reik nueit ir chemijos prospekta i 4 berotsauksta tik iejus po desnia ir sakyt tokia ir tokia situacija,turi pazimejima man rods nestis su asmens kodu,o toliau tj nzn
kai mazas buvau calibra valdziau,uzauges lakstau zafira valdau
fastest tikrai nezinau zinok as nesiau dvi pazymas ir prasyma!! man ketvirtadieni bus komisija(nes atsiimu po puses terimino) kuri bus priversta grazinti ta ruzava kortele per prievarta
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
EDWARD555 rašė:tai deivi jau turi masina?
Ir imsi kokia jei neturi?
Niekas su manim nelaksto - tai laukiu taves
tij kad tu tox lankstytojas visas greitis 40 , poto sako man variklis neveza daugiau
o del auto tij neisivaizduoju net cali 16vintiliiu, gal biski daugiau , bet tik po vasaros sezono spresis nes reixx isvykti man
neverk deivi, uzsidirbsi babkiu, galesi kaip as y turbavyka sukist beje, jei jau y siltus krastus varysi ir bahurs prie babkes busi, tai uz mano didele 0.5 man kokio Grant'o partyst turesi
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
TANKYSTAS rašė:neverk deivi, uzsidirbsi babkiu, galesi kaip as y turbavyka sukist beje, jei jau y siltus krastus varysi ir bahurs prie babkes busi, tai uz mano didele 0.5 man kokio Grant'o partyst turesi
tij cia kas beko
o del turbavyko tij eik tu zn kur tikrai nepirksiu per daug jau lituvisku raikia poto ikist
o visa esme labai paprasta. nei strakalas, nei aras, nei sparco, nei tankystas calibros nebepirks ir i kluba nebegris. ir nereikia cia kurti kazkokiu iliuziju kai ir taip viskas aisku. is 20 pardavusiu calibra tik koks 1 perka kita calibra. visi kiti sulipa i wolksvagenus, audzi, bimbalus ir t.t. hau.
euro rašė:o visa esme labai paprasta. nei strakalas, nei aras, nei sparco, nei tankystas calibros nebepirks ir i kluba nebegris. ir nereikia cia kurti kazkokiu iliuziju kai ir taip viskas aisku. is 20 pardavusiu calibra tik koks 1 perka kita calibra. visi kiti sulipa i wolksvagenus, audzi, bimbalus ir t.t. hau.
tarpkitko Aras savo kalibra turi kiek zinau taip kad nenumeskit i pakrasti visai.
na kaip cia pasakius nereike pirkti jokiu turbo,jokiu ekoteku ir viskas bus gerai uztenka paprasto 16v ir viskas ciki.
o jai nori ramei vazinet tai 8v puikiausei tinka