Sunkiai metasi bėgiai

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
black
Klubo Narys
Vietovė: Kaunas

Sunkiai metasi bėgiai

Standartinė black »

Sveiki! Pirmasis mano postas šitam forume ir jis iškart apie bėdas :)
Taigi nusipirkau cali 8v ir pradedu žiūrinėti kur kas ir kaip:
1. Sunkokai metasi bėgiai - jokio pašalinio garso nėra, tik toks vaizdas, kad svirtis kertasi, kliūna.(Na taip iš tiesų nėra, nes ant neužkurtos mėtosi gerai).Staigiai bėgio įmest jau neišeina. Kame šaknys gali būt? Gal bandyt keist tepalą?
2.Ką patartumėt pasikeist, peržiūrėt ir pan? Tepalai jau pakeisti :lol:
Egas
Entuziastas
Vietovė: Plunge

Standartinė Egas »

Del dezes pamegink tepalus pasikeist (speju kad ten ju nelabai ir yra, kai as savo nupirkau, irgi panasiai buvo, o tepalo isteidau tik puse litro...), mazai kas juos keicia...
O pasikeist pirmiausia reiktu pagrindiny dirza, visus tepalus, antifryzus, persiziuret vaziuokle, sarnyrus, granatas, ir pan...
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

sankabos trosa pasitempk
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

na as manau, kad tempimas cia nepagelbes... o veliau ir sankaba reiks keist...
black
Klubo Narys

Standartinė black »

Dainius, man kažkodėl ir taip atrodo. Bet visgi sankabos gedimas geriau nei dėžės? :roll:
[img]http://i144.photobucket.com/albums/r185/ResidentEvil2007/signature56789xdaq7im1.jpg[/img]
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

kai pirkau savo kale, joje snakaba buvo ant pabaigos... pasikeciau sankaba ir man pradejo sapnuotis, kad ji truputi buksuoja... atleidau sankabos trosa pedalas pikilo y tokia padety, kaip budavo pries gedima, bet mano koja jau buvo pripratus ir vazineju toliau su tokia, ramia sirdim, kad nebuksuoja... :D bet esme ta, kad tampyk tu ta trosa, kaip nori, nuo tau neprades lengviau jungtis begiai... o pertempus sumazinsi savo sankabos gyvavimo laika...
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

P.S as Danius :?
MAZYLIS
Klubo Narys

Standartinė MAZYLIS »

juokingi jus abu esat :lol: as tik pasiuliau pasitempt trosa, kas trunka 5min. ir tada ziuret, nesakiau, kad tai 100% pades. Aisku, jei tu nori, gali iskart greiciu deze imt lauk :D
Danius
Veteranas

Standartinė Danius »

nu tai argumentuok, kodel turetu padet... as nematau cia jokio rysio... juokiasi jis matai cia :D
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Re: Sunkiai metasi bėgiai

Standartinė YELLOW »

blackbitch rašė:Sveiki! Pirmasis mano postas šitam forume ir jis iškart apie bėdas :)
Taigi nusipirkau cali 8v ir pradedu žiūrinėti kur kas ir kaip:
1. Sunkokai metasi bėgiai - jokio pašalinio garso nėra, tik toks vaizdas, kad svirtis kertasi, kliūna.(Na taip iš tiesų nėra, nes ant neužkurtos mėtosi gerai).Staigiai bėgio įmest jau neišeina. Kame šaknys gali būt? Gal bandyt keist tepalą?
2.Ką patartumėt pasikeist, peržiūrėt ir pan? Tepalai jau pakeisti :lol:
Tau sureguliuoti kulisa reikia, toje vietoje kur kulisos vamzdis jungiasi pir pav. dežės yra tos "kamūtas" reikia ji atleisti ir iš naujo bėgius sugaudyt. Ir tik tada jei nepadės kitomis dėžėmis domėtis arba sankabą įtempinėti, nes jei sankaba būtų neįtempta, tada mušant bėgį traškėtų o nesunku perjungti būtų.
black
Klubo Narys

Standartinė black »

Kiek šitas malonumas galėtų kainuot? Pats tai nemoku.
[img]http://i144.photobucket.com/albums/r185/ResidentEvil2007/signature56789xdaq7im1.jpg[/img]
nfsu_2.0
Veteranas

Standartinė nfsu_2.0 »

sitas malonumas, ant duobes pasidaro greitai.
Jeigu jungiant atbuline traska deze, tai tikrai reiketu patempti sankaba. Tempti reiketu iki tiek, kad sankabos pedalas stovetu truputi auksciau negu stabdziu. Man panasi beda buvo visai neseniai. Paemiau tuscia bambali pakisau po sankabos pedalu, taip kad jis gerokai atkiltu, tada istraukiau trosa po akumu ir paverziau. Dabar viskas ciki, pavaros jungiasi labai gerai.
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
Atsakyti