gal kas megstat tokius zaidimukus. Pats dabar radau tai bandau truputi pazaist. nemokamas internetinis menedzeris su masinomis http://s1.streetracers.lt/?rz=24475 tema galite uzrakinti arba jei zinote kokiu nors neblogu menedzeriu papildyti nuorodomis
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
Xytos
"Nukreipimo nuoroda
Atvesk naujus žaidėjus ir gauk po vieną deimantą už kiekvieną per šią nuorodą prisiregistravusio žaidėjo pasiektą lygį"
kiek deimantu gavai jau?
Geriau zaiskit tokius zaidus kaip GRID, jei neveza kompas senersnius tada. Eina ir online. Kazkaip man action tipo zaidai labiau patinka.Cia tik mano asmenine nuomone.
grida paveza tik naujesni kompai, nu kur uzturbinti normaliai, ten su branduoliais kazkaip ir panasiai...bet ten dar reikia nuvaldyt tas masinas . bandziau, jau pirmam pavarote nulauziau tekini beje as irgi uz kad geriau isirasyt ir zaist
nu tai zaiskit man jau senai atsibode zaist su pc.... dabar zaidziu vos ne mini grajus tokius kaip stunt gp, uplin (haherio simuliatorius), ai dar labai megstu sturmovik, lektuvu simulietorius, as aplamai uz zaidima norint pailses, o ar irasyta ar ne man tai nesudaro jokio skirtumo, svarbu smagu
Gridas ir Juiced 2 vieni is normaliausiu zaidimu asmeniskai man O juiced 2 dar ir opeliuku pasitaiko,pvz vauxhall wxr ar koks ten zodziu sorry uz nukrypima nuo temos,neislaikiau nepasisakes
Aurikas rašė:Gridas ir Juiced 2 vieni is normaliausiu zaidimu asmeniskai man O juiced 2 dar ir opeliuku pasitaiko,pvz vauxhall wxr ar koks ten zodziu sorry uz nukrypima nuo temos,neislaikiau nepasisakes
Juiced 2 lievas, bet yra Opel Astra OPC (Vauxhall Astra VXR)
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
starik ne per daugiausiai, bet padejo truputi, kaip sakoma geriau man nei kam kitam as irgi kazkam uzdirbineju deimantus tai kaip cia pasakius man kartais patinka pasedet tokiuose puslapiuose anksciau losiau the crims irgi toks panasus tik ten zmogeliuka keli python ne klubui nepriklausau, nes biski truksta tauriu laimet
Dabar C20NE (sidabras)
neturiu, nes as pats kai pradejau zaist ta pacia diena idejau nuoroda, o paskui nemazai dirbau tai prie pc nebuva, bet db palauk pora laisvu dieneliu turiu tada paziuresim beje python koks tavo nickas?
Dabar C20NE (sidabras)
Nu va paspaudziau ant tos nuorosos,prisireginau apipavidalinimas grazus bet pats zaidimas kazkaip neitrauke. O nezaidziat niekas tokio narsyklinio ogame.lt ?