Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Nebe_Studentas »

gal kas zino kaip ten yra su sportinem vaziuoklem - pvz.: jei ant paprastu amortiku uzmausi kokias raudonas spyruokles..Kaip masina elgsis? Neplaukios? Ar cia jau nesutaupysi sitoj vietoj, ir reik keist ir amortikus? :roll:
beje gal kas kur matet, gal kainas zinot, spyruokliu, amortiku...Galvoju siaip gal i prieki tik det pradziai...
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Na, priklausys nuo paciu spyruokliu. Ju irgi visokiu buna: vienos ilgesnes kitos trumpenes, tai spalva siuo nieko ir nereiskia. Spalva reiskia kietuma. Raudonos - kieciausios, vaziuosi kaip ant begiu. :) Juokauju.
Turi atkreipti demesi ar nesa ilgis. Jei spyruokles bus zymiai trupesnes, senu amortiku neikisi ne noredamas. Bet jeigu daugmaz vienodas, problemu neturetu buti. Visvien tada masina amortizuosis daugiausiai ant vaziuokles gumu, kurias reikes dazniau keisti. Cia mano pamastymai. Gal ir nusisneku. :)

Pas mane buvo priekines sportines sudetos. Meciau jas lauk, nes: labai jau krate ir padangos liete posparnius...
95'm. 8v
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

To Rivar -> Reikia tavo pagalbos... Prasau uzsakyk per savo "rysius" vairuotojo puses faros stikliuka. Siandien pastebejau, kad esu gaves akmeni i aki. :) Kiek tai kainuos??
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Nebe_Studentas rašė:gal kas zino kaip ten yra su sportinem vaziuoklem - pvz.: jei ant paprastu amortiku uzmausi kokias raudonas spyruokles..Kaip masina elgsis? Neplaukios? Ar cia jau nesutaupysi sitoj vietoj, ir reik keist ir amortikus? :roll:
beje gal kas kur matet, gal kainas zinot, spyruokliu, amortiku...Galvoju siaip gal i prieki tik det pradziai...
Siaip jei desi raudonas spyruokles, tai tik cali taps zemesne ir jau reikes ziuret ar padangos neklius i arkas, o siaip cali turetu buti stabilesne kelyje, nes patikek as dabar kai vazineju su vectros spyruoklem, tai visas galas plaukioja :lol: Siaip spyruoklem domejaus, vat savartyne bemaz butu 30lt. uz abi spyruokles, o pardej 145lt. viena spyruokle :wink: Palyginimui galiu pasakyti, kad armi standartines spyruokles kainuoja 640lt, tai primesk dar mazdaug tiek gausi ir raudonas :lol: :wink:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Perku vairuotojo puses faros (Hella) stikliuka. Gavau akmeni i aki.
Gal galite kas pagelbeti?
95'm. 8v
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Zodziu vakra buvau pasklebes savo calytei svaros diena... Na ir po variklio plovimo viskas preasidejo. :) :

1. Uzsidega ABS lempute. Keisciausiai tai, jog kai uzvedi varikli, ji uzgesta, o kai numini ant standziu uzsidega ir lieka degti. Kur patartumete pasikrapstyti???

2. Uztrumpino radiatoriaus ausinimo ventiliatorius. Isjungus degima jis sukasi. Taip jau buvo viena syki man nutik, tai nusodino akuma. Vakar istraukiau saugikli pastates. Siandien bandziu krapstytis, bet manau dar blogiau priburiau. Rytoj reiks kreiptis pas elektrika :).

Tai va tokios tokeles. Norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada... :twisted:
95'm. 8v
Haris_24
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda-Vilnius

Standartinė Haris_24 »

Del ABS gali buti, kad nedega gale kokia stabdziu lempute, nes kai nuspaudi, turi uzsidegt abi, gal viena is ju neuzsidega arba perdege. Yra man taip buve.
O del ventiliatoriaus nezinau. Gali buti kad vandens papuole i ta kaladele kuri kisasi i radiatoriaus davikli. Nes ta kaladele uztrumpinus galima padaryti kad ventiliatorius pastoviai veiktu.
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
stogas1
Naujokas
Vietovė: Klaipëda

Standartinė stogas1 »

To egidas: turguje Tilzes gatveje stovi su melynu mikroautobusiuku vyrukas, jis Jakuose dar ir sandeli nemaza turi (buvau, maciau, lempu prisikroves nerealiai).
As pas ji pirkau Hella stikliuka uz 100,00Lt.
Kokybe stikliuko labai gera - niekuom nesiskiria nuo kitos lempos stikliuko.
Na nebent neoriginalas jau ir ten buvo idetas. :)
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Aciu uz patarimus. Reikes stopus pasitikrinti ir kaip nors i turgu suspeti. :)
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Vo blyn egida, as jau galvojau irgi apie svaros diena savo calikei, bet dabar perskaicius tavo bedas, dar gerai pagalvosiu ar verta :lol: :wink:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

