papildymas: norejau paklaust ar man nedaug suprantanciam ir turinciam labai ribota irankiu pasirinkima, imanoma paciam pasikeisti ta traukes galiuka?
del priekiniu stabdziu trinkeliu ir vairo traukes antgalio
del priekiniu stabdziu trinkeliu ir vairo traukes antgalio
sveiki, nusipirkau priekines stabdziu kaldeles ir nesuprantu... gavau kaladeles, o ant ju ner jokiu laiduku ar ju ten ir neturi buti? as bijau, kad man dave paprastas kaladeles ir ,kad pastoviai daba degs lempute rodanty apie pasibaigusias kaladeles, arba atvirksciai niekad nebedgs...
kaip atskirti kurios kaladeles su tuom baisiniu navarotu? 
papildymas: norejau paklaust ar man nedaug suprantanciam ir turinciam labai ribota irankiu pasirinkima, imanoma paciam pasikeisti ta traukes galiuka?
Paskutinį kartą redagavo Danius 22 Lie 2009, 12:54. Iš viso redaguota 1 kartą.
Realiai pas mane panasiai buvo, vien del to, kad davikliai savo jau buvo atgyvene. Greiciausiai nuo kaitros tiesiog sutrunijo. Pakeitus (~25lt) viskas puikiai veike. Ne sistema kalta, tiesiog daviklis gal nuo gamyklos nekeistas tai nenuostabu, kad jis paveiktas kaitros sukepa.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
to danius, cia pavarei tai konkreciai... negi taip sunku uzsidegus lemputei skydelyje, kad laiaks keist kaladeles, pradziai apsiziuret, gal kontakto ner, gal dar kox velnias... o ne bekt i krautuve, poto i servisa ir keist kalades
p.s. ishardzius ir pamacius, kad kalades dar naudojamos, nebutina sudet naujai nupirktas.
p.p.s. pas mane perekupas irgi patrumpines buvo, bet as investavau 70lt ir nusipirkau tuos daviklius (pas paskutines v6 ir turbo ejo kitokie daviklai, jie brangesni
)
p.s. ishardzius ir pamacius, kad kalades dar naudojamos, nebutina sudet naujai nupirktas.
p.p.s. pas mane perekupas irgi patrumpines buvo, bet as investavau 70lt ir nusipirkau tuos daviklius (pas paskutines v6 ir turbo ejo kitokie daviklai, jie brangesni
"Eine Legende Lebt Immer..."
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
irmi gal turi koki brozini ar foto kaip jie atrodo? nes pas mane turkas irgi viska ismetes yraTornado rašė:to danius, cia pavarei tai konkreciai... negi taip sunku uzsidegus lemputei skydelyje, kad laiaks keist kaladeles, pradziai apsiziuret, gal kontakto ner, gal dar kox velnias... o ne bekt i krautuve, poto i servisa ir keist kalades
p.p.s. pas mane perekupas irgi patrumpines buvo, bet as investavau 70lt ir nusipirkau tuos daviklius (pas paskutines v6 ir turbo ejo kitokie daviklai, jie brangesni)
ANDRIUXA
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
pameginsiu paieskot...
Posted after 6 minutes 51 seconds:

4 5 numeriu mazymeti davikliai
4 nr senesniems modeliams
5 turbo ir v6 (paskutiniuju metu gamybos, jei nemaisau) tik deja nesimato pagrindinio skirumo ...
Posted after 3 minutes 44 seconds:
nors
gerai apziurejus :d kai as mates ir ta ir ana
pameginsiu nupasakot
4 numeriu tiesiog isistato i kaladeles (matosi briaunos)
5nr turi dar toki ishsikishima ish metaliuku (kaip fiksatorius) tai butent jis sukishamas i kaladele)

5 turbo ir v6 (paskutiniuju metu gamybos, jei nemaisau) tik deja nesimato pagrindinio skirumo ...
Posted after 3 minutes 44 seconds:
nors
4 numeriu tiesiog isistato i kaladeles (matosi briaunos)
5nr turi dar toki ishsikishima ish metaliuku (kaip fiksatorius) tai butent jis sukishamas i kaladele)
"Eine Legende Lebt Immer..."
na vakar servise kai buvau, keite atraminy guoly ir viskas buvo nuimta, tai keileivio puses visiskai pasibaiges antgaliukas, o vairuotojo geras... as zinau, kad daug nekainuos ir is pirmo zvilgsnio pasirode, kad nera sunku ten jy pakeist...
bet va daba reiks per du servisus pi!@%s , bo jy pakeitus dar reik ir ratu suvedima daryt, o mano meistriukas tokiais dalykais neuzsiema, o ir laiko pas jy nera... beje atsimenu praeita kart "ARX skoda" del ratu suvedimo priverte mane laukt dvi savaites eileje... tikiuosi daba eiles apmazejo pas juos... 
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
O kas ten tokio sudetingo?Human rašė:Asmeniskai pats vairo traukiu antgaliu nekeisciau, vesciau kas turi tam irankius bei zinias. O pakeitimas ne manau kad ypatingai daug kainuos. Beje iskur tokia diagnoze nustatei?
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
o kur kitas galas pasijungia? blyn apziurejau bet niekur jokios fiskes nesimatoTornado rašė:pameginsiu paieskot...
ANDRIUXA