Oro paemimas

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Atsakyti
Mechanikas
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

Oro paemimas

Standartinė Mechanikas »

Vyrai, paaiskinkit man koks yra calej originalus oro paemimas. Filtro deze, vamzdukas nueina i apacia, o apacioj kazkokia dezute kur skyliu jokiu neuzsciuopiau. Nebutu efekto jei ta vamzdi nukreipciau tiesiai, i masinos prieki? Nes kyla itarimu man del oro. Vel netraukia :?
BMW 740
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

as ta dezute buvau islupes, tai ten dar slanga kazkokia neaisku is kur iskrito :lol: o nukreipus paemima tiesiai i prieki (pvz isemus kablio dangteli ir i ta skyle nukreipus) trauka gal kiek pageres, bet nuo tam tikro greicio nebedirba ant laisvu, ant duju nuo kokiu 40km/h (mieste labai nepatogu), ant benzo nezn, iki 100km/h dar dirba ant laisvu, SpottAuto klausk nuo kiek uzgesta variklis, jis sake kazkada, bet neatamenu as..
P.S. as cia apie c20ne pasakoju :)
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

donatukass rašė: SpottAuto klausk nuo kiek uzgesta variklis, jis sake kazkada, bet neatamenu as..
P.S. as cia apie c20ne pasakoju :)
Prasom neklaidinti zmoniu, nera buve man kad uzgestu, nes duju tai nera, vat ant duju tai buna uzpucia kitiem.
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

tai su dujom parasiau prie kiek uzgesata, taves reik klaust prie kiek ant benzo gesta ;)
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
Mechanikas
Pradedantysis

Standartinė Mechanikas »

Variklis C20Ne. Apie dujas kolkas nesnekekim :) Man idomu kaip pas jus padaryta ta vieta.
BMW 740
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Pas mane paėmimas nukreiptas žemyn ties "rezonansine dėže". Originaliai paėmimas turėtų eit po priekiniu sparnu...
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
Mechanikas
Pradedantysis

Standartinė Mechanikas »

jis ten ir eina. Dezute uz priekinio rato, skyliu nemaciau. Reiks det arba sportini filtra, kad nesimazint arba viska mest ir prijungt paprasta triuba i kablio skyle.

Dar toks sposas vakar nutiko. Uzsikuriau, pavaziavau 50m ir pradejo purtytis variklis. daugiau gazo duodu ir dusta. na toks jausmas, kad baigtusi benzas, bet jo tikrai buvo :? Benzo rodykle virs raudono ir jei butu baigesis tada man ta cali 25l/100km surijo. Del viso pikto uzsipyliau kuro ir po 10 min "poksejimo" pragazavau ir dabar gerai, taciau trauka juntamai sumazejo.
BMW 740
Atsakyti