O su ventilaitoriumi istorija dar nesibaige. Taigi, knietejo man paciam "paremontuoti"... Radau as nuzulintus laidus prie pat fiskes i radiatoriaus dacika. Uzizoliuot ju nebuvo imanoma, tad nutariau is fiskes kontaktus istraukti ir laidus pekalti. :) Istraukt sekesi lengvai, perkalt kontaktus liudniau (uz laikyma negarantuoju), bet kai reikejo juos sukist atgal i fiske - nebezinojau, kur kuri laida kisti. Zodziu bet kaip sugrudau. Tai dabar vietoj ventiliatoriaus, man sukasi kondiko ir ventialtoriaus ventiliatoriai pirma eiga.... Nors pats kondikas pas mane neveike ir neveikia. Na, nebent dar ka pakrapstysiu. :)))

Tai va, sudas nerealus. Jauciasi, kad generatorius apkrautas. Reikia srote iskoti dabar tokia pat fiske su laidais ir vaziuoti pas elektrika kol dar oras neisilo.

Gal kam reikia ventiliatoriu paremontuoti??? :)
95'm. 8v
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Pirmyn egidai jai sugebesi manaji isjudinti is vietos as tik apsidziaugsiu :)
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Gavau siandien plungeje nelemta fiske. Vis Klp isnarsiau ir neradau.Rytoj uzsuksiu pas Mindauga, kad istaisytu mano "broka".

Beje, girdejau svalkej kalbancius, jog vakar kazkas kalibra sudauze. Ne is musiskiu kas kartais????
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

egidas rašė:Gavau siandien plungeje nelemta fiske. Vis Klp isnarsiau ir neradau.Rytoj uzsuksiu pas Mindauga, kad istaisytu mano "broka".

Beje, girdejau svalkej kalbancius, jog vakar kazkas kalibra sudauze. Ne is musiskiu kas kartais????
Vo blyn gal kokiu detalkiu atliko neblogu??? Kurioj svalkej varpai aidejo??? :wink:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

energizer rašė:
egidas rašė:Gavau siandien plungeje nelemta fiske. Vis Klp isnarsiau ir neradau.Rytoj uzsuksiu pas Mindauga, kad istaisytu mano "broka".

Vo blyn gal kokiu detalkiu atliko neblogu??? Kurioj svalkej varpai aidejo??? :wink:
Cia mamai (neseniai prisiregistraves nickas) taip nenuskilo. Sake i svalke neatiduos. :) Reikia priekiniu faru ir kapoto? Gal zinote kur si lobis metosi?
95'm. 8v
Kipšas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda

Standartinė Kipšas »

lobis metosi telsiuose 2 lempai ir kapotas ir dar siek tiek calibros o kaina la su protu net apsimoka ten vaziuot
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Turi kontaktus?
95'm. 8v
rivar
Klubo ex-Narys

Standartinė rivar »

Kipšas rašė:lobis metosi telsiuose 2 lempai ir kapotas ir dar siek tiek calibros o kaina la su protu net apsimoka ten vaziuot
Mantai tu zinai kad man reikia vairuotoju dureliu apmusalo jai netycia kur pamatytum paimk as pinigus grazinsiu.
stogas1
Naujokas

Standartinė stogas1 »

Matau, kad turit kontaktu ne tik Klaipedoje. Gal teko matyti kur nors vairuotojo puses mechanini lango pakeleja?
Klaipedoje yra arba jau parduoti arba kazkodel sulankstyti. :cry:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

stogas1 rašė:Matau, kad turit kontaktu ne tik Klaipedoje. Gal teko matyti kur nors vairuotojo puses mechanini lango pakeleja?

Paziuresiu Plungeje prie progos. Maciau ten stovi calyte su vairuotojo durim.
Paskutinį kartą redagavo egidas 20 Geg 2005, 21:54. Iš viso redaguota 1 kartą.
95'm. 8v
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

stogas1 rašė:Matau, kad turit kontaktu ne tik Klaipedoje. Gal teko matyti kur nors vairuotojo puses mechanini lango pakeleja?

eeeeeeeeeeeee...... ir man tas reikalingas, ir tos pacios puses. man jau nuo seniau reikia, gerbk vyresnius bent jau kluba prasme narius :) :lol: :twisted:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

tai kodel elektriniu nededat?
stogas1
Naujokas

Standartinė stogas1 »

O ka, galima elektrinius vietoj mechaniniu isideti?
Reikes pasidometi kainomis. Gal kaina masinos nepadvigubes. :D
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

stogas1 rašė:O ka, galima elektrinius vietoj mechaniniu isideti?
Reikes pasidometi kainomis. Gal kaina masinos nepadvigubes. :D
na nemanau, kad ten jau labai brangu bus be to tau visvien kazka pirkt reikes, tai jau geriau elektriniu ieskokis.
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys

Standartinė Nebe_Studentas »

SOS SOS SOS...:D
Chebra gal kas zinot kur radiatoriu gaut ir kiek galetu kainuot? Persisildziau biski...:D
Atsakyti