2l 8v paskirstymo dirzelio dantu kiek?

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
VaLco

2l 8v paskirstymo dirzelio dantu kiek?

Standartinė VaLco »

prisiejo reikalas pasikeist dirzeli, tik va nezinau, kiek dantu jis turi.
Aruncia
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Londonas

Re: 2l 8v paskirstymo dirzelio dantu kiek?

Standartinė Aruncia »

VaLco rašė:prisiejo reikalas pasikeist dirzeli, tik va nezinau, kiek dantu jis turi.
Šiaip ant dirželio turi būti skaičiukai juos nurašai eini į parduotuvę ir tau duoda tą ką reikia :wink:
Calibra C20LET 4x4 parduota
Calibra C20NE parduota
VaLco

Re: 2l 8v paskirstymo dirzelio dantu kiek?

Standartinė VaLco »

Aruncia rašė:
VaLco rašė:prisiejo reikalas pasikeist dirzeli, tik va nezinau, kiek dantu jis turi.
Šiaip ant dirželio turi būti skaičiukai juos nurašai eini į parduotuvę ir tau duoda tą ką reikia :wink:
tai kad norint tuos skaiciukus pamatyt reikia truputi pasidarbuot su raktais ir kitom priemonem. O tam salygu nera...
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

siaip neiko imt nereikia nuejai i parda ir pagal kataloga duos ta dirza, be to ir pas 8v buna skirtingi dirzai. ten manau dar nuo metu priklauso.
VaLco

Standartinė VaLco »

cingis rašė:siaip neiko imt nereikia nuejai i parda ir pagal kataloga duos ta dirza, be to ir pas 8v buna skirtingi dirzai. ten manau dar nuo metu priklauso.
tai va tame ir esme kad pagal kataloga man duoda rinktis is dvieju dirzu: 111 ir 140 dantu...
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

VaLco rašė:
cingis rašė:siaip neiko imt nereikia nuejai i parda ir pagal kataloga duos ta dirza, be to ir pas 8v buna skirtingi dirzai. ten manau dar nuo metu priklauso.
tai va tame ir esme kad pagal kataloga man duoda rinktis is dvieju dirzu: 111 ir 140 dantu...
bijau pameluot, bet atrodo kad pas mane lyg ir 140dantu maske yra 92 galo, tai istikro koks skirtumas pasiimk abu o ta viena kuris netiks nuvesi atgal.
4x4
Pradedantysis
Vietovė: VILNIUS

Standartinė 4x4 »

nuo 1989 metu iki 1992 111 dantu gates kainuoja 47 su nuoliada galima uz 33 lt padaryti, o nuo 1993 iki 1997 eina 146 dantys tai gates kainuoja 59 su nuoliada 41.
turbo 4x4 16 dohc
Uždaryta