naujas testeris,akumas įkaista net rankos neina laikyt, perdegė pfilipso lemputes uz 70 lt,spustelėjus akseleratoriu užsižiebe žaibas ir pradeda džergžt kuro siurblys,vietoj šalto oro pučia karšta
oho blin kaip buna rele-reguliatorius randasi paciam generuoklyje. issimk ir nunesk i starteriu-generatoriu remonta. keiciasi ji regis kartu su angliukais, tai turesi patikrinta ir sutvarkyta generatoriu
aisšku dekui,o aš galvojau kad kuro siurblys nusprogo nes keistus garsus leido,tai dar ta nusipirkau ir pakeičiau :/ bet nepadėjo dbr dar lyčna siurbly turiu
bad_brains rašė:oho blin kaip buna rele-reguliatorius randasi paciam generuoklyje. issimk ir nunesk i starteriu-generatoriu remonta. keiciasi ji regis kartu su angliukais, tai turesi patikrinta ir sutvarkyta generatoriu
angliukai ne prie ko,keiciant rele abgliukus isiminet nebutina bet vistiek tau teks ardyti tad uz viena pasikeisk ie angliukus
nu o pas mane tokia beda sedziu db kaime ziurau kad rugstele patekejus uzsivedu vaziuot ogi ziu nka rodo jok nedakrauna kas man cia yra? tipo i ta suduka su angliukais keist? skubiai patarkit
tai vat persirinkau visa generatoriu sudejau naujus sepetelius krauna normaliai bet lempute skydelyje vistiek svecia tarytum nedakrauna. o ar ji sviecia jej perkrauna? i kitas klausimelis isiziebe kad truksta stabdziu skyscio nors jo tikrai netruksta. kame saknys gali buti?
valentinas rašė:tai vat persirinkau visa generatoriu sudejau naujus sepetelius krauna normaliai bet lempute skydelyje vistiek svecia tarytum nedakrauna. o ar ji sviecia jej perkrauna? i kitas klausimelis isiziebe kad truksta stabdziu skyscio nors jo tikrai netruksta. kame saknys gali buti?