cia nuotraukytes mano mazules is pernai,biski ziauroka,ane??:)..dabar jinai hirurginiam laukiam kapitalinio remonto pabaigos...o wat kaj jau iswaziuos is operacines..tada bus nauju foto..
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
zadejau kazkada ja parduot..bet per ta pardawimo laikotarpi taip pripratau prie jos,kad net poto gaila buwo atiduot ja kam nors taj wat dabar darau jai kapitalini ir pasilieku sau
nu kaip sakei nera cia ziauri ar ka.eletrenuos pagal skelba buwau nulekes tai net issigandau pamates cali,skaityk krosine calibra su r17,nuo kuriu iki arku apie 10cm,brazgavykai,supuvus absoliuciai visa,veidrodziai ir sedynes sulauzyta.verk reik,o tawo cia dar lb grazi ir gero stovio.
nu wat maniskes dugnas irgi nekoks zinok buwo..bet wat pas wiena meistriuka nuwariau,taj wisa dugna,iki faru nuo citroeno metala iwirino ,taj dabar sweria kokiu 100 -200kg daugiau nei buwo taj jau kokius 5 metukus su ramia galwa galesiu wazinet...
nu tai wat karoce..pakeiciau jai wisa dugna,apskritai wisa dugno metala,iwirino man nuo citroeno 2001 metu,arkas slenkscius irgi naujus iwirino,krc iki faru wisas metalas naujas...garantija man dawe 10 metu,kad nesurudys,krc,perdaze man ja wisa kelis kartus,tik stogo neliete...taj wa...idejau i taj wirs 3000lt..dar nusipirkau aparatura nauja..suba boshmanna su deze 450 wat,usiloka axton 400wat ir mazoka nauja...langus uztamsinau..ir wa ant dienu waziuoju draust ir teh praeit...nu man wirs 5000lt apsiejo...pakeite sarnyrus,amortikus,ir pagalweles +700lt(nauja pakaba),na dar slenkscius tuos tiuninginius idejo ir man wiskas apsiejo wirs 7000lt...galwoju uz kokiu 9000 lietuwisku parduot,kaip manot ar werta??
na tiesiog dabar labaj reikia pinigu..o kaj turejau ju,taj ir idejau i remonta...at dar wienas dalykas,kad jinai ne ant manes uzrasyta,kaj pirkau ja,taj nepersirasiau,taj nezinau ar bus bedu pardawinejant ja
jei susirastum ta is kurio pirkai ir pasirasytum pirkimo pardavimo sutarti tada kitas reikalas... o siaip jei masina ne ant taves tai sunku bus parduot
o gal tu ja pavogiai is siauliecio ir bandai iskist dabar? Pasiulymas tau pirmu reisu vaziuoji i siaulius masinos persirasyti, nes oi kiek bedu turesi pardavinedamas..
there was 16v DOHC - With little help from LEXMAUL ;)
nuvaziuok tuo adresu ir pasiklausi kur savininkas...
jei uzsienyi tai prasyk adreso ar tel nr...
jei za rubezom tai nete (arba regitroi) yra pirkimo pardavimo sutartis... ja atsispauzdini ir surasai visus duomenis i ta blanka... pasidarai 2 egzempliorius ir nusiunti savininkui... o jis pasirases atsiuncia tau atgal... va ir viskas... su ta sutartim i regitra ir persirasai ant saves...
nu aciu,taip ir padarysiu...ble turiu wiena ten menta pazystama,jis mantuhoj ten sustriakas,taj gal per ji iseis prabit to hroniaus numeri per jo adresa
man siule wien uz rqatlankus 1000lt,bet nepardawiau,nes bus sunkiau masina parduot....taj ka galwojat per didele kaina 9000lt?as taj tikraj nemanau,noriu tik sawo pionigus grazint,bet jau tikraj nepirksit katino maise
padarysiu akcija,uz kiekwiena rasta rudele numetu po 100lt
zinau ka parduyotu ir tikraj ne fufliaka tajgi zinau,kad ne wienos rudeles nera masina atsisedi ir waziuoji..na manau kad geriau daugiau sumoket,negu pirkt cali uz 6000lt ir det i ja tiek pat..o cia jau su ramia galwa galima wazinetis..