reikia pagalbos
reikia pagalbos
sweiki wii,prasau pagelbei man labaj,mentai noRi ATIMTI MANO MASINA,IKI RYTOJAUS TURIU SUMOKETI 900LT,JAU PRARADAU WILTI,NES WISUR KUR TIK GALEJAU SKOLINAUS..GAL KAS GALIT PAGELBETI?JUS MANO PASKUTINE WILTIS...KOKIOM DWIEM SAWAITEM,DUOSIU SAWO RATUS SU ZIEMINEM PADANGOM I PADZALOI...A.KURIE WERTI DU K LITU..NET NEZINAU KA DARYTI...
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
-
calibriukas
- Entuziastas
- Vietovė: klaipeda
Re: reikia pagalbos
geras tu bicas esiLiotcikas rašė:sweiki wii,prasau pagelbei man labaj,mentai noRi ATIMTI MANO MASINA,IKI RYTOJAUS TURIU SUMOKETI 900LT,JAU PRARADAU WILTI,NES WISUR KUR TIK GALEJAU SKOLINAUS..GAL KAS GALIT PAGELBETI?JUS MANO PASKUTINE WILTIS...KOKIOM DWIEM SAWAITEM,DUOSIU SAWO RATUS SU ZIEMINEM PADANGOM I PADZALOI...A.KURIE WERTI DU K LITU..NET NEZINAU KA DARYTI...
tiesiog praradau jau wilti is kur paimt tuos pinigus,o tuolabiau,kad iki rytojaus desimtos wlandosreikia...blin,ir ji dar kaune stowi autoserwise,man pakeite pawaru deze ir atimt jos negaliu,jej rytoj neatimsiu i musarnia ja atiduos..nu ne dideli labaj jau cia pinigai,tiesiog siuo laiku pas mane sunku su situo dalyku,taj galqoju gal is broliu kas pagelbes
duosiu i padzaloga sawo rąš su zieminem padangom gerom,galesit su jom pasiwazinet
o jej per dwi saw negrazinsiu,taj pasiliekat sau juos 
-
NosTraDamX
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
maniske ant manesWiliusG rašė:liks tik senesni alkoholikai be auto, nes db sunkej atrast koki 18-20 metu vairuotoja kuris masina turetu registraves ant saves o ne ant tevo ar motinos
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
-
NosTraDamX
- Entuziastas
-
NosTraDamX
- Entuziastas
Siaip mane daznai tie mentai stabdo (gal kas paaiskinsit kodel nes jau uzkniso...) ir nuolat liepe pust i ta alkotesteri... bet nieko negali padaryt
pries pora dienu net bagazine patikrino 
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Stabdo dažnai todėl, kad Calibra
Pacanų mašina gi
Kiek teko pravažiuot pro mentus su tėvo audi, tai nei karto nestabdė. Su Calibra tai stabdo beveik visada (ypač dabar, kai maniškė be priekinio bamperio). Buvo porą kartų buvę, kai mentai prisivijo su švyturėliais dokumentų patikrint 
Pacanų mašina gi
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
jo o kai pasakys tai ne be zodziais o pinigais teks atsakytidonatukass rašė:as jau kokias dvi savaites be abieju bamperiu lakstau ir milicija nei puse zodzio![]()
bent jau kolkas..
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
turiu pazymas net apie 2 autoivykius
ka as padarysiu kad man, vargsui studentui, draudimas neskuba kapeiku ismoket, del to, kad milycininkai nenusiuncia draudimui pazymos apie autoivyki.. taip iseina, kad jie patys kalti, kad as be bamperiu vazineju.. 
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
ka jus cia prisigalwojat!!!???koks dar girtas uz wairo!!!
niekada uz wairo negeriau,ir newirsijau greicio ten kur negalima!!!prisigalwojat cia weju!!nostrai is kur tu istraukei,kad mano msina menturoj uz girtawima??
tiesiog atsitiko tokia beda..waziawau i klaipeda ir 180kilometra nuo wln parejo greiciu deze pas mane,ir uzsiblokawo ratai ant greicio,taigi reikejo trala kwiestis,kad is ten iki artimiausio serwiso man ja parweztu,o taj cia iki kauno,wnz,uz trala 500lt uzmokejau,o kad pakeist wisa de du kartus tiek..taj net nezinau ka daryti..galwoju pardawineti ja jau...
4000lt pajamsiu uz ja su tokia deze??m?