Gal kas pasakys kurioj vietoi stovį davikliai aktyvuojantys aribagus ir t.t.? (kaip suprantu ir pirotechninius diržus?) ar iškarto už to "balkio" ant kurio dedasi putoplastas + buferis ar kurnors toliau?
dėl įtempėjų tai pamąstymas buvo ir tiek. maniau, kad dirba nuo tų pačių daviklių kaip ir airbag. Esme ta kad nuemus buferį pamačiau kad kampas to balkio lenktas biski. ir kad už jolaidai kažkokie eina. Tai kažkaip užbijojau jį imti lauk, kad neprašaudytų man bagai.
Atjungti akuma, ir dar palaukti apie minute, tada jau galima atjungineti-taip kalba teorija knygose. Taciau man asmeniskai buvo kad vairo pagalves jungti is nezinojimo buvau atjunges prie pajungto akumo. Pagalve nesove.
--->Dainava, paklausk teorijos, gal pasakys, kad AirBag'ai nesauna, kai dirzai neuzsegti, nes tokiu atveju tam neuzsisegusiam nulauztu galva tie Bagai todel ir yra masinose su AirBaga'ais nie pirotechniniai pritraukejai... ir siaip nemanyciau, kad tie bagai saudo nuo menkiausio krepstelejimo, prie neuzvesto variklio ir isjungto degimo..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
donatukass rašė:--->Dainava, paklausk teorijos, gal pasakys, kad AirBag'ai nesauna, kai dirzai neuzsegti, nes tokiu atveju tam neuzsisegusiam nulauztu galva tie Bagai todel ir yra masinosesu AirBaga'ais nie pirotechniniai pritraukejai... ir siaip nemanyciau, kad tie bagai saudo nuo menkiausio krepstelejimo, prie neuzvesto variklio ir isjungto degimo..
airbagu sovimas priklauso nuo to, kaip gamintojas sumaste. saudo jie ir be uzhsegtu dirzhu. Del pirotechniniu itempeju - "nie" turbut reiskia "tie"? Tada ok
O nuo krepshtelejimu airbagai neshaudo - jie shaudo nuo itampos shuoliu
ir akumas atjungiams tam,kad nepradetu degt airbag'u lempute skydelyje,o ne tam,kad neissautu
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
o ka ten uztrumpinsi?visur "fyshkes",tai net nzn kaip ten galima kazka netycia uztrumpint
cia jau sugebejimu reik
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]