mano kontaktinis nr. 868425342 skambinkit, snekesim...
Vokieciu televizija darys reportaza apie musu cluba
-
BeerMaker
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Vokieciu televizija darys reportaza apie musu cluba
si 6dieni atskrenda vokieciu zurnalistai ir darys ivairius reportazus ir vienas is ju bus, masinos, jos tiuingavimas ir "meile" jai.. kazkas tokio.. Tai sutariau su jais, kad jie padarytu viena is reportazu (cia tas reportazas kaip laida) apie mus.. musu calibras, darys foto,filmuos... jie nori paiimti viena is dalyviu su kokia idomesne profesija ar kazka galinti idomaus papasakoti ir kad buti tiuninguota ar kaip nors perdaryta masina (siulykit kandidaturas, mano manymu,danis,mode arba play7, butu faina sharka pakviesti... bet kaip ji vertinti kaip klubo nari? jie bus kazkur savaite lietuvoje, tai reik staigiai suktis iki 6dienio... ir suorganizuoti masinas. beje , kas tingi, o kas ne, jie pageidauja kad kuo daugiau musu susirinkutme, noretu pafilmuoti bendra musu suvaziavima. (paprasta mini meeta, aisku surinktume kuo daugiau, del vaizdo
). nori pamatyti, ka veikiam ir t.t. manau, tai puiki proga,mus parodyti ir platesniai auditorijai...
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
-
BeerMaker
- Klubo ex-Narys
jie vazines po lietuva, ir uzvaziuos i siaulius ir klp, tai tie miestai jau konkreciai gali pasiruosti... jus man pasakote, kada galetumete surinkti chebra ir as skambinu jiems ir sakau, kad tada ir tada, ten ir ten...
siaip tam visam turime viena sav. nuo 7dienio jie pradeda filmavima ir uztruks visa sav. tai per ta sav. turime mus parodyti
siaip tam visam turime viena sav. nuo 7dienio jie pradeda filmavima ir uztruks visa sav. tai per ta sav. turime mus parodyti
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
Re: Vokieciu televizija darys reportaza apie musu cluba
Man idomu kokia ten TV. Nesitiki man. Jus taip is karto ir tikite?BeerMaker rašė:...si 6dieni atskrenda vokieciu zurnalistai...
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
As pavarau - bet nesakau kad tu meluoji ir taves nekaltinu (nebuvo nei vieno zodziu apie melavimus).BeerMaker rašė:kokia man prasme meluoti? bet tu pats pavarai...
As tik sakau, kad "O jei jie neatvaziuos?"
Pagalvok pats - jei jie neatvaziuos, kas tada? Sukviesi visus, visi pasiruos, pasipuos...
-
BeerMaker
- Klubo ex-Narys
snd man vel skambino, pranese, kad filmuos vln ir siauliuose , vazios iki vidurio kazkur lietuvos. tad su Klp problema, pas jus neuzsuks,, tai manau, kad butu labai faina, kad keleta, aisku kas gali, atvaziuotu i vln , susimete ant benzo ir 4zmones i viena calibra, nors 3 masinos atvaziuotu butu jega...
gal egidas,rivar'as ar kiti. dani, kaip tau ten su ta koja, niekaip? o pats negaletum atvaziuyoti, kad ir be masinos, pas ka nors isimestum....? del nakvynes jei noretumete pasilkti, tai priimciau as.
cia padarytume gal savaitgali.. kad patogiau butu, tarkim 7dieini...
gal egidas,rivar'as ar kiti. dani, kaip tau ten su ta koja, niekaip? o pats negaletum atvaziuyoti, kad ir be masinos, pas ka nors isimestum....? del nakvynes jei noretumete pasilkti, tai priimciau as.
cia padarytume gal savaitgali.. kad patogiau butu, tarkim 7dieini...
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
Nu va - dabar jau aiskiau. Ir daugiau tiketina kad atvarys.
Nepyk BeerMakeri, jei izeidziau. Sorry.
to calibra: as kostiumo nebijau traukti
Tik maciau video kokie ten (vokieciuose) buna calibru GRAND MEETAI. Ten isnuomoja Lenktyniu trasa (pvz. Nemuno Zieda) ir visi ja vaziuoja.
to calibra: as kostiumo nebijau traukti
Tik maciau video kokie ten (vokieciuose) buna calibru GRAND MEETAI. Ten isnuomoja Lenktyniu trasa (pvz. Nemuno Zieda) ir visi ja vaziuoja.
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda