Valgo antifriza

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Valgo antifriza

Standartinė soundas »

Turiu klausima, problema tai ytariu bet noreciau pasitikslint. Per koky pusantro menesio suvalge nemaziau litra antifryzo :shock: ir pastebejau ypac dabar labai gerai matyti kadangi ziema jai vienoj vietoj pastovi auto per duslintuva privarva kashkokio sh.. Na ce gal neytema nes ten gali tirpt ir sniegas prikrites y duslintuva ir pan bet visvien.. Tai cia gali buti galvos tarpine? nes sheip kiek esu pastebejes tai kashkaip per niekur lyg ir neleidzia aushinimo sistema, nors toky kieky po truputy per kurnors galetu ishgarint, net nesimatytu kad ten bega, na nzn sakykit ar ta linkme eijnu :)
jastreb
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius

Re: Valgo antifriza

Standartinė jastreb »

soundas rašė:Turiu klausima, problema tai ytariu bet noreciau pasitikslint. Per koky pusantro menesio suvalge nemaziau litra antifryzo :shock: ir pastebejau ypac dabar labai gerai matyti kadangi ziema jai vienoj vietoj pastovi auto per duslintuva privarva kashkokio sh.. Na ce gal neytema nes ten gali tirpt ir sniegas prikrites y duslintuva ir pan bet visvien.. Tai cia gali buti galvos tarpine? nes sheip kiek esu pastebejes tai kashkaip per niekur lyg ir neleidzia aushinimo sistema, nors toky kieky po truputy per kurnors galetu ishgarint, net nesimatytu kad ten bega, na nzn sakykit ar ta linkme eijnu :)
Na patikrink antifrizo bakelyje jeigu yra tepalo tai tikrai variklio galva. o be to jei variklio galva parejusi slanga kur tarp radiatoriaus ir variklio kelias minutes palaikius puciasi. Siaip gali buti kad tiesiog radiatorius kiauras nes calibru radiatoriai kiek zinau nera vieni is geriausiu:)) palindus po apacia ir paziurejus turetu matytis ar yra nuvarvejimu apie radiatoriu ar ne
religion
DeX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

Dar nepulk i panika,antifrizo dingimui gali but labai daug priezasciu ir tik keletas yra "mirtinu". Sulauksi pavasario, galesi detaliau apziureti auto.

Gali dingt:
1.Per radiatoriu, ypac jei kazkur patrukinejes tai ir kiekiai minimalus ir garuoja tik isylus gerai varikliui.
2. Per shlangas, kol shaltos gal laiko, isyla sukyla slegis ir sunkiasi ar per xamutu sujungimus ar per shlangas. Kas isvarva iskart nugaruoja ir bb ten pamatysi ka ypac tokiu oru kaip dabar, be keltuvo(duobes) ir be naparniko.
3. Salono peciukas. Nors jei viduj nesmirda, ir langai is vidaus nepasidengia riebaluota plevele tokia tai gal ir ne.
4. I tepala nevaro ?

As sulaukciau pavasario, o tada jau ziureciau ant duobes uzkaitines auto..., nes pas man dohc'o atveju dar su tuo ne stockiniu isiurbimo kolektorium tai nifiga is virsaus nematyti atsidarius kapota, is duobes irgi tik su perenoske gera svieciantis pavyko pamatyt kame reples.
======
It's another great day 4 science
91' dohc
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

Cia sako jei slanga puciasi tai galva parejus? Tai o jei ji parejus, tai bus tepalo ausinimo skiscio bakelije... O jei ta salnga puciasi ir nera tepalo?
Kamstis gal neisleidzia oro? Voztuvas tas parejes. Juk is fiziniu desniu susiles kunas pleciasi, tai ir antifrizas pleciasi. Ir silpniausia slanga ispucia...
Bent man taip meistrai isdeste...
jastreb
Klubo Narys

Standartinė jastreb »

Andronas rašė:Cia sako jei slanga puciasi tai galva parejus? Tai o jei ji parejus, tai bus tepalo ausinimo skiscio bakelije... O jei ta salnga puciasi ir nera tepalo?
Kamstis gal neisleidzia oro? Voztuvas tas parejes. Juk is fiziniu desniu susiles kunas pleciasi, tai ir antifrizas pleciasi. Ir silpniausia slanga ispucia...
Bent man taip meistrai isdeste...
Na beveik gerai tau viska isdeste tiks kirtumas tox, kad palaikius 2-3 minutes uzvedus jeigu slanga puciasi tada galvai hana, jeigu pavazinejus ilgiau tai normalu, nes isyla, taciau jei trumpai realiai isilti kaip ir negaletu jei galva gera... tepalo butinai turi buti bakelyje jei galva parejus.
religion
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

jastreb rašė:tepalo butinai turi buti bakelyje jei galva parejus.
Netiesa. Gali buti, o gali ir nebuti.
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Aciu uz patarimus, kai tik bus galimybe apziuresiu, kashkaip pagalvojau apie tuos komotus slangu, nes ce man nuo antifryzo keitimo lyg ir prasidejo shitas dalykas, kai pagalvoju dabar :) Galejau nepriverzti gerai :D Tiesa calibrose nera jokio kraniuko ar varzto kad butu galima ishleisti skysty ish ausinimo sistemos? Ash kai keiciau tai buvau radijatoriu ishsemes kad pilnai ishpilciau visa, nes ir praplaut norejau.. Tik gerai kad labai lengvai radijatorius ishsema, bet galetu ir kurnors apacioj ishsileist :)
lukas7
Pradedantysis
Vietovė: siauliai

Standartinė lukas7 »

nu man lygiai tokia pat problema kaip ir tau,norejau irgi klausti cia chebros,bet ziuriu tu paklausiai,tai aciu ;)
bad_brains
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

jei antifryza valgytu tai pirmiausia jin dumytu baltais dumais, dar variantas yra vandens poma. jei joje salnikas jau nebegyvas yra spec tokia sykute per kuria ispucia lauk pasiekus ta salniko atsidarymo slegi. o tikrinti tai ir pavasario nereikia. is kur nors grizes (susiles variklis) statyk ja kur ant sniego (svaraus) nu ir viskas, gazuoji ir ziuri virsutine zarna. Turi buti gan kieta. kai kieteti nustos dar pamynkyk ja. jei purkstels pamatysi deme ant sniego ar jei per chamutus irgi matysis nuvarvejimai. Susilusiu masina vizualiai duminti neturi. nebent kura koki nors naudoji nestandartini :D
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Uždaryta