Ar keistumet Calibra i Astra coupe bertone???

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
aiwarushka
Naujokas
Vietovė: gargzdai
Kontaktinė informacija:

Standartinė aiwarushka »

Ei,Vytautas88,kaip bukle tos astros?Is nuotrauku lyg ir tvarkinga atrodo
NosTraDamX
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė NosTraDamX »

Vytautas88 rašė:
Čiupinėjau šitą gyvai. Nu geras aparatas, tik ko gero, ne lietuviams... Seniai jau tas skelbimas jau sėdi ten. Už tokią kainą tūlas lietuvis pasieškos ko nors "geriau"...
nu siaip sita kaina sito aparaciuko visai padori. plius dar yra galimybe nusilygti. metai puse velnio taip kad reziume as uzskaitau sita varjanta... :)
opel forever
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

O as nekeisciau cali i astra :roll: gal jau stogas perdaug nuvaziaves :lol: nors neuzilgo manau ir cali man ne ka maziau uz ta astra atsistos :lol: keisciau tik i calibra 2 jei tokia atsirastu :) bet seip daznai pagalvodavau ir vis pagalvoju kad kasdienai butu neblogai astra coupe, bet vis koks amerikonas vel viska suvelia :D
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Nekeisciau savo Calibros i joki kita Opel markes auto.
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

aiwarushka rašė:Ei,Vytautas88,kaip bukle tos astros?Is nuotrauku lyg ir tvarkinga atrodo
Tvarkinga ir realybėje pasirodė. Vidus nesutrintas. Motoro būklės nežinau, bet iš komentarų supratau, kad tvarkoj viskas.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
meccis
Klubo Narys
Vietovė: Mazeikiai

Standartinė meccis »

jei pinigine mano butu didele ir labai stora as nekeisciau, bet nusipirkciau astra coupe ir tureciau dvi grazias masinas tokias kaip kalibra ir astra koupe.
bet jei reiketu keisti nekeisciau man tikrai nepakaktu pinigeliu ja islaikyti bent jau kol studijuoju ir neturiu pastovaus darbo ,o atety dar paziuresiu gal ir turesiu toki aparaciuka. :lol: :lol: :lol:
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

ka as zinau...man tos naujos astros negrazios...calibra yra calibra
Atsakyti