isvare skysti greiciausiai pro 3 angu slanga kur rast pigiau
isvare skysti greiciausiai pro 3 angu slanga kur rast pigiau
gal kas pagelbesite vaziavau per propkes ir uzkaito motoras ir isvare skysti nuvariau i serviza apziurejom tai nutarem kad greiciausiai isvare pro slanga kur yra 3 angu na viena anga nueina i vandens pompa kita i bloka ar kur o pro kita ateina bent as jau taip galvoju na zodziu kas zino tai gales pagelbeti beje gal zinot kiek kainuoja ir kur galima rasti vilniuj manau is sroto neapsimoka patarkit kas buvot susidure su sia problema ar siaip kas zino apie tai bus dekui be kaip ten ta slanga tiksliau vadinama gal kas zinosit
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
variklis dohc'as? Jei taip tai isivaizduoju kas per slanga, tokios trys ~20cm ataugeles visos... stovi po SFI deze speju.
Jei tikrai taip, tai uzuojauta nes dalykas giblas, bent man taip buvo. Nes:
1. Autodinoj tada uzgiedojo 80Lt berods ir po 3 sav. ... negana to atveze kazkoki gaidi t.y. sulenkimo kampai neteisingi, del to slanga uzmauti nejo, nes "kojytes jos trumpos, ji pati maza- nepalenksi.
2. Srotuose rasti be sansu, nes paciu varikliu nera daug pasiuloje, jei kas turi su sitom slangom - atskirai slangas nenori pardavineti, o vien tik siu slangu nelaiko paprastai. Bent as neradau....
Pasiseke, kad radau zmogu nesenai dohc'a suvarciusi ir jis ja turejo dar neismetes.
Kaip atsargini srotini varianta pasiulyciau i "Automobiliniu zarneliu pasauli" uzsukti Kauno g. Gal bent laikina pakaitala ras koki.
Jei tikrai taip, tai uzuojauta nes dalykas giblas, bent man taip buvo. Nes:
1. Autodinoj tada uzgiedojo 80Lt berods ir po 3 sav. ... negana to atveze kazkoki gaidi t.y. sulenkimo kampai neteisingi, del to slanga uzmauti nejo, nes "kojytes jos trumpos, ji pati maza- nepalenksi.
2. Srotuose rasti be sansu, nes paciu varikliu nera daug pasiuloje, jei kas turi su sitom slangom - atskirai slangas nenori pardavineti, o vien tik siu slangu nelaiko paprastai. Bent as neradau....
Pasiseke, kad radau zmogu nesenai dohc'a suvarciusi ir jis ja turejo dar neismetes.
Kaip atsargini srotini varianta pasiulyciau i "Automobiliniu zarneliu pasauli" uzsukti Kauno g. Gal bent laikina pakaitala ras koki.
======
It's another great day 4 science
91' dohc
91' dohc
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
nesu tikras ar pas paprasta tokia egzistuoja t.y. buten tokios formos ir t.t.matela rašė:beje 8v ta slanga/zarna jauciu netiks dochui, paprasto tai zinau kur rasti o va docho tai ir nzn....
nusiimti ja reik pirmiausia, paziuret ar tikrai ji parejusi, gal is kitur ant jos tik lasa. Nusiemimas irgi eina nx, tiesa pas mane ipurskimo kolektorius viska uzstodavo, standarte gal lengviau, nes man tai is apacios krapste ja.
gaidys tas, kad be jos nepavazinesi....
======
91' dohc
91' dohc