del kalonkiu
-
bonzius
del kalonkiu
gal kas zhinot kokio skersmens kaloneles esanchios galiniuose sparnuose ir duryse? 
-
amd
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Siauliai
- Kontaktinė informacija:
100% kad 16cm (jai tixliau tai ju plotis 16.5cm) ir priekyje ir gale. TIk tiek kad dedant geresnius garsiakalbius jie buna su kur kas didesniu magnetu nei orginalus spykeriai, todel reikia platinti skyles kad tilptu.calibra rašė:priekines tikrai ne 16cm., kadangi pas mane dabar 16liktukai - sumontavimui teko skyles platinti.Staska rašė:16 cm ir cia ir cia
P.s. pats dejau - tikrai zinau. Net photo viso darbo turiu
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
Nu blin, tikrai keistaamd rašė:100% kad 16cm (jai tixliau tai ju plotis 16.5cm) ir priekyje ir gale. TIk tiek kad dedant geresnius garsiakalbius jie buna su kur kas didesniu magnetu nei orginalus spykeriai, todel reikia platinti skyles kad tilptu.calibra rašė:priekines tikrai ne 16cm., kadangi pas mane dabar 16liktukai - sumontavimui teko skyles platinti.Staska rašė:16 cm ir cia ir cia
Saviskes audio isntaliacijos montavimo proceduroje as irgi dalyvavau. Teko skyles skersmeni platinti mazdaug 2cm. Dinamikai "hertz", 16cm.
Gal pas mane gamykline audio instaliacija buvo prastesne?
calibra rašė:Nu blin, tikrai keistaamd rašė:100% kad 16cm (jai tixliau tai ju plotis 16.5cm) ir priekyje ir gale. TIk tiek kad dedant geresnius garsiakalbius jie buna su kur kas didesniu magnetu nei orginalus spykeriai, todel reikia platinti skyles kad tilptu.calibra rašė: priekines tikrai ne 16cm., kadangi pas mane dabar 16liktukai - sumontavimui teko skyles platinti.
Saviskes audio isntaliacijos montavimo proceduroje as irgi dalyvavau. Teko skyles skersmeni platinti mazdaug 2cm. Dinamikai "hertz", 16cm.
Gal pas mane gamykline audio instaliacija buvo prastesne?
tikrai ne, jei kolonkes geresnes tai magnetas paprasciausiai didesnis ir viskas.
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
nezinau kajp pas jusu bet pas mane 13cm,ir tai 100%...nes pas mane prieki ideti 13cm garsiakalbiai,idealiai tinka,o del magneto dydzio taj kajp calibra minejo herz,tai herz magnetai ir tajp labai jau mazi...
o klausima turiu nekuriant naujos temos apie vibe fli (tokia nauja serija pilkos spalvos su musike kas nezino)....taj va topocentre uzticharinau kad elipses 2x375w max,2x125w rms kainuoja 130lt,o subas 1000/300w rms-170lt....kazkokia kajna labai jau labai maza,zinau kad cia pati pigiausia vibe serija,bet gal kas zinot ka apie siuos garsiakalbius,inete info neradau,ar jie groja bent kiek ar tos elipses daug prastesnes tarkim uz pioneerius a6910 (nu cia tie populiariausi 2x330w/80rms)...gal kas turit..? sekantis klausimas butu apie vibe blackhex elipses 2x150w rms ir bq 2x200rms,gal kas turit kajp jos isviso,vatai kazkokie truputi nenormalus rasosi...zinau kad vibe lyg ir uk aparatura,tai sudo gamint neturetu,o kaip su fli irgi is uk ar cia koks lenkiskas filialas...???
o klausima turiu nekuriant naujos temos apie vibe fli (tokia nauja serija pilkos spalvos su musike kas nezino)....taj va topocentre uzticharinau kad elipses 2x375w max,2x125w rms kainuoja 130lt,o subas 1000/300w rms-170lt....kazkokia kajna labai jau labai maza,zinau kad cia pati pigiausia vibe serija,bet gal kas zinot ka apie siuos garsiakalbius,inete info neradau,ar jie groja bent kiek ar tos elipses daug prastesnes tarkim uz pioneerius a6910 (nu cia tie populiariausi 2x330w/80rms)...gal kas turit..? sekantis klausimas butu apie vibe blackhex elipses 2x150w rms ir bq 2x200rms,gal kas turit kajp jos isviso,vatai kazkokie truputi nenormalus rasosi...zinau kad vibe lyg ir uk aparatura,tai sudo gamint neturetu,o kaip su fli irgi is uk ar cia koks lenkiskas filialas...???
