sveiki.
taigi beda tokia: c20ne variklis syla iki 100 laipsniu o tik tada isijungia ventiliatorius ir pradeda krist temperatura. termostatas pakeistas - nieko nepakito. kame gali but problema?
ta prasme kad pakyla iki 100 laipsniu... na jei vaziuoji greitkeliu tai nekyla iki 100,bet po miesta,jei dar kamsty pastovesi tai pakyla,tada isijungia ventiliatorius. zodziu noriu pasakyt,kad temperatura uzkyla iki 100 kas kart.
o termostatas neturi "neprileist" iki tokios temperaturos? ta prasme turetu atsidaryt taip vadinamas "didelis ausinimo ratas" ar kaip cia teisingai pasakius,kad nekiltu tokia didele temperatura? nes cia beveik visa laika uzkyla iki tiek
nu tai normaliai yra,gal daviklis prie tokios temperaturos ijungia ventiliatoriu. pas mane irgi netoli 100 rodo kai isijungia.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
man niekad nesilaiko 90.
jei vaziuoju,tai kazkur per viduriuka laikos. jei tik kamshtyje biski pastoviu,iskart kyla ir jungias ventiliatorius.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Visu pirma pasikeisk i normalu termostata (ne uz 15Lt) geriausiai Wahler firmos Baltvoj tokius platina. Bet kai kamstyje stovi tai vistiek tau uzkils iki 100 ir isijungs ventiliatorius, cia visiems tas atsitinka o as dar prie to pacio noreciau paklausti ar jums nedingineja ausinimo skystis? nes man gana daznai reikia jo dapilti nes kazkur pradingsta
mano brolio calei taip budavo, keite viska bet visvien tas pats, bet vaziavo jis sau laimingai ir nieko blogo nebuvo...pas mane yra idetas daviklis kuris prie zemesnes ijungia ventika...zodziu kai pirksi radiatoriaus davikli paklausk prie kokios temperaturos isijungia ventikas
Gazon rašė:Visu pirma pasikeisk i normalu termostata (ne uz 15Lt) geriausiai Wahler firmos Baltvoj tokius platina. Bet kai kamstyje stovi tai vistiek tau uzkils iki 100 ir isijungs ventiliatorius, cia visiems tas atsitinka o as dar prie to pacio noreciau paklausti ar jums nedingineja ausinimo skystis? nes man gana daznai reikia jo dapilti nes kazkur pradingsta
tavo varikliui p*zda arba kazkur slangos leidzia. bet jei slangos leidzia, turetum matyti jau sustojes. o jei po truputi stabiliai dingsta - tai jau variklyje ieskok bedu.
temperatura prie raudonos zonos nelinda ir gerai, nerejkia panikot. pas mane ziema apie 80 visada o dabar apie 100 ir dzin karlosanas suvejkia ir rami galva.
seip turejau daug visokiu masinu(bet krize padare savo ir vazineju su opeliu bet nesigailiu) ir zinau tiksliai kad vieni padaryti pvz salims kur visad karsta alia ispanija kiti kokioj suomijaj taj visur skirtinga darbyne temperatura. taj kad nesuk sau galvos vaziok pakol vazioja
pas mane irgi kyla iki 100 ir tik tada isijungia ventiletorius ir tai yra normalu nes kaip ir sake priklausomai koks dacikas o pas opelius visus velai isijungia. man irgi daznai ir greitai uzkilinedavo temp is pradziu nesupratau kas yra o po to paziurejau kad antifryzo permazai taigi dasipyles susitvarke viskas(kaip cia ir kazkam man tokia pati beda-dingineja antifryzas ir man rodos per radiatoriu dar ziuresiu)
o jus nesumastet tokio dalyko kaip spidometro paklaida?
buvo atvejis kai zmogus jau galva lupt norejo nes temperatura rode ~110 visa laik,pamatavus temp ant galvutes salia daciko isaiskejo kad spidometras rodo +20 laipsniu
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas