Ar keistumet Calibra i Astra coupe bertone???
-
aiwarushka
- Naujokas
- Vietovė: gargzdai
- Kontaktinė informacija:
-
NosTraDamX
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
nu siaip sita kaina sito aparaciuko visai padori. plius dar yra galimybe nusilygti. metai puse velnio taip kad reziume as uzskaitau sita varjanta...Vytautas88 rašė:Čiupinėjau šitą gyvai. Nu geras aparatas, tik ko gero, ne lietuviams... Seniai jau tas skelbimas jau sėdi ten. Už tokią kainą tūlas lietuvis pasieškos ko nors "geriau"...
opel forever
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
O as nekeisciau cali i astra
gal jau stogas perdaug nuvaziaves
nors neuzilgo manau ir cali man ne ka maziau uz ta astra atsistos
keisciau tik i calibra 2 jei tokia atsirastu
bet seip daznai pagalvodavau ir vis pagalvoju kad kasdienai butu neblogai astra coupe, bet vis koks amerikonas vel viska suvelia 
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
jei pinigine mano butu didele ir labai stora as nekeisciau, bet nusipirkciau astra coupe ir tureciau dvi grazias masinas tokias kaip kalibra ir astra koupe.
bet jei reiketu keisti nekeisciau man tikrai nepakaktu pinigeliu ja islaikyti bent jau kol studijuoju ir neturiu pastovaus darbo ,o atety dar paziuresiu gal ir turesiu toki aparaciuka.

bet jei reiketu keisti nekeisciau man tikrai nepakaktu pinigeliu ja islaikyti bent jau kol studijuoju ir neturiu pastovaus darbo ,o atety dar paziuresiu gal ir turesiu toki aparaciuka.
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.