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
atstovai lietuvoje sitos firmos kenwood centras, fli pigi vibe serija,manau geriau butu uz pioneer'ius
nuvaziuok y kenwood'a siaures miestelyj ir papasakos placiau tau 
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
-
popcys
- Veteranas
taj jie taj tikrai sakys,kad geresni uz pioneerius,nes visi ant kitu firmu sako kad lievesne (man turguj karta bande net irodyt kad boschmannas ir uz jbl geriau:).rejkalas kazi kajp ten istikro yra,o jei ir duotu ant stendo paklausyti nelabai suprasciau ar geri ar ne,nes senai esu klauses vien elipsiu bes subo..
gal dar bus komentaru is turetoju? pioneerius esu turejes,puse velnio,nej nieko ispudingo nei nieko gero,jei fli prilygtu pioneeriams tai imciau iskart nes kainu skirtumas apie 70lt...
-
popcys
- Veteranas
taj komponentam rejkes podiumus daryti,taj jei sugalvosiu pavasari parduoti tej teks ir komponentus palikti,o elipses galima issilupti,nesinori kad ir tu keliu simtu prarasti berejkalo...o beje ka is komponentu pasiulisi nebrangiu su visais krosoveriais,snypstalais (nebarngiu nerejskia visiskai disovu)...
beje pas mane priekines langu apsukimo rankeneles ir absifkes priklijuotos vienoj pusej,nesinori ten nagu kisti...
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
pujkej galima atiderinti y standartines vietas komponentus...nu tik aukstadaznius reiktu y stoike kurnors nes calibros stock vietos ju nedekingos.... nu o pasiulyt galiu tik tada kai parasysi kaina 
o komponentus nebutina juk palikt parduodamoj masinoj..issiimt galesi taipaciai kaip ir elipes
o komponentus nebutina juk palikt parduodamoj masinoj..issiimt galesi taipaciai kaip ir elipes
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
ir dar geresniu yra daiktu uz 1000>ltpopcys rašė:kaina prasidetu nuo 250,bet jei yra kazkoks geras daigtas ir uzbrangiau,taj nebutu gajla kad ir 400-500.
o jei rimtai tai dar klausimas ar gros nuo stiprintuvo ar nuo mago...
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
patikek atpazins....nuvaryk kur y firma kad stende bent butu sumontuota...tada pasileisk uz 300lt kaip groja ir uz 1000lt pajusi duodu 150%
nu o tau ka as zn...uz 250lt puse velnio savo kaina manau atgrojantys yra oxygen komponentai (modelio neatsimenu tixlei reikalui esant galesiu parasyt) tada uz ~450lt alpine sps serijos normaliau cia jau
dar galima ivolga sb serijos irgi kaina ~450lt dar pvz rainbow visai nieko slc-265 nu ir dar begales variantu
aisq be stiprintuvo jie negros taip kaip su juo...
nu o tau ka as zn...uz 250lt puse velnio savo kaina manau atgrojantys yra oxygen komponentai (modelio neatsimenu tixlei reikalui esant galesiu parasyt) tada uz ~450lt alpine sps serijos normaliau cia jau
aisq be stiprintuvo jie negros taip kaip su juo...
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
nu cia irgi variantas...tada iskart ivolgos ir stiprintuva komponentam nes rusijoj jie tikrai pigiau nei pas muspopcys rašė:rejks pasiteirauti gal kas ivolgos is rusijos popigiam atveztu komponentu,nes kiek zinau uz juos lietuvoj labaj daug antkajnio deda o ir pazistamu in ru turiu...
cia toks ne i tema visai jau, bet galbut gali buti, kad caly buvo su dvieju tipu dinamikais priekyje 13cm. ir 16cm?
As dabar prisimenu, kad mano 16'ukam teko ne tik metale skyle didinti, bet taip pat ir pacia skyle apshifkeje gerokai praplatinti. Taciau konturas apshyfkeje, buvo ispaustas ant 16cm., nes pagal ji ir buvo orientuojamasi pjaunant skyle 16'ukams.
Bet cia siaip, off topic, taip sakant =)
As dabar prisimenu, kad mano 16'ukam teko ne tik metale skyle didinti, bet taip pat ir pacia skyle apshifkeje gerokai praplatinti. Taciau konturas apshyfkeje, buvo ispaustas ant 16cm., nes pagal ji ir buvo orientuojamasi pjaunant skyle 16'ukams.
Bet cia siaip, off topic, taip sakant =)