Techninis aptarnavimas Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
Nebe_Studentas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
Dienos metu, kieme prasuko man spynelę, tai dabar prieš užsirakindama manoji kaukia
Kokio velnio ten reikėjo ieškot debilai, magas tai akivaizdžiai buvo išimtas.. tai nx tą spinele sukinėt, gerai kadfotiko iš bardacvhioko nepaėmė.. tiesa dar valytuvus nurinko.. nesuprantu nx dienos metu
Beje gal žinot kur nebrangiai galima kompresiją pamatuot? Opel armi 30 Lt. šaukia (manau tai brangu), o dar iš anksto reikia užsirašyt .. Ir kur galėtų mago laidus pažiūrėt - ko tai nebeįsijungia
Beje gal žinot kur nebrangiai galima kompresiją pamatuot? Opel armi 30 Lt. šaukia (manau tai brangu), o dar iš anksto reikia užsirašyt .. Ir kur galėtų mago laidus pažiūrėt - ko tai nebeįsijungia
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Uzjauciu del vagystesCalvin rašė:Dienos metu, kieme prasuko man spynelę, tai dabar prieš užsirakindama manoji kaukiaKokio velnio ten reikėjo ieškot debilai, magas tai akivaizdžiai buvo išimtas.. tai nx tą spinele sukinėt, gerai kadfotiko iš bardacvhioko nepaėmė.. tiesa dar valytuvus nurinko.. nesuprantu nx dienos metu
![]()
![]()
![]()
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
REIKIA PAGALBOS
kas zinot musu krastuose kas gerai ir uz padoria kaina spakliuoja ......
nes vsio nori nenori bet jau reikalauja manes masiniukas kad sutvarkyciau 
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
-
Svečias
Techninis aptarnavimas Klaipedoje
To Ramunas Jei tavo cali matau Kretingoje . Pravaziuoji Tiskeviciaus rumus (ziemos soda), pruda , pakyli i kalneli ir uz kokiu 50m desineje puseje , vaziuoji prie raudonu plytu kumetyno (arklidziu). Su "zydu" , jei tebedirba , geriau neprasidet . Geriausiai ir nepigiausiai daro Giedrius "pipiras" (eile nuo 2 savaiciu ). Jie spakliuoja ir dazo .
Sveiki klaipedieciai, prireike jusu pagalbos....
Zinau jog pas jus mieste kazkuriam savartyne
yra 6 cilindru calibra dalimis........gal kas zinot
telefona to shroto??? Kazkas is jusiskiu seniau
man buvo ji pasakes, bet dabar prireike ir nebeturiu......
Plyyyyz padekit, V6 detales jum vistiek netinka...
Zinau jog pas jus mieste kazkuriam savartyne
yra 6 cilindru calibra dalimis........gal kas zinot
telefona to shroto??? Kazkas is jusiskiu seniau
man buvo ji pasakes, bet dabar prireike ir nebeturiu......
Plyyyyz padekit, V6 detales jum vistiek netinka...
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Na, cia visu dujininku problema.... Tuoj ir as prisijungsiu prie jusu. Siandien uzsirasiau i eile dujine iranga susimontuoti.cingis rašė:nu va issiaiskinau kodel mano masiniukas nebevaziuoja ant benzo, ogi kuro siurblys nusibaige. Gal kas yra keites ir zino kiek kainuoja?
Na, naujo net negalvok ieskoti. Kai man pasake, jog manajai kuro siurblys neduoda reikiamo slegio (Armi), uzklausiau kiek kainuotu naujas. Tai kazkur 400 - 500 Lt. jeigu isorinis. Jeigu viduje bako montuojasi, tai dar brangiau. Atsoko man fantazaija. Kai maniskis visai nusibaigs, vaziuosiu kur po svalkes ieskoti.
95'm. 8v
Sakiau as ta bajeri tau. Naujas jei neklystu 250-350Lt, seno sutvarkymas priklausomai nuo bukles - apie 150 Lt.cingis rašė:nu va issiaiskinau kodel mano masiniukas nebevaziuoja ant benzo, ogi kuro siurblys nusibaige. Gal kas yra keites ir zino kiek kainuoja?
O va aš iš Diezo atsiimsiu šiandien savąją su naujais kaminais. Keist reikejo beveik viska, va ir katalizatorių išpjovė (Čingi kur juos superka?) Pagal egido nurodymus nedėjau galinio bakelio (ple jeigu plerps Egi - tavo baka nupjausim
c20ne 93' - SOLD
tai va katalyzus superka ten pat kur ir metalo lauza, tik nesugalvok kurnors kambari laikyt, tipo nuodingas jis ten yra.Calvin rašė:Sakiau as ta bajeri tau. Naujas jei neklystu 250-350Lt, seno sutvarkymas priklausomai nuo bukles - apie 150 Lt.cingis rašė:nu va issiaiskinau kodel mano masiniukas nebevaziuoja ant benzo, ogi kuro siurblys nusibaige. Gal kas yra keites ir zino kiek kainuoja?
O va aš iš Diezo atsiimsiu šiandien savąją su naujais kaminais. Keist reikejo beveik viska, va ir katalizatorių išpjovė (Čingi kur juos superka?) Pagal egido nurodymus nedėjau galinio bakelio (ple jeigu plerps Egi - tavo baka nupjausim) idėjau sportini rezonatorių- pažadėjo kad galios prisidės
ir vamzdžiai visi nauju plius dvigubas antgalis (brangus rupūžė
) Saskaita 600Lt ir žiūrėsiu ką vietoj kaip Calibra-club nuleis- nes bičiukas rodos susidomėjo- kai pradėjau pasakoti kaip Calibros pas juos plaukte plaukt prades
![]()
![]()