir sako.
jusu beda termostatas, o del galingumo, reikia kontaktus ziureti, kaip ir sako.
Re: .............
[quote="Karolis"]Jei tusolo mazai, tai variklis greiciau uzyla ?????????????? kai jo mazai tai gali susidaryti kamstis ???????
kai mazai antifrizo gali uzkalti motora
o del usilimo tai visose masinose yra papyldomas vostuvas kuris nesildo viso vanden,o tesildo kuris yra variklije ir kai jis tik pakyla iki 45-50laps. tai jis atsidaro ir i sistema ileidzia salta vandeni ar antifriza ir saltais orai varikliu (ypac opeliu) neisyla be 15-20min
kai mazai antifrizo gali uzkalti motora
o del usilimo tai visose masinose yra papyldomas vostuvas kuris nesildo viso vanden,o tesildo kuris yra variklije ir kai jis tik pakyla iki 45-50laps. tai jis atsidaro ir i sistema ileidzia salta vandeni ar antifriza ir saltais orai varikliu (ypac opeliu) neisyla be 15-20min
-
Ramas
Re: DEL calibru sildymo
[/b][/quote]Endriux rašė:nu nzn koxs velnias nutika ... bet maniske kazko nenori susilti.... turiu omeny ventiliatorius.... siluma tokia vos vos.... kadangi laukia dabar buna ir -15 tai nera labai linksma kasdien atvaziuoti 30km ir salti masinoje....![]()
As nieko negalvodamas, dar per salcius ir stingant lauke pasikeiciau termostata, ir problema del silumos isnyko. Termostatas kainavo 36lt.
Tiesa kartonas kuriam laikui gera iseitis
Va pas mane tas pats atsitiko. Tik veikia dabar 3 ir 4 padala. Kas ten per varzhos, ta prasme kur jas paziuret, kaip pakeist, kur isigyt?VaLco rašė:turiu viena pasiulyma. paziurek antifreezo kieki. jei jo truksta, tai ir silumos mazai. cia viena is galimu bedu. O del ventiliatoriaus padalu, tai reikia keisti tokias varzas, kur stovi prie pacio ventiliatoriaus. mano "kaime" jos kainuoja ~20lt srote. sekmes.Endriux rašė:nezinau gal reikia paziureti ventiliatoriu, nes jis kazkaip labai xujovai veikia? ir kaip yra tas reguliavimas salone ( putimo galingumas ) tai veikia pas mane tik pati stipreusia padala.... o kaip pas jus?Karolis rašė:Pries dedami kartona, isitikinkite kad gerai ir efektyviai suveikia ventiliatoriaus daviklis ir sekmingai suveikia ventiliatorius. Kaip patikrinti, uzveskite masina, ji dirbs ir variklis kais, po 15-20 min, turi suveikti, stebekite prietaisu skydelyje temperaturos kilima. SEKMES
Calibra 16V
Ant kokios padalos pas jus buna temperaturos rodykle, kai motoras jau buna pilnai pasiles(doch)?Pas mane taj iki to pirmo bruksniuko pakyla i wsio, taj galwoju ar tinkama termostata nusipirkau, nes kai audzi turejau, taj pastowiai netoli 90 budavo, o cia ,primetus, apie 70 turetu buci. 
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
pas mane ir tiek visa laik laikosi,jei pucia silta ora tai termostata gera nusipirkai,ir isvis kajp galima bloga nusipirkti,prasaj termostato calibrai,susimoki ir idedi...tomas rašė:Ant kokios padalos pas jus buna temperaturos rodykle, kai motoras jau buna pilnai pasiles(doch)?Pas mane taj iki to pirmo bruksniuko pakyla i wsio, taj galwoju ar tinkama termostata nusipirkau, nes kai audzi turejau, taj pastowiai netoli 90 budavo, o cia ,primetus, apie 70 turetu buci.
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]