del automatines pavaru dezes

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Shaina

del automatines pavaru dezes

Standartinė Shaina »

uzvedus masina pradejo mirkseti lempute "s", jokio sportinio rezimo neijunginejau, dabar isvis neuzsiveda.
jei tai ne sportinis rezimas, tai gal kas su pavaru deze?
gal kas ismanot tai labai prasyciau padeti..
666
Pradedantysis
Vietovė: Klaipëda

Re: del automatines pavaru dezes

Standartinė 666 »

[quote="Shaina"]uzvedus masina pradejo mirkseti lempute "s", jokio sportinio rezimo neijunginejau, dabar isvis neuzsiveda.
jei tai ne sportinis rezimas, tai gal kas su pavaru deze?
gal kas ismanot tai labai prasyciau padeti..[/quote]

Parašyk ką darei prieš tai, ir kuriu momentu ji užsidegė
Shaina

Standartinė Shaina »

kai vos pasuku rakteli ji uzsidegdavo ir dingdavo ir tada normaliai uzsivesdavo, o dabar pasukus rakta ji nedega o mirksi ir neuzsiveda.
si "s" reiskia "Automatines pavaru dezes gedimas arba ijungtas sportinis rezimas", ar gali sportinis rezimas pats isijungti? jei jo neijunginejau tai reiskia deze..
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Shaina rašė:kai vos pasuku rakteli ji uzsidegdavo ir dingdavo ir tada normaliai uzsivesdavo, o dabar pasukus rakta ji nedega o mirksi ir neuzsiveda.
si "s" reiskia "Automatines pavaru dezes gedimas arba ijungtas sportinis rezimas", ar gali sportinis rezimas pats isijungti? jei jo neijunginejau tai reiskia deze..
Sorry, kad ne i tema, bet visgi... buvo man, kai ateina ir sako "nebeuzsiveda". Ateinu, ziuriu - automatas ant "D" uzgesintas ir taip paliktas... :)))
Shaina

Standartinė Shaina »

Sorry, kad ne i tema, bet visgi... buvo man, kai ateina ir sako "nebeuzsiveda". Ateinu, ziuriu - automatas ant "D" uzgesintas ir taip paliktas... :)))[/quote]

Buvo ir man toks bajeris..kai tik automatine pirkau..
o dabar normaliai ant "P", cia pas mane manau rimtesne problema:)
Aruncia
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Londonas

Standartinė Aruncia »

Jei pastoviai misksi S raide tai yra dezes gedimas geriausiai butu nuvaryti kur daro diagnostika jie tau tiksliai pasakys kas prie ko.
Gal paprasciausiai kokia nors jungtis apsioksidavo zodziu padaryk diagnostika ir suzonosi daugiau :wink:
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Darius
Entuziastas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Darius »

pas mane mirksejo s kai buvo dezeje isdile keli krumpliaraciukai.. o seip tai kiek zinau s mirksi kai buna pavaru dezes gedimas, ir bent jau man sake kad vazineti negalima toliau, nes bus tik blogiau, vaziuok pasidaryk diagnostika viskas bus aiskiau
Aruncia
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Londonas

Standartinė Aruncia »

Ir beje jei vazineti mirksint S raidei padideja kuro sanaudos iki kokiu 15-17ltr 100km :cry:
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Shaina

Standartinė Shaina »

Tai va dabar ir ryja 15 l/100 km.. :( bet jau palikau servise, greit vel turesiu masiniuka :)
Uždaryta