Sumaišiau akumuliatoriaus + ir -

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Sumaišiau akumuliatoriaus + ir -

Standartinė Nitro »

Sveiki,

vakar atsitiko bėda, per skubėjimą užtrumpinau akumuliatoriaus + ir -. Reikėjo užvest mašina, tai su krokodilais kitos mašinos akumo - prijungiau prie saviškės korpuso, o + prie saviškės - :(. Buvo gerai kibirkščių, kol supratau ką pridirbau ir atjungiau nx. Na kokią sekundę man ten kibirkščiavo. Dabar lyg ir jokių blogumų nejaučiu, kompo klaida nedega, vedasi normaliai, apsukas laiko normaliai, lempos visos dega magė veikia, bet šiaip manau elektrinei daliai toks nuotykis tikrai ne į naudą. Kokios galimos pasekmės?

PS mano akumas buvo totaliai numiręs, o donoras toks pussveikis - maniškė vos vedėsi nuo jo.
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

na pas mane taip mazdoj,buvo,bet nieko ipatingo neivyko,viskas veike...
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

tai jei viskas gerai tai ko panikuoji? :roll:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

cd diskas gali atbulai pradet gruoti :))
nors rimto atsakima neturiu, siaip palaikyt pokalbi :)
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
BeerMaker
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė BeerMaker »

:) dont worry, jei dabar tau neislindo kokios blogybes, tai turbut ir neislys, aisku nebent dar kur sumaisysi + su - :)
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

ziurek vietoj benzo dyzeliaus nepripilk :D
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

labai juokinga :) Shiaip tikrai viskas tvarkoi, kompas nenuduso, viskas veikia. Achiu uzh demesi.

PS ale akumuliatoriu tai jau reiks keisti, nes uzhkniso su laidais zhaist
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Re: Sumaišiau akumuliatoriaus + ir -

Standartinė CalibriS »

Nitro rašė:Sveiki,

vakar atsitiko bėda, per skubėjimą užtrumpinau akumuliatoriaus + ir -. Reikėjo užvest mašina, tai su krokodilais kitos mašinos akumo - prijungiau prie saviškės korpuso, o + prie saviškės - :(. Buvo gerai kibirkščių, kol supratau ką pridirbau ir atjungiau nx. Na kokią sekundę man ten kibirkščiavo. Dabar lyg ir jokių blogumų nejaučiu, kompo klaida nedega, vedasi normaliai, apsukas laiko normaliai, lempos visos dega magė veikia, bet šiaip manau elektrinei daliai toks nuotykis tikrai ne į naudą. Kokios galimos pasekmės?

PS mano akumas buvo totaliai numiręs, o donoras toks pussveikis - maniškė vos vedėsi nuo jo.
gali buti drasus tau tai nieko nebus o tam no ko buvai pajunges krokus tai jo akuma suzadinai negarantuoju bet jo akumas tarnaus trumpau :lol: o jei tu butum su pakroveju taip pazaides tai butum sudegines pakroveja :wink: mano matkele taip sudegino pakroveja ir teko ji pas meistriukus vezsti :(
Uždaryta