Prasau Dochiniu calibra pagalbos

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
andriu
Naujokas
Vietovė: Nemenèinë

Prasau Dochiniu calibra pagalbos

Standartinė andriu »

Sveiki,

Turiu as viena problema su Dochine calibra. Dingusi jiega ir trukciojimas, kartais. Kiek pavyko issiaiskinti gali buti sugedes oro kiekio matuoklis. Turi labai dideli prasymas tiems kas turi DOCHINI varianta. Kad susitikti ir pabandyt pakeist si daikciau, ten tik du chamutus atleisti ir viskas. Jei pas man viskas butu gerai, tai tikrai nelikciau skolingas
Ir zinociau kad butent jame problema. Nes taip aklai nesinori pirkti vis del to nemazai kainuoja
Taigi gal kas nors pades ispresti ta problema, laukiu pasiulymu
DeX
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

O jungtys tikrai gerai paziuretos ? Nes dazniausiai buna kad jos durniuoja o puolamas keisti visas agregatas.
Bent pas man buna karta i pusmeti, nezinau net nuo ko, matau plaukioja ant laisvu taip 600-1200, tai imu ta jungti kur i ta matuokle jungiasi gerai paklibinu pajudinu ir susitvarko.... jei kada uzlinks galutinai bent zinosiu nuo ko pradet krapstyt.
======
It's another great day 4 science
91' dohc
andriu
Naujokas
Vietovė: Nemenèinë

Standartinė andriu »

DeX rašė:O jungtys tikrai gerai paziuretos ? Nes dazniausiai buna kad jos durniuoja o puolamas keisti visas agregatas.
Bent pas man buna karta i pusmeti, nezinau net nuo ko, matau plaukioja ant laisvu taip 600-1200, tai imu ta jungti kur i ta matuokle jungiasi gerai paklibinu pajudinu ir susitvarko.... jei kada uzlinks galutinai bent zinosiu nuo ko pradet krapstyt.
Zinok viska pravales kas imanoma, visus kistukus ir lizdus isjudinau. Ziurejau ka zinojau, bet nieko gero. Apsukos sokineja ir iskart kaip gazo paspaudi uzdusta o paskui pramusa ir eina.
Taigi as manau mane isgelbes tik gero oro matuoklio pastatymas ir patikrinimas ar jame problema :)
Aciu :)
amerigo
Naujokas
Vietovė: Vilnius - Klaipeda

Standartinė amerigo »

niu as galeciau tau padeti, nes pas mane tokia pati nesamone. kai variklis apsyla parsideda tas trukciojjimas ir apsuku plaukiojimas. pirkau deveta ta matuokle sav. laiko viskas ciki buvo paskuj vel ta pati nesamone. nu idomu ka ten judinti reikia nes ten nieks nepadeda. galim pabandyti sukeist tik as is vln esu
Apie Calibras gerai arba labai gerai.
Uždaryta