Meetai Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Trumpas reziume neeiliniam syusirinkime posėdyje nuspręsta:

1. Susirinkimų (mini meet) vieta ir laikas - 20 val. 5dieniais prie savivaldybės.
2. Mėnesinis nario mokestis 10 lt renkamas klubo reikalams, iždininkas Wisma, tačiau mokėjimas ir paties nario garbės reikalas.
3. Toliau bus plėtojamos visiems tinkančio garažo paieškos (Yelow turi pasiūlymą)
4. Vengti skirstymo į jaunimą ir veteranus :wink:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Gal Calvinai padaryk nauja tema kur biudzeto reikalai butu tvarkomi, kaip vakar ir kalbejome :wink:
albertas
Klubo ex-Narys
Vietovė: klaipeda

Standartinė albertas »

pritariu. ten ir as raudonai tureciau buti pazymetas :roll:
dj_tetux
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė dj_tetux »

soris jog nesumetu niekaip tu fotkiu po seimos vestuviu, tiesiog dabar be iseiginiu atidirbineju savaites atosgas skotijoj. Ryt poryt tureciau viska sukelti ;)
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Blin geri orai...rytoj visa diena dazysiu masina....tai jauciu iki meet'o nedavaziuosiu...
JACKASS'as
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Pas Auriux'ą?
c20ne 93' - SOLD
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

nu kaipgis laikomes? soris vakar nesudalyvavau su jumis, tiesiog techniskos galimybes neleido, paskutini egza laikiaus ir klp 2 dienas nebuvau :D Kas naujesnio ar linksmesnio? kaip saslyciokai?
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
Cali 4x4
Pradedantysis

Standartinė Cali 4x4 »

tai kad nebuvo jokiu saslyku...nieks nieko neorganizavo...susirinkom, pazaidem biliarda ir tiek
Calibra gone, but I'm still 2 fast 2 furious 2 beautiful…
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

aiskus aiskus, tada si penktadieni skelbiu saslyku diena - :D

su savim tureti gera nuotaika ir kokius penkis litus :) gal nereiks nej tiek :D beja siulykit vieta kur lekiam, zinam vieta prie mariu, po to cia prie prudokazkokio nebloga zinau ir prie danges, siulot visi kas ka zinot :D iesmus keturis turiu, dar pas kazko turetu but maniskiai is garazo :lol: beja jai yra pageidaujanciu gali is klp isjudeti ir anksciau, ankscviau pradesim - daugiau aleliaus isgersma :D :wink:
Cali 4x4
Pradedantysis

Standartinė Cali 4x4 »

pritariu, reiketu susirinkt anksciau,kokia 18 ar 19val
Calibra gone, but I'm still 2 fast 2 furious 2 beautiful…
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Manau kai tokie dalykai yra organizuojami, reiketu pasidalinti atsakomybe keliems zmonems. PVZ vienas suorganizuoja saslykine, kitas malkas, dar kitas mesa t.t. ir pans. O jeigu zmogus organizuoja pats vienas viska: vazineja,perka, skambineja ir kviecia. Atitinkamai ir suma turetu keistis ne po 5Lt o tarkim po 7Lt. Nes kaip zinia siais laikais viskas kainuoja.. Cia mano pasiulymas, kad nebutu sekantys kartai tokie kaip praeitas penktadienis. Vieni i kitus ziurejom ir kazko laukem.. Is mano puses mobili saslykine visada bus. Jeigu as pats nebuciau galiu paskolinti. Peace :)
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

na del saslykines butu faina, del to jog darbus labai isskaidyti nepritariu, nes kai 20 organizatoriu, po to snipstas gaunasi, o del tos sumos tai ji apytiksle, paziuresiu paimsiu kokius 3-5 kg mesos ir uzraugsiu, duonos koki kepaliuka iur visas kitas smulkmes, o po to visi kurie dalyvausim ir susimesim, tik iskart, jog po to nepasimirsciau ;)
YELLOW
Klubo Narys

Standartinė YELLOW »

Nu smagu kad veiksmas yra, tik kad oro salygas pranesa negailestingas siai savaitei, naktimis iki 10 salcio o dienomis vos 3 silumos, verta permastyti is naujo saslyku plana :wink:
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Na man tai ar taip ar taip šį savaitgalį šašlykai nebesišvietė, nes tądien jau sėdėsiu in Londuons. Važiuoju papramogaut :twisted:
c20ne 93' - SOLD
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

na kokie orai bus tokie, saslykai manau visviena bus :D
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

na tai va tikslesne info apie saslykus, kaip zinom nemaza is musu yra dirbanciu todel susitikimo laiko nekeisim, tad renkames 8h prie savivaldybes, mesa yra iesmai yra, prie mesos taip pat, truksta tik lekstuciu ir aleliaus, visu laukiam ir visi esat laukiami :wink:
YELLOW
Klubo Narys

Standartinė YELLOW »

Gerai saslykai, jei neislys kokiu problemu prisijungsiu, nes labai jau skanus man jie :lol:
Del garazo kur buvau rades nieko nebus ji jau privatizavo... ieskosime kitu variantu :wink:
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

jau praalkes esu, nezinau kaip tus saslykus iki vakaro islaikyt :D
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

mantisimo o tu saslikine attitemsi? Nes be rods zadejai paskolint ja ?
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

nu va saliciokai skanus buvo, dzinkuju esieriokui uz saslikine, del kurios as pats truputi per velai sunerimau :oops: beja ZUKAS malacius, skanus alutis buvo, tikiuosi ne paskutine dezute :D
Zukas
Klubo ex-Narys

Standartinė Zukas »

Nepasipraskit
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

nu kodel ne :D
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

dj_tetux rašė: beja ZUKAS malacius, skanus alutis buvo, tikiuosi ne paskutine dezute :D
Neterorizuok zmogaus...
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

o dar vienas pijokas pasirode :D
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

dj_tetux rašė:o dar vienas pijokas pasirode :D
Pijokas ne pijokas, o pats i save galetum pasiziuret.... :lol:
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
Atsakyti