gal zinot kas kiek laiko rekomenduoja gamintojas cali keisti zvakes,nzn ar tai priklauso nuo to koks variklis,tai jei konkreciau klausiu apie C20ne varikli
pramyniau 50.000 pats, o dar iki manes nezinia ar buvo keistos, nes pats tai nekeiciau ir eina kaip vejas, dar snd buvau issisukes tai nesudege, vnz kaip pridera
jo as irgi pirkau eskorta uz 500, ein kai vejas, ziurejau pries 2 men tepalu dar buvo norma, bet kadangi ein kai vejas tai nx ziuret kiek ten tu tepalu yr, kai sustos paziuresiu.
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
kai sustos del zvakiu nusidewejimo tu jas pasikeisi ir riedesi toliau, o kai sustos del nepakankamo tepalo kiekio variklyje tu pasikeisy ji ir vel riedesi, skirtumas tik laiko ir kainos atzvilgiu, jej to ir ano turi tau gerai, bet kadangi as neturiu nei laiko nei pinigu tokiems dalykams as tepalo keki variklyje ziuriu daznai o zvakes issisuku retai, siulau nepainioti gan skirtingu dalyku
TANKYSTAS rašė:jo as irgi pirkau eskorta uz 500, ein kai vejas, ziurejau pries 2 men tepalu dar buvo norma, bet kadangi ein kai vejas tai nx ziuret kiek ten tu tepalu yr, kai sustos paziuresiu.
palyginai bb su pirstu... kaip kolega minejo, jei zvakes nusibaigs, didesniu padariniu isvengsi...
ernix rašė:kai sustos del zvakiu nusidewejimo tu jas pasikeisi ir riedesi toliau, o kai sustos del nepakankamo tepalo kiekio variklyje tu pasikeisy ji ir vel riedesi, skirtumas tik laiko ir kainos atzvilgiu, jej to ir ano turi tau gerai, bet kadangi as neturiu nei laiko nei pinigu tokiems dalykams as tepalo keki variklyje ziuriu daznai o zvakes issisuku retai, siulau nepainioti gan skirtingu dalyku
seip tai ten tipa prikolas buvo, nu bet nesvarbu.
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
TANKYSTAS rašė:jo as irgi pirkau eskorta uz 500, ein kai vejas, ziurejau pries 2 men tepalu dar buvo norma, bet kadangi ein kai vejas tai nx ziuret kiek ten tu tepalu yr, kai sustos paziuresiu.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
pas mane kazko buna nelygiai sudirba variklis tai manau gal zvakes reiktu pasikeisti,laidus keiciau,o zvakiu kazkaip nekeiciau o kokias patartumet det? vieno kontakto,ar geriau butu detis kokiu 3?
legendinis ir svarbu ein kai vejas nafik tuos tepalus jeigu traukia znait viskas ciki panikes turbut apspite tavo eseri kaip per nersta
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
PoWILAAs rašė:pas mane kazko buna nelygiai sudirba variklis tai manau gal zvakes reiktu pasikeisti,laidus keiciau,o zvakiu kazkaip nekeiciau o kokias patartumet det? vieno kontakto,ar geriau butu detis kokiu 3?
c20ne iki liftingo - 1 kontakto, veliau 2 kontaktu ejo.
beto dar pakrapstyk kontaktus paskirstymo dangtelyje jej jo nekeitei....mano ziniomis daznas atwejis c20ne kad butent ten uzsioksiduoja kontaktai ir skriejikas, netgi angliuko lizdas ...
I auto reikia deti ta ka rekomenduoja gamintojas, ir maziausiai reiktu tiketi reklamomis, beje as dar netikiu pasakymais, kaip, kad mano draugo draugas sake..... Kada keisti zvakes manau suprasi is variklio darbo, pajusi, kad nesudirba kokia zvake ant laisvu apsuku. tik nereikia laukti kol prades nedirbti visiskai.