paaiskinkit del temperaturos

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Gerdiss
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

paaiskinkit del temperaturos

Standartinė Gerdiss »

gal kas zino ka reik keisti nes nelabai gaudausi kai temperatura pakyla virs 90laipsniu kazkur apie 100 tada pradeda begti tasolas ir po to isijungia ventiliatorius paveluotai ir jai uzgesinsi masina tai tada ventiliatorius nustoja dirbti ir tasolas teka pro virsu kas cia galetu buti ?
Doberman
Klubo ex-Narys

Re: paaiskinkit del temperaturos

Standartinė Doberman »

Gerdiss rašė:gal kas zino ka reik keisti nes nelabai gaudausi kai temperatura pakyla virs 90laipsniu kazkur apie 100 tada pradeda begti tasolas ir po to isijungia ventiliatorius paveluotai ir jai uzgesinsi masina tai tada ventiliatorius nustoja dirbti ir tasolas teka pro virsu kas cia galetu buti ?
pas mane ir taip buvo tai as pakeiciau davykli, lygtais nuo vectros(neprisimenu jau) kad vntiliatorius isijungtu anksciau ir visos problemos dingo
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

.

Standartinė krax »

kai tosolas varo per virsu,tai 100% termostatas!nes tada ausinimo skystis eina mazuoju ratu,greit isyla,pradeda plestys ir kyla!pas mane taip buvo,pakeiciau termostata ir viskas zjb
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Svečias

Standartinė Svečias »

Niu pas mani ta pati problema per velai isijungia ventiliatorius kai jau vanduo uzverda :? Ir tai manau ne termostato problema, nes radijatorius buna karstas, reiskia vanduos cirkuliuoja didziuoju ratu. Be to termostata keiciau pries 3 men :wink:
Gerdiss
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė Gerdiss »

nu ir kai pakeitei termostata ar dabar nebeverda tasolas?
Svečias

Standartinė Svečias »

kai pasikeiciau termostata vistiek uzverda.Jauciu ventiliatoriaus Ijungiklio problema. Arba brokuotas termostatas :roll:
Dar man idomu ar galetu tai but pvz jeigu sugestu vandens pompa?
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

.

Standartinė krax »

jei sugestu pompa,as manau vanduo necirkuliuotu
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

kodel man atrodo kad pas tave vanduo vietoi antifrizo? Normalus antifrizas prie 100 neverda.
Svečias

Standartinė Svečias »

Tai va man ir ydomu kad toks jausmas lyg necirkuliuotu ausinimo skystis. Nes atidarius issipletimo bakeli nesimato kad jis piltusi pro slangele. Beje gal kas zinot kaip patikrint ar cirkuliuoja? Nes nuvariau i servisa tai meistrai net neatidare dangtelio. Tik paklause ar pro pompa nebega skystis? jeigu nebega vadinasi viskas tvarkoj :?
As pats neisivaizduoju pompos sandaros kokiu principu ji veikia, todel pasitikejau meistrais.
O del antifrizo tai tikrai pas mani daba vanduo, nes pastoviai kamsciuose ispurskia pro virsu tai pradejau pilt vandieni :wink:
Beje vandieni ispurskia tik sustojus, Tai matyt kol vaziuoji siokia tokia cirkuliacija yra.
Gerdiss
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė Gerdiss »

pas mane irgi tas pats kol masina uzvesta tol dar neina per virsu vanduo ar tasolas o kai sustoji tada jau buna bala po masina :cry: cia bus davyklis pagedes :) pagal mane. Tuoj pakeisiu davykli ir paziuresiu ar jame cia buvo problema vot
666
Pradedantysis
Vietovė: Klaipëda

Standartinė 666 »

Pasikeisk termostatą ir problemos turi išnykti, jei ne - tai reikės galvutę nuimti ir ten sliekų ieškoti
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

pas mane tai toks dalykas buvo ( dabar nera nes padzioviau vakar :cry: ) truko radiatorius 3 vietose :shock: tai va o beda ta buvo kad nedirbo isvis ventiliatorius :roll: na cia per ziopluma :D o tau norin paziuret kame saknys -reik uzvest varikli ir atsistot salia ir ziuret :roll: tipo kada ventiliatorius isijungia, kaip temperatura kinta ir pan :roll: jei temperatura kyla ir ventiliatorius dirba - termostato bedos :roll: na ten visokiu niuansu yra tingiu rasyt :D
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
666
Pradedantysis
Vietovė: Klaipëda

Standartinė 666 »

Tai Tu tingi rašyt, ar nori susitvarkyt?
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

blin kad as jau neberemontuoju :cry: pasidaviau :cry: nuo rytojaus naujo ieskosiu :twisted:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
Uždaryta