o db mecci paskaiciuok kiek tu diodu reikia ir kajp tu sakai is belekurios elektros prekiu parduotuves paimtos diodu kainos ir paziurek ar tie skaiciukai taves nebaidys
tajp paprastai taj manau yra tikraj per dideli pinigai gaunasi... nebent susuki kazkoki bizni ir perki urmu ar gauni tu diodu uz kapeikas va tada apsimoka...
nors jei yra noro galima bandyt ir sukti kazka... cia forume jau buvo keletas pasiulimu is kur tu diodu traukti... dar gali ir bartonas kazka pagelbeti
festest rašė:o db mecci paskaiciuok kiek tu diodu reikia ir kajp tu sakai is belekurios elektros prekiu parduotuves paimtos diodu kainos ir paziurek ar tie skaiciukai taves nebaidys
tajp paprastai taj manau yra tikraj per dideli pinigai gaunasi... nebent susuki kazkoki bizni ir perki urmu ar gauni tu diodu uz kapeikas va tada apsimoka...
nors jei yra noro galima bandyt ir sukti kazka... cia forume jau buvo keletas pasiulimu is kur tu diodu traukti... dar gali ir bartonas kazka pagelbeti
galiu tik tiek pasakyti kad ju kainas zinau puikiai ,esu paskaiciaves ir mane tai tkrai atbaide.
zinoma jei perki daug diodu is karto pardavejai juos atiduoda su nemaza nuolaida,nes kai pirkau 350 varzu diodams nuplaida buvo 5 ct vnt.
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
mecci, nemaisyk varzu kainos su diodu kainomis
difuziniai diodai, sutinku, nera brangus, nes jie neturi ryskumo visai, bet skaidrus diodai ivairiu spalvu, kuriu ryskumas didesnis nei 10000mcd yra brangus, bent cia Lietuvoj.
kainu tikrai nemaisau, taip pat kaip ir diodu viska puikiai suprantu.
Norejau pasakyti tik tiek ,kad galima ju ir pigiau gauti reikia tik paieskoti
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
1.Diodai kaip kainuoja-taip ir sviecia.
2.Kaip kainuoja-taip ir laiko.
3.Patikimumas-visiskas meslas.Nusipirkit diodines lemputes i prieki-laikys 2-3 men.Paskui ima mirkseti,galiausiai nustimpa .Tas pats su numerio pasvietimo ir salono
4.Jeigu vis delto pavyktu pagaminti tas lempas,as toki zmogu labai gerbciau.Uz krupstuma ir kantrybe,nes darbo oj kaip daug
Ricco rašė: 3.Patikimumas-visiskas meslas.Nusipirkit diodines lemputes i prieki-laikys 2-3 men.Paskui ima mirkseti,galiausiai nustimpa .Tas pats su numerio pasvietimo ir salono
diodai uzlinksta nuo ytempos suoliu kurie dazniausia atsiranda sukant startery... pas mane buvo yprotis vienu metu kurti ir kaire ranka sviesas jungti,,, numeriu apsvietimu diodai atleke 1men,,, dabar pirmiau uzkuriu tada viska susijungiu ir jau 3men kaip visi diodai sveiki
Kas jau kas, bet diodai tikrai nebijo įtampos pokyčių, jei įtampa neviršija jų darbinės numatytosios įtampos. Teisingą rezistorių reikia pasirinkti...
To myndzya: sukant starterį būna įtampos kritimas, o ne šuolis...
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
Na pavyzdziui Kauno lemonoj yra begale pasirinkimo is LED'u juosteliu, kas svarbiausia 12V, ir nereikia jokiu varzu todel kabinet pardavineja po 4-7lt uz 5cm juostele... manau nebutu problemos is tokiu bandyt gamintis man atrodo tai butu pats paprasciausias variantas. tik pasidaryk kazkoki pagrinda kad but kur pritvirtint tas juosteles, o jos kaip jau nori taip ir lankstosi paskaiciau sia skilti ir pats uzsimaniau pabandyt toki projekciuka ivykdyt