Tuningas (paintinimas) pagal Karamba. Nusiperki nakleikiu is turgaus su ornamentais ar kokiu kitu sh ir apsilibdai savo tacka. Vo ir visas naglas paintas, o cia dar tokias bapkes mest...
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
As ne tupas tik man kartais uzeina : )) ir as ne joks "Saulens" A tai blogas tuningas? Kam pinigus metyt? Ne nu rimtai. Eini i turgu kur pilna nakleikiu visokiu dydziu su rastu ir spalviniu gamu ivairove ir lipdykis ant masinos kiek tik nori ir ka tik nori : ))
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
karambas rašė:As ne tupas tik man kartais uzeina : )) ir as ne joks "Saulens" A tai blogas tuningas? Kam pinigus metyt? Ne nu rimtai. Eini i turgu kur pilna nakleikiu visokiu dydziu su rastu ir spalviniu gamu ivairove ir lipdykis ant masinos kiek tik nori ir ka tik nori : ))
a jei neprilaikai litų tai ir nedarai tiuningo, o čia biedžių išmyslas su nakleikem but panašeis į turčius. ale MAximos tiuning.
Anyvais kaikuriuose šalyse tiuningas skaitomas biednų žmonių reikalas - turtingi kokia porshe ar ferarri ar kanors kito egzotiško nusperka.
calibra manau cai isskirtinis pasiulimas tik karambuj ... denis turbut matekarambo gondoniniu drakonus ir galvoja ant kapto lb puikiai atrdytu dailus piesinukas priderintas prie jo kali style
niu karambas gerai jog tu rimtas vyras ir supranti jog mes dragiskai rimtus pasiulimus dalinam
As tolerantiskas zmogus esu kol manes rimtai neuzknisa.
Danistattoo, dekui uz gera sirdi. Gal galetum atvaryt ir per nakti ispaisyt taip viena masina kuria parodyciau? Nes vienos moasinos tuningas jau pabodes. Tokia balta masina su dviem zaliom juostom ir mirgalkem ant stogo. Kazkada rimtai atrode, bet dabar jau ne. Tikrai tas tuningas ju jau uzkniso. Norisi kazko naujo
karambas rašė:As tolerantiskas zmogus esu kol manes rimtai neuzknisa.
Danistattoo, dekui uz gera sirdi. Gal galetum atvaryt ir per nakti ispaisyt taip viena masina kuria parodyciau? Nes vienos moasinos tuningas jau pabodes. Tokia balta masina su dviem zaliom juostom ir mirgalkem ant stogo. Kazkada rimtai atrode, bet dabar jau ne. Tikrai tas tuningas ju jau uzkniso. Norisi kazko naujo
Irgi zaijbibis! Karambas visgi pasirodo turi ir normalų humoro jausmą - respect!
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
nu vakar maciau prie sporto rumu buvo privaziaves, svente ten simboliskai kazka tai atrodo labai ispudingai. tik kam tokiu oru su stogu vazinet? ir su signalke kariauji truputi kaip pastebejau