magenas
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
-
Vytautas88
- Veteranas
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Vytuk, Alpine cda 9812rb berods toks modelis.
Nei vienas jvc net salia nestovejo
Siaip as labai patenkintas turimu sony,ir jei db reiktu jamt kita maga,tai butu tik Alpine,arba Sony.
Nei vienas jvc net salia nestovejo
Siaip as labai patenkintas turimu sony,ir jei db reiktu jamt kita maga,tai butu tik Alpine,arba Sony.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
-
Vytautas88
- Veteranas
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Nepamenu modelio,zinau kad sony 1000(raidziu nepamenu).
Apie naujus jvc isvis man atrodo ner ko sneket,nes ten jau pakvipo taivanio stilium,visokie usb,sd ir t.t.
Apie naujus jvc isvis man atrodo ner ko sneket,nes ten jau pakvipo taivanio stilium,visokie usb,sd ir t.t.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
juk rasiau apie ka galvoju.... pioneer DEH-4700MPB ka manot? gal zinot koky geresni? nepirksiu as sudo... nereik ir man jokiu usb ar spalvotu paveiksliuku ekrane.... pirksiu naudota ir galiu leist iki 200 lt, kad veliau gaila nebutu
clarion, pioneer, alpina, blaupunkt, kenwood, jvc apie tokias firmas mastau...
bet nlb gaudaus tai laukiu patarimu 
uz tokia suma,manau geriausias butu variantas senesne Alpine arba Blaupunkt'a imt. jie nera itin brangus senesni modeliai,o ir cd visus skaito be problemu. ko nepasakyciau apie tavo mineta Kenwood. jvc irgi neturi problemu su cd skaitymu manau,bet garso kokybe bus blogesne. su tavo minetu pioneer modeliu nesu susidures.
tokia mano nuomone.
tokia mano nuomone.
Pirk belekoki, nes net neaisku, kokia pas tave aparatura. Belekoks magas tau gros ir busi juo patenkintas. Cia diskutuot galima belekiek, vienam tas geresnis, kitam tas. JVC tikrai gerai groja ypac ta serija, kuria Vytautas88 siule. Aplina senai zinomas ale geras vardas, magai grazus, pilni navarotu. Bet vel gi, klausemes alpinos, ir po to kazkoki tai pioneeriu ar ka tai isidejom ir atrode, kad geriau groja. Taip kad groja ne tik magas, o visa sistema, sekmes 
[img]http://i144.photobucket.com/albums/r185/ResidentEvil2007/signature56789xdaq7im1.jpg[/img]
pasakysiu savo nuomone:
1. si tema jau ne karta buvo uzvesta, rezultatu nulis, gincu dxj....
2. isidedi axujena maga ir poto bijai palikt ji masinoj, nes didesne tikimybe, kad ji isnes su prasuktom spynelem, isdauztais langais... (vargsti, tasaisi mage su savimi, kad jos nenugvelbtu - absurdas, chebra)
3. as isidejes fuc*in peying, kazkoks lenku slamstas, palieku be jokios baimes, nes net gaila nebutu, kokybes nedaug, bet masinoj ne koncertus klausyt, bent jau ima dvd, kortas ir usb uz gana mazus pinigus.... kokybe nesiskundziu, kam to garso, tokioj mazoj erdvej...
4. daugelio nuomone, isidesiu ale sustra maga, pries draugus pasipuikuot, kas is to..?
5. mageliui paskyrus maziau valiutos (aparaturai aplamai) daugiau galima pakeist techniniu mazgu, jau geriau surinkt koki tukstantuka ir sudet powerflex i vaziuokle.
6. automobilyje, palygint, praleidziama ne itin daug laiko, investuot daug pinigeliu i ten kur visai nereikia, nemanau, kad tai yra butinybe, juk ne show car, o gal?
7. Aparatura pas mane: Stock komponentai, kurie groja svariai, plius bass (400w sukurt sioki toki sodresni garsa) ir stiprintuvelis, to man pakanka, nes ir taip masinos elektros sistemai perkrovos nereikalingos, nes poto prasideda ivairus marazmai...
tai tiek norejau pasakyt
1. si tema jau ne karta buvo uzvesta, rezultatu nulis, gincu dxj....
2. isidedi axujena maga ir poto bijai palikt ji masinoj, nes didesne tikimybe, kad ji isnes su prasuktom spynelem, isdauztais langais... (vargsti, tasaisi mage su savimi, kad jos nenugvelbtu - absurdas, chebra)
3. as isidejes fuc*in peying, kazkoks lenku slamstas, palieku be jokios baimes, nes net gaila nebutu, kokybes nedaug, bet masinoj ne koncertus klausyt, bent jau ima dvd, kortas ir usb uz gana mazus pinigus.... kokybe nesiskundziu, kam to garso, tokioj mazoj erdvej...
4. daugelio nuomone, isidesiu ale sustra maga, pries draugus pasipuikuot, kas is to..?
5. mageliui paskyrus maziau valiutos (aparaturai aplamai) daugiau galima pakeist techniniu mazgu, jau geriau surinkt koki tukstantuka ir sudet powerflex i vaziuokle.
6. automobilyje, palygint, praleidziama ne itin daug laiko, investuot daug pinigeliu i ten kur visai nereikia, nemanau, kad tai yra butinybe, juk ne show car, o gal?
7. Aparatura pas mane: Stock komponentai, kurie groja svariai, plius bass (400w sukurt sioki toki sodresni garsa) ir stiprintuvelis, to man pakanka, nes ir taip masinos elektros sistemai perkrovos nereikalingos, nes poto prasideda ivairus marazmai...
tai tiek norejau pasakyt