NE velnio netraukia radio stociu. Mieste dar dar, bet tik uz miesto, tai shakes. Si problema yra jau nuo pat auto isigijimo.
Gal kas esate tvarke panasia problema?
Jau uzkniso vazinet su trikdziais
Is anksto dekoju uz atsakymus.
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
[quote="Haris_24"]NE velnio netraukia radio stociu. Mieste dar dar, bet tik uz miesto, tai shakes. Si problema yra jau nuo pat auto isigijimo.
Gal kas esate tvarke panasia problema?
Jau uzkniso vazinet su trikdziais :x
Is anksto dekoju uz atsakymus.[/quote]
Galiu pasakyti as twarkiau
Taigi ilgas darbas labai tikriausiai parejo antejos stiprintuwelis kuris stowi wirs sogo kai nuiimi antena tada jis tik atsisuka ir gali pamatyti kad ten wiskas uzsioksidawe taigi dar reikia nuiimti stogas wisas nes kitaip nenusiema as emiau stoga ir pries twarkydamas musipirk nauja antena bet tik calibros nes as ieskojau neradau tai ir likau be antenos taigi wat ir patarimas pirk is lauzyno antena gera kad nebutu oksidawe wiskas antenoje bet asbejoju ar rasi tokia ir ten antenoje atsisuka su daugiakampiais rakciukais na zinai kaip sesekampiai tik daugiakampiai bet labai mazi jau
As irgi tvarkiau. Parejes buvo stiprintuvelis tai keiciau antena.
Pries keisdamas paziurek ar pajungtas maitinimas i antena nuo mago.
O antena man pavyko pakeisti neatplesiant viso stogo, o tik gala, o paskui su superiu suklijavau. Bet reikejo gudraus rakto, kad atsukciau.
sekmes
Dunia rašė:As irgi tvarkiau. Parejes buvo stiprintuvelis tai keiciau antena.
O kaip pas tave buvo su tuo maitinimo laidu? Jis standartiskai jungiasi i euro fishke kur magui pajungti, ar reikia papildomai ji pajungineti su magu?
Pas mane buvo isdraskyta tai jungiau atskirai. Man rodos tas laidelis, kur nuo antenos ateina, raudonas su balta juostele.
Gali dar paziureti ar jis sujungtas prie saugikliu sone, salia kapoto pakelimo rankenos.
Dunia rašė:As irgi tvarkiau. Parejes buvo stiprintuvelis tai keiciau antena.
O kaip pas tave buvo su tuo maitinimo laidu? Jis standartiskai jungiasi i euro fishke kur magui pajungti, ar reikia papildomai ji pajungineti su magu?
Pas mane buvo isdraskyta tai jungiau atskirai. Man rodos tas laidelis, kur nuo antenos ateina, raudonas su balta juostele.
Gali dar paziureti ar jis sujungtas prie saugikliu sone, salia kapoto pakelimo rankenos.
Tu i meetus atvaziuoji? Butu labai gerai kad susitiktume ir galetum parodyti. Nes po to ne ta surasiu, susvilinsiu ka nors
Haris_24 rašė:
Tu i meetus atvaziuoji? Butu labai gerai kad susitiktume ir galetum parodyti. Nes po to ne ta surasiu, susvilinsiu ka nors
Seip atvazioju, bet vasara leidziu Moletuose tai nzn kada busiu. Galvoju i KGM vaziuoti, arba blogiausiu atveju rugseji
Seip tas laidelis eina salia antenos laido, tai nelabai gali suklysti.
Del laidelio spalvos tai nuimk plastmasine dali ta kuri uz kapoto atidarymo rankenos ir jis eina drauge su antenos laidu ir ten yra to laidelio jungtis
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
Aruncia rašė:Del laidelio spalvos tai nuimk plastmasine dali ta kuri uz kapoto atidarymo rankenos ir jis eina drauge su antenos laidu ir ten yra to laidelio jungtis
Thanks,
dabar aiskiau pasidare