Kraujo bus!
As spejau ishsaugoti tik
antro puslapio kopija. Jeigu kas turite pirma arba trecia, nepagailekit pasidalinti. Bent jau pasidesiu i archyva
Keli mano komentarai is issaugoto puslapio zemiau.
Tekstas:
Atsakymas:
manau, kad visi, kas skaite tema, taip ir liko nesuprate, ka cia norejai pasakyti. Jeigu nori padiskutuoti apie kebulistus, prasau, sukurk ATSKIRA tema, tikrai turesiu ka pasakyti.
Kodel tu cia grasini isejimais, nesugryzimais ir t.t. - neaisku. Tikiesi kazkokiu prasymu "ne, fruktai, tik nedaryk to"? Atvirai pasakius, manau, kad ne tik man, bet ir daugumai tas yra giliai po**ui.
Taip pat, niekas cia taves nei tryne, nei banino, tad, aukos is saves nedaryk. (sugalvok ka nors originalesnio)
Tekstas:
Atsakymas:
1. "ko pats nedarai" nera ir negali buti frukto apsilazalinimu pateisinimas.
Jeigu tau tikrai idomu atsakymas i klausima "ko pats nedarai", atsakau: nevezha sukioti varzhtus ir tepaluose murkdytis. Jeigu yra zmones, kuriems tai patinka, arba kuriems tai nepatinka, bet jiems patinka gauti pinigus uz si darba - puiku, as pasiruoshes jiems padeti
Automobilio individualizavimas, su automobiliu susijusios zinios - tai yra mano hobis. Manes nevezha nuo tepalu pajuodusios rankos ar purvinos panages. Manes nevezha shalti garazhai, neshvarios grindys ar tokios uzduotys kaip "atsukti uzrudijusi varzta". As "strateguoju", o uz fizini darba, jeigu jis man neidomus, moku kitiems.
Jeigu dar neaisku, "automobilis - hobis" nera lygu "noriu buti mechanikas". Man tiesiog patinka daugiau zinoti uz mechanika, bet ne buti juo.
2. Del "uz tave viska padaro". Pasikartosiu (griztant prie to pacio) - didzioji darbo dalis yra surinkti zinias, suplanuoti darba ir pasiruosti jam. Paskui lieka tik paprasciausias darbas, maziausiai idomi ir intelektuali proceso dalis (todel man ir neidomi).
Tai nereiskia, kad as to nevertinu. Tai tiesiog reiskia, kad mano prioritetai kiti.
3. "gerai pastut ant kito kai pats nedarai" - butum teisus, jeigu uz tai nebutu mokami pinigai. Pinigus moki ne uz procesa, o uz rezultata.
Kai parduotuveje tau parduos duonos, kuria valgydamas burnoje pajusi kepejo naga, nepulk piktintis, kad "lochai, net duonos ishkepti dorai nesugeba", tiesiog prisimink pats savo "pamokyma" - "gerai pastumti ant kepejo, kai pats duonos nekepi".
4. nezinau, kokia pagarba man zmogus turejo ar ne. Zinau tik viena, kad jeigu as zmogu gerbiu, tai sugadines jo turta, tikrai neieskosiu budu, kaip ishsisukti nuo nuostoliu kompensavimo, tuo labiau, kad tai tera tik simboline suma, palyginti su visais padarytais nuostoliais.
Tuo labiau, jeigu zmogu gerbi, nedalinsi jam pazadu ta zala atlyginti, taciau uzuot ja atlygines, nusipirksi daiktu savo pramogoms, kaip tai padare fruktas (turiu galvoje motociklo pirkima, vietoje tuo metu 150Lt sumos atlyginimo).
5. "belenkaip nedarytu", tai, sorry, festestai, bet su visa derama pagarba tau, susilaikysiu nuo galvoje besisukancio komentaro...
Klausimas tau : jeigu is meistru grazintoje razdatkeje rastum smelio, ar tu vis dar manytum, kad meistai "dare ne belenkaip"?
Ar, ishardes razdatkes hidraulini stumokliuka("VTS") ir rades sugadinta su atsuktuvu guma, kuria pries tai surinkinejo meistras ir parode pats, kad ji sveika, vis dar galvotum, kad "dare ne belenkaip"?
Ar rades du priekinius traverso varzhtus tik prikabintus, bet neisuktus po ~1cm. i kebula, dar maziausiai du traverso varztus sugadintais sriegiais ir dar vieno is viso nebutu, vis dar manytum, kad cia yra ne "belenkaip padaryta"?
Arba, jei nuemes deze rastum, kad smagratyje nulauzhtas varzhtas, bet apie tai tau net neuzhsimine, gal laikytum, kad cia "is pagarbos" nutylejo?
6. del tavo minties "fruktas norejo gero, delto jo kalte dingo" - cia net juokinga apie tai kalbeti.
Fruktas "norejo gero", todel nupyzdino is mano razdatkes detales, sugadino kebula, nepasake apie nulauzhta varzhta smagratyje nors ta puikiausiai zinojo, pridare kitu bedu... ir... tam taram!!!! Jusu demesiui... tam taram (fone musha bugnai, groja trimitai, sale reikalauja atsakymo...) - visa tai, nes norejo gero "calibrai"!
7. festest, jau nusibodo ta pati rasyt del traverso varztu. Kartoju paskutini karta:
variklis, deze ir razdatke laikosi ant triju tvirtinimo tasku - vieno desineje, ir dvieju kaireje. Taigi, atmetus ta pirmaji, desineje esanti varzta, kurio fruktas neliete, lieka likusieji tvirtinimo taskai - kaireje, esantis tvirtinimas prie lonzherono buvo sugadintas - prasukti varzhtai. Treciasis tvirtinimo taskas yra ant traverso per dezes pagalve, taciau pats buvo laisvas (mes ta pastebejome tik grize is sakiu i vilniu ir uzsivare masina ant duobes) : du priekiniai traverso varztai buvo laisvi (tik prikabinti), vieno varzhto is viso truko, dar du buvo prasukti. Ar tu suvoki, kad is 6 varztu, tik vienas buvo prisuktas? Gal tu tai laikai normalu, kad konstrukcija, ant kurios laikosi variklis, deze, razdatke ir visa priekine vaziuokle yra prisukta vienu varztu vietoje 6?!
8. ka reishkia ishsiaishkinti dviese? Ishsiaishkinom. Tiksliau, fruktas prisizadejo atlyginti sutarta suma, kuri PABREZIU yra labai menka dalis visu jo padarytu nuostoliu. Frukto pazadai ir liko pazadais.
Jeigu tu apeliuoji i mano sazine ar dar kazka panasaus - gali nesivarginti, tikrai nesijauciu kaltas delto, kad atskleidziau apie tavo biciuli nepalankia informacija.
Greiciau, jauciu sazines priekaistus nebent delto, kad nepadariau to anksciau.
Tekstas:
Atsakymas:
1. kazka gal ir reiktu atrashyti i tokia zodziu makalyne, bet kad sunku minti suprasti...
2. tema yra apie frukto bajerius, o ne apie tavo nepilnavertiskumo kompleksus. Jeigu demesio stoka, apie save sukurk atskira tema. Nepamirshk kartu ideti nuotraukos, kur fotografavaisi prie mano automobilio