Kokia pradine komplektacija?

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Kokia pradine komplektacija?

Standartinė soundas »

Sveiki, nzn ar ten rasau, jai ne tai duokit pastaba :) Vienu zodziu iskilo toks klausimas, turiu calibra su c20xe, bet kaskodel kyla minciu kad pradine jos komplektacija galejo ir netokia buti. Priezastys: pravotke atrodo lyg neorginaliai instaliuota, dauk kur panaudota izoliacija pravedzioti neorginalus laidai, beto kilo dar vienas klausimas ant sonu yra 4x4 zenkliukai, suprantu kad gal kas priklijevo, bet kokiu tikslu? juolab kad ir vairas 4x4... gal eitu atpazint pagal kokius tai pozymius ar ten buvo 4x4 arba koks tai galejo but motoras? Beto yra oktaninis korektorius kurio kaip suprantu c20xe motore neturetu buti... Cia mano tokie pamastymai :)
dosmaster
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius/Klaipeda

Standartinė dosmaster »

4x4 turi toki nemaza iskilima grindyse, tiesiai po vairuotojo desniu kelieniu, i kaire nuo begiu svirties. Pasistatyk salia paprastos FWD calibros ir ziurek, skirtumas tikrai akivaizdus ;)
Calibra 4x4 8v (Sold)
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

"Beto yra oktaninis korektorius kurio kaip suprantu c20xe motore neturetu buti... Cia mano tokie pamastymai" tikrai turi ;) bent ant 90 metu cali yra
"Eine Legende Lebt Immer..."
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

aishku, matai mano saltinyje buvo rashoma kad tokie stovi tik c20ne motoruose tai ir galvoju... plius buvo parasyta kad ruda fyshke 98 oktano benzas o pas mane butent toke..
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

na sakau kad yra nes zinau pas ka tai yra :)
"Eine Legende Lebt Immer..."
Atsakyti