Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
Tai aisq kad nepamato etiketes... mano atveju cipsai buvo visai padoriai i plastikini inda suberti. Na bet jei visgi butu su etikete kazin ar pavyktu iskaityti klubo apsvietime....mad_kaker rašė:tinka belekokie, tik reikia moket pasiulyt ir pavalgidintdaznai cipsu etiketes net nepamato, reikia tik mandrai nukreipt demesi
![]()
albetras klausia: gal galima suzinoti kiek klaipedos klubo nariu vaziuos i meeta?
Calibra 4x4 8v (Sold)
nieko as neskaldziau ir prasyciau savo izeidinejimus pasilikti savo kiseneja. jei jus nebesirenkat as tikrai nekaltas. as domiuosi jei ka, nes gal ir as vaziuosiu. jei esi kuom nors nepatenkintas tai galejai pasakyti ir asmeniskai kai buvau atejas o ne forume burnotis. viskas aisku?
(nesitikejau is taves sito)
Nu vat man pramušė.. pastoviai tas "vot nesirenkat jūs, nesirenkat, dešrelių nevažiuojat kept" ir pan. bullshit. Kam reikia susirenka kam nereikia nesirenka. Didžiąjai daliai mūsiškių matyt ir praėjusio KLP GM užteks dar ilgam į priekį, ką padarysi kad į Kauną nevažiuoja. O tavęs aš niekuom nekaltinu, bet tas skalijimas kažkoks prikaišiojimas nusibodo. Man tiesa įdomu ar iš klubo savo noru pasitraukę žmonės dalyvauja GM'uose.. Nes galvojau jūsų dėl to KLP GM nebuvo. Sorry nobody's perfect.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
OK whatever. Aš pradėjau aš ir baigsiu. Vienok atsibodo - nei prieš tave nei prieš tetuką nieko asmeniškai neturiu, bet susitikus tik ir klausinėjat to paties jog atrodo tik ir laukiat abu kada žlugs KLP teamas o tada trinsit delnus ir sakysit" Vo vo ar aš nesakiau..?!" 
c20ne 93' - SOLD
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Sveiki...
o kiek planuojat susikviesti zmoniu i pirtele? Zinau viena lb faina
brolis swente, uz sernu, Baičių miške. Naujai yrengta pirtelė, wirtuvė, antram aukšte 3 miegamieji su dvigulem-viengulem lovom (pasispaudus 15 zmoniu butu imanoma suguldyt) o jei ciuzinius dar kas atsiveztu...is vis liux
Suprantu, lapkričio mėn. jau bus tikrai saltoka,taciau aplinka gana tvarkingai sutvarkyta: Salia tvenkinys kazkox, yra vandens dviraciai (nemokamai lygtais) krepsinio aikstele, pavesine,supynes. Pries stalo turetu tilpti apie 20 zmoniu (jei nedaugiau). Kaina 500 LT. Bet MES pries isvaziuodami wiska sutvarkem- tai atidave 50lt. Seip dar zinau tu pirciu, bet jos nera tokios patrauklios... 
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
Last Edition
- Klubo Narys
- Vietovė: MEMEL
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Na, kai reikejo apsispresti kokia jamt, Tigra surinko daugiau pliusu
ir seip maziau wariantu pasitaiko...kad Tigra butu uzdrozta
o wat apie Calibras to nepasakyciau
nebent viena tokia aviaskadrilej stovejo 2300 euro ar kazkas panasaus...wat ten tai buvo leeedas...ne kiek isvaizdoj- kiek salonas man patiko
xea...wat tureciau daugiau "rubliu" net negalvodama imciau Wismio Cali
O seip PASVEIKINKIT MANE- juk i Opeliuku seima istojau

O seip PASVEIKINKIT MANE- juk i Opeliuku seima istojau
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas