Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Beje egida kur as ten klausiau del to daciko isijungimo nori pasakyti, kad kazkur kontakto nera??? Kazkaip primeciau dabar ir galvoju kur ten laidai galetu eiti? Ar ten dar gali buti kokia tai hujnia? :roll:
egidas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė egidas »

Ka, as zinau, Andriau. ABS dacikai eina (lygtais) kartu su kaladelemis. Tai tau keiciant ju neprijunge kaip reikiant, arba ka nors pridirbo. Ten ne elektronikos gedimas.
95'm. 8v
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys

Standartinė Nebe_Studentas »

o to ABS daciko laidai sujungti?
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Dienos metu, kieme prasuko man spynelę, tai dabar prieš užsirakindama manoji kaukia :evil: Kokio velnio ten reikėjo ieškot debilai, magas tai akivaizdžiai buvo išimtas.. tai nx tą spinele sukinėt, gerai kadfotiko iš bardacvhioko nepaėmė.. tiesa dar valytuvus nurinko.. nesuprantu nx dienos metu :evil: :evil: :evil:

Beje gal žinot kur nebrangiai galima kompresiją pamatuot? Opel armi 30 Lt. šaukia (manau tai brangu), o dar iš anksto reikia užsirašyt .. Ir kur galėtų mago laidus pažiūrėt - ko tai nebeįsijungia :x
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
stogas1
Naujokas
Vietovė: Klaipëda

Standartinė stogas1 »

Del magnetofono. Debreceno - Silutes pl. sankryzoje uz daugiaaukscio garazo yra garaziukas su elektrikais. Man pajunge magnetofona ir ivere nauja antenos kabeli uz 20Lt.
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Nu reiks imt tadu ratu ir ziuret kame ten saknys yra :wink:
BadaZ
Klubo ex-Narys

Standartinė BadaZ »

Gal kas zinote kiek gali kainuoti lauzynuose pusasis su granata :?:
BMW 1.8is.
Ex- Calibra 8v..
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Calvin rašė:Dienos metu, kieme prasuko man spynelę, tai dabar prieš užsirakindama manoji kaukia :evil: Kokio velnio ten reikėjo ieškot debilai, magas tai akivaizdžiai buvo išimtas.. tai nx tą spinele sukinėt, gerai kadfotiko iš bardacvhioko nepaėmė.. tiesa dar valytuvus nurinko.. nesuprantu nx dienos metu :evil: :evil: :evil:

Beje gal žinot kur nebrangiai galima kompresiją pamatuot? Opel armi 30 Lt. šaukia (manau tai brangu), o dar iš anksto reikia užsirašyt .. Ir kur galėtų mago laidus pažiūrėt - ko tai nebeįsijungia :x
Uzjauciu del vagystes :evil: Kompresija gali pamatuoti Autoservise dilnija,kuri yra silutes plento gale prie ventus degalines. Kaina 15litu. Jeigu dar kanors ir remontuosi tai paprasysi ir ta kompresija pamtos nemokamai. Bent jau su manim jie taip snekasi.
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
Ramunas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Palanga

REIKIA PAGALBOS

Standartinė Ramunas »

kas zinot musu krastuose kas gerai ir uz padoria kaina spakliuoja ...... :twisted: nes vsio nori nenori bet jau reikalauja manes masiniukas kad sutvarkyciau :twisted:
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
Svečias

Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Standartinė Svečias »

To Ramunas Jei tavo cali matau Kretingoje . Pravaziuoji Tiskeviciaus rumus (ziemos soda), pruda , pakyli i kalneli ir uz kokiu 50m desineje puseje , vaziuoji prie raudonu plytu kumetyno (arklidziu). Su "zydu" , jei tebedirba , geriau neprasidet . Geriausiai ir nepigiausiai daro Giedrius "pipiras" (eile nuo 2 savaiciu ). Jie spakliuoja ir dazo .
DIAVOLO
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Standartinė DIAVOLO »

Sveiki klaipedieciai, prireike jusu pagalbos.... :)
Zinau jog pas jus mieste kazkuriam savartyne
yra 6 cilindru calibra dalimis........gal kas zinot
telefona to shroto??? Kazkas is jusiskiu seniau
man buvo ji pasakes, bet dabar prireike ir nebeturiu......
Plyyyyz padekit, V6 detales jum vistiek netinka... :D
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Zinau kur ta Cali stovi,bet nezinau nr. Egidas arba Calvinas turetu zinot.Bet man atrodo ji buvo kalta i prieki ir varikliui ragai,na nebent per sara kas nors isliko sveika...vat :)
JACKASS'as
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Lyg tais, si masina stovejo Baltmejoje. Si firma turi dvi svalkes. Vienos is ju nr. 8 46 421521
95'm. 8v
DIAVOLO
Entuziastas

Standartinė DIAVOLO »

taip taip, baltmeja buvo, dekui vyriukai, susiskambinau
tikrai tie patys, dabar tik belieka juos surast :cry:
666
Pradedantysis

Standartinė 666 »

Dovanoju DOCHo skydelio baltus lipdukus (spydiko, tachometro, kuro ir temperatūros) ir 2 padangas " DU LOPAI " , pardon - " DUNLOP " 215 40 R16
DIAVOLO
Entuziastas

Standartinė DIAVOLO »

666 rašė:Dovanoju DOCHo skydelio baltus lipdukus (spydiko, tachometro, kuro ir temperatūros) ir 2 padangas " DU LOPAI " , pardon - " DUNLOP " 215 40 R16
padangas irgi dovanoji???? :P
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

DIAVOLO rašė:
666 rašė:Dovanoju DOCHo skydelio baltus lipdukus (spydiko, tachometro, kuro ir temperatūros) ir 2 padangas " DU LOPAI " , pardon - " DUNLOP " 215 40 R16
padangas irgi dovanoji???? :P
Na ar padovanojo :lol:
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

tai del rytojau kaip matau niekas nebesneka, tai ir gerai nes man masiniukas apluzo, reiks pirmadieni i serviza varyt bo nebevaziuoja visai :x :cry:
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Kur gerai tvarko glushus? Ir žinoma nebrangiai? Manoji dabar jau kapitaliai prakiuro, kad vazhiuot net nesinori.. :twisted: Tuo pačiu manau reikia koki sportini bakeli ar koki tai rezonatoriu isidet..
c20ne 93' - SOLD
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

nu va issiaiskinau kodel mano masiniukas nebevaziuoja ant benzo, ogi kuro siurblys nusibaige :cry: . Gal kas yra keites ir zino kiek kainuoja?
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

cingis rašė:nu va issiaiskinau kodel mano masiniukas nebevaziuoja ant benzo, ogi kuro siurblys nusibaige :cry: . Gal kas yra keites ir zino kiek kainuoja?
Na, cia visu dujininku problema.... Tuoj ir as prisijungsiu prie jusu. Siandien uzsirasiau i eile dujine iranga susimontuoti.

Na, naujo net negalvok ieskoti. Kai man pasake, jog manajai kuro siurblys neduoda reikiamo slegio (Armi), uzklausiau kiek kainuotu naujas. Tai kazkur 400 - 500 Lt. jeigu isorinis. Jeigu viduje bako montuojasi, tai dar brangiau. Atsoko man fantazaija. Kai maniskis visai nusibaigs, vaziuosiu kur po svalkes ieskoti.
95'm. 8v
666
Pradedantysis

Standartinė 666 »

Sveiki ! Savaitėlę buvau dingęs. Tai DOVANOJU tas padangas, kas ten nerimavo taip
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Sveikas o kaip galeciau jas is taves pasimt ?
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

cingis rašė:nu va issiaiskinau kodel mano masiniukas nebevaziuoja ant benzo, ogi kuro siurblys nusibaige :cry: . Gal kas yra keites ir zino kiek kainuoja?
Sakiau as ta bajeri tau. Naujas jei neklystu 250-350Lt, seno sutvarkymas priklausomai nuo bukles - apie 150 Lt.

O va aš iš Diezo atsiimsiu šiandien savąją su naujais kaminais. Keist reikejo beveik viska, va ir katalizatorių išpjovė (Čingi kur juos superka?) Pagal egido nurodymus nedėjau galinio bakelio (ple jeigu plerps Egi - tavo baka nupjausim :twisted: ) idėjau sportini rezonatorių- pažadėjo kad galios prisidės :) ir vamzdžiai visi nauju plius dvigubas antgalis (brangus rupūžė :evil: ) Saskaita 600Lt ir žiūrėsiu ką vietoj kaip Calibra-club nuleis- nes bičiukas rodos susidomėjo- kai pradėjau pasakoti kaip Calibros pas juos plaukte plaukt prades :lol: :lol: :lol:
c20ne 93' - SOLD
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

Calvin rašė:
Sakiau as ta bajeri tau. Naujas jei neklystu 250-350Lt, seno sutvarkymas priklausomai nuo bukles - apie 150 Lt.

O va aš iš Diezo atsiimsiu šiandien savąją su naujais kaminais. Keist reikejo beveik viska, va ir katalizatorių išpjovė (Čingi kur juos superka?) Pagal egido nurodymus nedėjau galinio bakelio (ple jeigu plerps Egi - tavo baka nupjausim :twisted: ) idėjau sportini rezonatorių- pažadėjo kad galios prisidės :) ir vamzdžiai visi nauju plius dvigubas antgalis (brangus rupūžė :evil: ) Saskaita 600Lt ir žiūrėsiu ką vietoj kaip Calibra-club nuleis- nes bičiukas rodos susidomėjo- kai pradėjau pasakoti kaip Calibros pas juos plaukte plaukt prades :lol: :lol: :lol:
tai va katalyzus superka ten pat kur ir metalo lauza, tik nesugalvok kurnors kambari laikyt, tipo nuodingas jis ten yra.
Atsakyti